Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kurtlar vadisi pusu sanki bir kaç sene ara vermiş te yeni bir konseptle tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor gibi bir izlenim veriyor. yepyeni oyuncular yepyeni senaryo. bu sezon büyük final yapılmazsa bu dizi bu hızla bir çok sezon daha devam edeceğe benziyor..:)))

Abim ve babam Vadi'yi izlemeyi bıraktılar 2 sezon önce ikna etmeye çalışıyorum. :D İnşallah 18 Eylül'de ailecek izleyeceğiz. :D

Abim ve babam Vadi'yi izlemeyi bıraktılar 2 sezon önce ikna etmeye çalışıyorum. :D İnşallah 18 Eylül'de ailecek izleyeceğiz. :D
bu sezon geri dönüşler bir hayli olacağa benziyor :D 17 bölümün senaryosu hazır ne demek biz vadi tarihinde böyle şeyler görmedik demek ki adamlar bütün yaz boyunca senaryoya kafa yorup yazmışlar :)))) bizde bu ramazan boyunca @-KADİR- le vadiye vur allah vur yaptık meğersem adamlar hiç yatmamış:A

bu sezon geri dönüşler bir hayli olacağa benziyor :D 17 bölümün senaryosu hazır ne demek biz vadi tarihinde böyle şeyler görmedik demek ki adamlar bütün yaz boyunca senaryoya kafa yorup yazmışlar :)))) bizde bu ramazan boyunca @-KADİR- le vadiye vur allah vur yaptık meğersem adamlar hiç yatmamış:A
Cidden bu sezon çok farklı olacak abi. :D

Hem artık yorum konusuna bende yorum yapabilicem. :oley:

ama orda biz şerh koymuştuk şöyle şöyle yaparlarsa veya yapmazlarsa yani bizde sıkıntı yok biz hala dediklerimizde haklıyız :A

ama orda biz şerh koymuştuk şöyle şöyle yaparlarsa veya yapmazlarsa yani bizde sıkıntı yok biz hala dediklerimizde haklıyız :A
kadir fragman bugün çıkar mı ? ne dersin senin öngörülerin iyidir :)

özlemişsinizdir abdülheyi yeni hali

BxAxHnNCIAInD37.jpg:large

Geçen sezon konular sönük geçti ama bu çok iyi olacak ben izlerken yorum yapıyorum bu konuda pek öyle yapan yok. :D
olur mu atacan geçen sezon çok durgun bölümler olmasına rağmen dizi devam ederken 10 - 12 sayfaları bulduğumuz bölümler oldu .zaten 3-4 kişi dizi izlerken canlı canlı taze mesajlar atıyoruz bu sene de böyle yaparız :))))))

oalacam inşaallah ama ben sizin kadar vadi konusuna hakim deilim diyorum siz bu işin konpetanısınız
abi yok daha neler senin yanında biz kimiz Allah aşkına dünkü çocuklarla kendini bir yapma kendimde dahil buna

abinin yorumlarını okumak o kadar zevkli ki laf geçirirken bile akıl dolu geçiriyor zaten polat şaşmaz ve maskelinin abiyle baş edebilme potansiyelleri yok :kiki: abi fazla ezme yazıktır 10 dakkadır gülüyorum ya :d

kurtlar vadisi pusu sanki bir kaç sene ara vermiş te yeni bir konseptle tekrar ekranlara gelmeye hazırlanıyor gibi bir izlenim veriyor. yepyeni oyuncular yepyeni senaryo. bu sezon büyük final yapılmazsa bu dizi bu hızla bir çok sezon daha devam edeceğe benziyor..:)))
kesinlikle abi kesinlikle
bu yorumun bikaç benzerini başka yerlerde de okumuştum harbiden sanki yeni bir konsepte başlıyoruz yeni bir dizi gibi hazırlanıyoruz müthiş gerçekten

abi yok daha neler senin yanında biz kimiz Allah aşkına dünkü çocuklarla kendini bir yapma kendimde dahil buna

abinin yorumlarını okumak o kadar zevkli ki laf geçirirken bile akıl dolu geçiriyor zaten polat şaşmaz ve maskelinin abiyle baş edebilme potansiyelleri yok :kiki: abi fazla ezme yazıktır 10 dakkadır gülüyorum ya :D

kesinlikle abi kesinlikle
bu yorumun bikaç benzerini başka yerlerde de okumuştum harbiden sanki yeni bir konsepte başlıyoruz yeni bir dizi gibi hazırlanıyoruz müthiş gerçekten
yok estağfurallah ben kimseyi ezmek için yazmıyorum ikisi de çok saolsunlar bana karşı o kadar çok anlayışlılar ki ben ne desem bana asla karşılık vermiyorlar bende onların bu huyunu bildiğim için açıklarını yakaladım mı yapıştırıyorum :))))))))) olay bundan ibaret

aga adam tecrübe kokuyor yorumlarından bile tecbüre akıyor bi de bizim polat şaşmaz ın yorumlarına bak :kiki:
yapma takas rencide etme polat şaşmazı ben kötü oluyorum