Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yok estağfurallah ben kimseyi ezmek için yazmıyorum ikisi de çok saolsunlar bana karşı o kadar çok anlayışlılar ki ben ne desem bana asla karşılık vermiyorlar bende onların bu huyunu bildiğim için açıklarını yakaladım mı yapıştırıyorum :))))))))) olay bundan ibaret
abi anlayışlarından değil seninle başa çıka bilme potansiyelleri olmadığı için :kiki: şaka bi yana heralde öyle olacak herşeyden önce saygı gelir
biz burda lanlı lunlu da konuşuruz yeri gelince aramızda ama senle konuşamayız :D

v2 fragmanının gazıyla 1 hafta daha gideriz sonra bölüm geliyo zaten :D reytingler açısından çok iyi oldu daha havalar çok çok sıcak en azından 1.5-2 reyting fazladan alırız bu 1 haftalık sarkışla

abi anlayışlarından değil seninle başa çıka bilme potansiyelleri olmadığı için :kiki: şaka bi yana heralde öyle olacak herşeyden önce saygı gelir
biz burda lanlı lunlu da konuşuruz yeri gelince aramızda ama senle konuşamayız :D

v2 fragmanının gazıyla 1 hafta daha gideriz sonra bölüm geliyo zaten :D reytingler açısından çok iyi oldu daha havalar çok çok sıcak en azından 1.5-2 reyting fazladan alırız bu 1 haftalık sarkışla
eyvallah kardeşim benim

olur mu atacan geçen sezon çok durgun bölümler olmasına rağmen dizi devam ederken 10 - 12 sayfaları bulduğumuz bölümler oldu .zaten 3-4 kişi dizi izlerken canlı canlı taze mesajlar atıyoruz bu sene de böyle yaparız :))))))
O kadar oluyor muydu ya iyimiş ben anlıkları paylaşıp 23.00 gibi çıkıyordum hedef 20'li sayfalar olsun o zaman bu sezon rekor gelmeli. :D

Son 4 Gün .Bu arada şimdiden helallik alsam iyi olacak gibi hakkınızı helal edin 4 gün sonra uzun bir ara girmiyeceğim foruma hatta hiç gelmem .Vadiyi çoşturun ben yokken :D

Abim ve babam Vadi'yi izlemeyi bıraktılar 2 sezon önce ikna etmeye çalışıyorum. :D İnşallah 18 Eylül'de ailecek izleyeceğiz. :D
bu sezon geri dönüşler bir hayli olacağa benziyor :D 17 bölümün senaryosu hazır ne demek biz vadi tarihinde böyle şeyler görmedik demek ki adamlar bütün yaz boyunca senaryoya kafa yorup yazmışlar :)))) bizde bu ramazan boyunca @-KADİR- le vadiye vur allah vur yaptık meğersem adamlar hiç yatmamış:A
aa bende aynı durumdayım malesef ne güzel annem ve babamla birlikte eski vadiyi izliyorduk ama pusu serisini babam ve annem izlemiyor :T ayy babam yüzünden kurtlar vadisini yılda 2 defa bile olsa tvden bakamıyorum basket maçları izliyor :ppp::ppp:
bilgisayardan digitürk pilaydan izliyorum benim pc eski braz aynı anda nette dolaşamıyorum video bağlantısı koşuyor yoksa oyüzden canlı şekilde yorum yapamıyorum🙁🙁🙁

aa bende aynı durumdayım malesef ne güzel annem ve babamla birlikte eski vadiyi izliyorduk ama pusu serisini babam ve annem izlemiyor :T ayy babam yüzünden kurtlar vadisini yılda 2 defa bile olsa tvden bakamıyorum basket maçları izliyor :ppp::ppp:
bilgisayardan digitürk pilaydan izliyorum benim pc eski braz aynı anda nette dolaşamıyorum video bağlantısı koşuyor yoksa oyüzden canlı şekilde yorum yapamıyorum🙁🙁🙁
valla senin işin de zor be çiğdem herkes tam tersi bir durum yaşar babasının zoruyla vadi izler sen de durum tam zıt neyse inşallah babanla annen doğru yolu bulur 😀

valla senin işin de zor be çiğdem herkes tam tersi bir durum yaşar babasının zoruyla vadi izler sen de durum tam zıt neyse inşallah babanla annen doğru yolu bulur 😀
benim babam dediği dediktir brazz yanı sözünün arkasından durur
oktay kaynarca diziden çıktıktan sonra brakmıştı izlemeyi ne yaptıysak baktıramadım adama:kiki::kiki::kiki:

Son 4 Gün .Bu arada şimdiden helallik alsam iyi olacak gibi hakkınızı helal edin 4 gün sonra uzun bir ara girmiyeceğim foruma hatta hiç gelmem .Vadiyi çoşturun ben yokken :D
aga tam zamanında gidiyosun sende he :( e orda da gir sanki uzaya gidiyo girersin girersin :D

rekor vadinin diğer ismidir biliyosun vadi nerde rekor orda :D
Aga rekoru tazelemenin vakti geldi. :D Acaba en çok yorum alan bölüm konusu hangisi. (b)

@Çiğdem- hiç unutmam o günü en son ailecek ve akrabalarla izlediğimiz bölüm başbakanın camiide namaz kılarken suikast yaptıkları bölümdü sanırım sezon finaliydi sonraki sezon Star'da ara vere vere babam soğumuştu bıraktı Vadi'yi, abimle izliyordum abim de sonraki sezon bıraktı Muro'dan sonra. Bir ben kaldım ama ikna ettim 18 Eylül'de izleyeceğiz. :D İnşallah çok iyi bölüm olurda yeniden alışırlar. :D

bu çiğdemin durumu da çok enteresan milyonda 1 görülebilecek bi olay :D
her evde baba izler diğerleride o şekilde izler
burda kız izliyo baba izlemiyo çok tuhaf merak ediyorum açıkçası sevgili beyefendiyi :kiki:

Aga rekoru tazelemenin vakti geldi. :D Acaba en çok yorum alan bölüm konusu hangisi. (b)

@Çiğdem- hiç unutmam o günü en son ailecek ve akrabalarla izlediğimiz bölüm başbakanın camiide namaz kılarken suikast yaptıkları bölümdü sanırım sezon finaliydi sonraki sezon Star'da ara vere vere babam soğumuştu bıraktı Vadi'yi, abimle izliyordum abim de sonraki sezon bıraktı Muro'dan sonra. Bir ben kaldım ama ikna ettim 18 Eylül'de izleyeceğiz. :D İnşallah çok iyi bölüm olurda yeniden alışırlar. :D
sen merak etme geri dönüşlerle beraber rekorları paramparça edecez kıracak rekor kalmayacak sonra o parçalanmış rekorları tekrar parçalayıp un haline getirecez görürsün bak :D

aga tam zamanında gidiyosun sende he :( e orda da gir sanki uzaya gidiyo girersin girersin :D
Hacı sıkıldım iyice yoksa istesem kurbandan sonra giderim üniye :D.Hacı ben zaten laptop alacam 2-3 gün içinde sıkıntı o değil kendimce karar aldım hayatımda bazı değişiklikler olacak kaç senedir forumdayım hacı neredese 4 sene olacak :) siz varsınız diye arada giriyordum ve yazında tatilde oldukça online oldum artık hayatımda bazı değişiklikler yapma vakti geldi :).Gitmeden önce sana msn adresim olsun onları veririm sana orada konuşuruz :D

Hacı sıkıldım iyice yoksa istesem kurbandan sonra giderim üniye :D.Hacı ben zaten laptop alacam 2-3 gün içinde sıkıntı o değil kendimce karar aldım hayatımda bazı değişiklikler olacak kaç senedir forumdayım hacı neredese 4 sene olacak :) siz varsınız diye arada giriyordum ve yazında tatilde oldukça online oldum artık hayatımda bazı değişiklikler yapma vakti geldi :).Gitmeden önce sana msn adresim olsun onları veririm sana orada konuşuruz :D
Hacı nereye gidiyorsun.:(

ayoll benn 10 yıldır yalnızım vlla :kiki::kiki::kiki:
babam annem eski vadiyi izlemişti pusu serisine bakmadılar🙂🙂
babama garcia geldi diziye dedim braz heyecanlandı ama pek renk vermedi izlicem falan demedi
sharon stonede gelicek vadiye dedim ozaman bakarız kızım diyor hahah:kiki::kiki::kiki:
annem olaya el koydu bu seferde yok vadi falan diyor :kiki::kiki::kiki:

Yeni Siyah Sancak Timi Kuruluyormuş!

BxBNsxgCUAAhuKn.jpg:large