Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kişisel sebepler hacı .Hacı abartma sende msn'de eklisin istediğin zaman ne söylemek istersen ,yardımım gerekirse bir e posta atarsın sizinle ben bağlantımı koparmıyorum ki .)Ya aga soyle bizde bilelim
Askere mi gidiyon yoksa hayirdir ?
Helal olsunBen şimdiden soylim de ne olur ne olmaz hakkini helal et hacim
İyide msn ile forum bir degil ki ayrilma yaKişisel sebepler hacı .Hacı abartma sende msn'de eklisin istediğin zaman ne söylemek istersen ,yardımım gerekirse bir e posta atarsın sizinle ben bağlantımı koparmıyorum ki .)
Benimde hakkim varsa helal olsunÜni 2.sınıftayım hacı ne askeri
Helal olsun![]()
Öyle gerek hacı forumda ne söylemek istersen bana e-posta atarsın msn'denİyide msn ile forum bir degil ki ayrilma ya![]()
Ben soyle bir sey diyorum biz baska bir forum kuralim Vadi ile ilgili oraya gecelim alemto belki bilirÖyle gerek hacıSenin canını sıkanları ben biliyorum boşver takma
Msn adresim takaslarda var ne zaman istersen e-posta atarsınSenin canını sıkanları ben biliyorum boşver takma
Aga sen forum kursana oraya gecek ?Msn adresim takaslarda var ne zaman istersen e-posta atarsın.Dediğim gibi forumla bağlantımı koparıyorum sizinle değil
![]()
Bu forumda ne var hacıAga sen forum kursana oraya gecek ?
Yok biz kuralim eskiler bir araya toplaniriz iste kurallar bize islemez hem kafamiz estigi gibi ohhBu forumda ne var hacı? sıkıntı forum değil ya
![]()
FF FavoriForumum.Netle benim sıkıntım yok ben forum seven biri değilim bu forum bu kadar güzel olmasa bunca senedir ne işim var zatenYok biz kuralim eskiler bir araya toplaniriz iste kurallar bize islemez hem kafamiz estigi gibi ohh
Hem sen xantl hepiniz gelirsiniz
Okul için mi gidiyorsun aga ?FF FavoriForumum.Netle benim sıkıntım yok ben forum seven biri değilim bu forum bu kadar güzel olmasa bunca senedir ne işim var zaten![]()
Forumla ilgili değil hacı bu benim kişisel aldığım karar forumla bağlantımı koparıyorum sizinle değil ne zaman isterseniz e-posta atabilirsiniz banaaa @AlemTo niye gidiyorsun![]()
Okul için değil hacı kendimce bir sebebi var bende kalsınOkul için mi gidiyorsun aga ?
Hayırlısı olsun ne diyelimForumla ilgili değil hacı bu benim adım kişisel karar ben forumla bağlantımı koparıyorum sizinle değil ne zaman isterseniz e-posta atabilirsiniz bana
Okul için değil hacı kendimce bir sebebi var bende kalsın![]()