Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yav işte bir umut ediyoruz hevesimiz kursağımızda kalıyor zaten iyice yoruldum tek umudum fragmanın çıkmasıydı
ben bugün brazda oyüzden sordum bölüm fragmanımı haftayada fragman olurmu diye çünkü bölüm fragmanını vadi erkenden asla vermiyor kolaj bölümelrde bile pazartesi çıkıyordu fragman
yanı haftaya pazartesi çıkıcaktır bu fragman pazartesinden önce çıkmaz cnm😉😉

ben bugün brazda oyüzden sordum bölüm fragmanımı haftayada fragman olurmu diye çünkü bölüm fragmanını vadi erkenden asla vermiyor kolaj bölümelrde bile pazartesi çıkıyordu fragman
yok ben perşembe günü kesin olarak diyorum , kesin izleriz perşembeye inşallah 🙂

fragmanın bu kadar erken çıkmasını beklemiyoduk ama bi umut işte

yok ben perşembe günü kesin olarak diyorum , kesin izleriz perşembeye inşallah 🙂
geçen yıl 1 hafta ara verdikleri dönemde bizde çok bekliyorduk perşembe bari fragman verilsin diye ama yine pazartesi günü veriyordular fragmanı buda öyle olcuaktır haftaya verilir🙂🙂

Bir ustte bakarsan ablacim bende ayni senin dedigini yazdim aklin yolu bir:))))))

yalnız avatar abiye çok yakışmış he :D forumunda abisi çok uyumlu :D

REm8WY.png

vYkAkr.png

SAYFA KURALLARI -
Sayfada Birşey Paylaşacaksın Paylaşacağın İçeriği Bana Özelden Yaz
-Sayfada Küfür Etmek,Küfürlü Paylaşımda Bulunmak Yasaktır
-Küfür Edenleri Sayfadan Engelle
-Ben Yokken Sayfa Sen Ve Kadir Ç. Emanet
-Siyasi içerik, cinsellik, şiddet, ayrımcılık ve nefret içeren yorumlar Yasaktır
-Sayfa İçeriği İle Alakalı Olmayan Paylaşımlarda Bulunmak Yasaktır
-Caps Fazla Yapma Ciddi Olalım
-Yardımcı Adminlik Süresi 1 Ay Sonra Yine Seçim Var
-Bir Paylaşımda Bulunurken Benimle İrtibata Geçip Paylaşacağın Şeyi Sylersen İyi Olur Karışıklık Olmasın
-Hergün Sadece 20:00-24:00 a Kadar Paylaşımda bulnabilirsin Karışıklık Olmasın Diğer Yardımcı Ve Bende Paylaşımda Bulunacağım İçin
-Sayfamızın Beğeni Sayısını Arttır Kaliteli Paylaşımlar Yap
- Başka Sayfaların Yorum Altı Linklerini Engelle
- Haftada Sadece Pzt.Salı.Çarşamba Ve Perşembe Günleri Paylaşımda Bulun
-Üst Üste Fazla Video Paylaşımında Bulunma TEŞEKKÜRLER..... NOT: Oylamada Fazla Oy Olmadığı İçin Gelecek Ay Yardımcıların Performansına Göre Ben Seçeceğim

Ya agalar ben bunları nasıl yapacam ya ilk defa yapacağım için yapamamazlık hissi var insanın içinde

Hepsi @-KADİR- kardeşim ile @batuhankaralar kardeşlerim sayesinde çok teşekkür ederim agalar siz olmasanız olamayacaktım

@Polat Şaşmaz aga darıldım ben de 1 yazdım :D
Görmedim aga sende sağol :D

Arkadaşlar hepinizi bu sayfaya bekliyorum bana biraz destek olursanız mutlu olurum :D

REm8WY.png

vYkAkr.png

SAYFA KURALLARI -
Sayfada Birşey Paylaşacaksın Paylaşacağın İçeriği Bana Özelden Yaz
-Sayfada Küfür Etmek,Küfürlü Paylaşımda Bulunmak Yasaktır
-Küfür Edenleri Sayfadan Engelle
-Ben Yokken Sayfa Sen Ve Kadir Çetinkayaya Emanet
-Siyasi içerik, cinsellik, şiddet, ayrımcılık ve nefret içeren yorumlar Yasaktır
-Sayfa İçeriği İle Alakalı Olmayan Paylaşımlarda Bulunmak Yasaktır
-Caps Fazla Yapma Ciddi Olalım
-Yardımcı Adminlik Süresi 1 Ay Sonra Yine Seçim Var
-Bir Paylaşımda Bulunurken Benimle İrtibata Geçip Paylaşacağın Şeyi Sylersen İyi Olur Karışıklık Olmasın
-Hergün Sadece 20:00-24:00 a Kadar Paylaşımda bulnabilirsin Karışıklık Olmasın Diğer Yardımcı Ve Bende Paylaşımda Bulunacağım İçin
-Sayfamızın Beğeni Sayısını Arttır Kaliteli Paylaşımlar Yap
- Başka Sayfaların Yorum Altı Linklerini Engelle
- Haftada Sadece Pzt.Salı.Çarşamba Ve Perşembe Günleri Paylaşımda Bulun
-Üst Üste Fazla Video Paylaşımında Bulunma TEŞEKKÜRLER..... NOT: Oylamada Fazla Oy Olmadığı İçin Gelecek Ay Yardımcıların Performansına Göre Ben Seçeceğim

Ya agalar ben bunları nasıl yapacam ya ilk defa yapacağım için yapamamazlık hissi var insanın içinde

Hepsi @-KADİR- kardeşim ile @batuhankaralar kardeşlerim sayesinde çok teşekkür ederim agalar siz olmasanız olamayacaktım

Görmedim aga sende sağol :D
Seni yonetici secen zihniyete ne demeli bilemedim:)))))))))

çd benim çakma facebook um var orda öylesine bi vadi sayfası açmıştım 200 beğenisi falan var ama hiçkimseyi tanımıyorum tüm vadicileri ekliyodum fazla eklemeden engellendim seni oraya admin yaparım istiyosan ama sürekli aktif olacaksın saçma sapan şeyler yapmayacaksın ne diyon :D @Polat Şaşmaz

geçen yıl 1 hafta ara verdikleri dönemde bizde çok bekliyorduk perşembe bari fragman verilsin diye ama yine pazartesi günü veriyordular fragmanı buda öyle olcuaktır haftaya verilir🙂🙂
ben perşembe günü çıkar diyorum inşallah ben haklı çıkarım 🙂

çd benim çakma facebook um var orda öylesine bi vadi sayfası açmıştım 200 beğenisi falan var ama hiçkimseyi tanımıyorum tüm vadicileri ekliyodum fazla eklemeden engellendim seni oraya admin yaparım istiyosan ama sürekli aktif olacaksın saçma sapan şeyler yapmayacaksın ne diyon :D @Polat Şaşmaz
Olur aga :D