- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
Yav kadirim.haftaya yayinlanacak olan vadinin bu kadar erken fragmani cikar mi daha evvel gordun mu hicyine fragman yok ya bunlardan bir kurtulamadık ya
Yav kadirim.haftaya yayinlanacak olan vadinin bu kadar erken fragmani cikar mi daha evvel gordun mu hicyine fragman yok ya bunlardan bir kurtulamadık ya
yav işte bir umut ediyoruz hevesimiz kursağımızda kalıyor zaten iyice yoruldum tek umudum fragmanın çıkmasıydıYav kadirim.haftaya yayinlanacak olan vadinin bu kadar erken fragmani cikar mi daha evvel gordun mu hic
ben bugün brazda oyüzden sordum bölüm fragmanımı haftayada fragman olurmu diye çünkü bölüm fragmanını vadi erkenden asla vermiyor kolaj bölümelrde bile pazartesi çıkıyordu fragmanyav işte bir umut ediyoruz hevesimiz kursağımızda kalıyor zaten iyice yoruldum tek umudum fragmanın çıkmasıydı
yok ben perşembe günü kesin olarak diyorum , kesin izleriz perşembeye inşallah 🙂ben bugün brazda oyüzden sordum bölüm fragmanımı haftayada fragman olurmu diye çünkü bölüm fragmanını vadi erkenden asla vermiyor kolaj bölümelrde bile pazartesi çıkıyordu fragman
yanı haftaya pazartesi çıkıcaktır bu fragman pazartesinden önce çıkmaz cnm😉😉
geçen yıl 1 hafta ara verdikleri dönemde bizde çok bekliyorduk perşembe bari fragman verilsin diye ama yine pazartesi günü veriyordular fragmanı buda öyle olcuaktır haftaya verilir🙂🙂yok ben perşembe günü kesin olarak diyorum , kesin izleriz perşembeye inşallah 🙂
Bir ustte bakarsan ablacim bende ayni senin dedigini yazdim aklin yolu birben bugün brazda oyüzden sordum bölüm fragmanımı haftayada fragman olurmu diye çünkü bölüm fragmanını vadi erkenden asla vermiyor kolaj bölümelrde bile pazartesi çıkıyordu fragman
yanı haftaya pazartesi çıkıcaktır bu fragman pazartesinden önce çıkmaz cnm😉😉
Görmedim aga sende sağol@Polat Şaşmaz aga darıldım ben de 1 yazdım![]()
Seni yonetici secen zihniyete ne demeli bilemedim![]()
![]()
SAYFA KURALLARI -
Sayfada Birşey Paylaşacaksın Paylaşacağın İçeriği Bana Özelden Yaz
-Sayfada Küfür Etmek,Küfürlü Paylaşımda Bulunmak Yasaktır
-Küfür Edenleri Sayfadan Engelle
-Ben Yokken Sayfa Sen Ve Kadir Çetinkayaya Emanet
-Siyasi içerik, cinsellik, şiddet, ayrımcılık ve nefret içeren yorumlar Yasaktır
-Sayfa İçeriği İle Alakalı Olmayan Paylaşımlarda Bulunmak Yasaktır
-Caps Fazla Yapma Ciddi Olalım
-Yardımcı Adminlik Süresi 1 Ay Sonra Yine Seçim Var
-Bir Paylaşımda Bulunurken Benimle İrtibata Geçip Paylaşacağın Şeyi Sylersen İyi Olur Karışıklık Olmasın
-Hergün Sadece 20:00-24:00 a Kadar Paylaşımda bulnabilirsin Karışıklık Olmasın Diğer Yardımcı Ve Bende Paylaşımda Bulunacağım İçin
-Sayfamızın Beğeni Sayısını Arttır Kaliteli Paylaşımlar Yap
- Başka Sayfaların Yorum Altı Linklerini Engelle
- Haftada Sadece Pzt.Salı.Çarşamba Ve Perşembe Günleri Paylaşımda Bulun
-Üst Üste Fazla Video Paylaşımında Bulunma TEŞEKKÜRLER..... NOT: Oylamada Fazla Oy Olmadığı İçin Gelecek Ay Yardımcıların Performansına Göre Ben Seçeceğim
Ya agalar ben bunları nasıl yapacam ya ilk defa yapacağım için yapamamazlık hissi var insanın içinde
Hepsi @-KADİR- kardeşim ile @batuhankaralar kardeşlerim sayesinde çok teşekkür ederim agalar siz olmasanız olamayacaktım
Görmedim aga sende sağol![]()
Yönetici değil aga co-admin gibi birşeySeni yonetici secen zihniyete ne demeli bilemedim))))))))
Yönetici değil aga co-admin gibi birşey
Pardon abi
yok perşembe günü çıkar fragman oldukça da iddialıyımBir ustte bakarsan ablacim bende ayni senin dedigini yazdim aklin yolu bir)))))
ben perşembe günü çıkar diyorum inşallah ben haklı çıkarım 🙂geçen yıl 1 hafta ara verdikleri dönemde bizde çok bekliyorduk perşembe bari fragman verilsin diye ama yine pazartesi günü veriyordular fragmanı buda öyle olcuaktır haftaya verilir🙂🙂
Olur agaçd benim çakma facebook um var orda öylesine bi vadi sayfası açmıştım 200 beğenisi falan var ama hiçkimseyi tanımıyorum tüm vadicileri ekliyodum fazla eklemeden engellendim seni oraya admin yaparım istiyosan ama sürekli aktif olacaksın saçma sapan şeyler yapmayacaksın ne diyon@Polat Şaşmaz
ama bizde tüyo falan yok sen o sayfada devam et biraz sonra bakarızOlur aga![]()