Yolun açık olsun agaForumla ilgili değil hacı bu benim kişisel aldığım karar forumla bağlantımı koparıyorum sizinle değil ne zaman isterseniz e-posta atabilirsiniz bana
Okul için değil hacı kendimce bir sebebi var bende kalsın![]()
destan yazmışsınız derken
4 sayfa ilerletmişsiniz anlamındadestan yazmışsınız derken
anladım aga fragman dan ses çıkmadı ya yoksa çıkmayacak mı bugün4 sayfa ilerletmişsiniz anlamında![]()
@china_shangai abi geldiğnide fragman çıakr da abi o telefonla yorum yazamaz şimdianladım aga fragman dan ses çıkmadı ya yoksa çıkmayacak mı bugün
ya fragman çıksında onun yorumunu bir şeklde alırız@china_shangai abi geldiğnide fragman çıakr da abi o telefonla yorum yazamaz şimdi![]()
İzledim çok az.agalar 1.bölümden devam izlemek isteyenler için büyük bir fırsat @Bully
az önce izledim 1.bölümü süper ya insan içinde hissediyor ki bu bölümler daha aksiyonu az bölümler 3-5 bölüm sonra coşma başlıyor daha bu bişey değil![]()
aklına hayaline gelmeyecek adamlar burdan geçti aga kimler kimlerİzledim çok az.Can Gürzap, Hüseyin Avni Danyal, Zafer Algöz falan da Vadi'de oynamış. Dizide oynamayan ünlü oyuncu kalmamış herhalde tebrik etmek lazım cidden.
![]()
@china_shangai abi korktuğumuz başımıza geldiArkadaşlar bu sayfada yardımcı admin seçildim haberiniz olsun
@-KADİR- aga
[SPOİLER=]https://www.facebook.com/pages/KVP/730752070315454?fref=ts[/SPOİLER]
Adamla kanka olduk dedim ya adam kendisi almış beni sağolsun![]()
Kıskanma lan@china_shangai abi korktuğumuz başımıza geldi![]()