O kadar söyledik bi zahmet anlaşsınlaro zaman bu transfer bitme aşamasına gelmişdir artı hatta prensip anlaşması yapılmış detaylar üzerinde konuşuyorlardır![]()
gelsen enerjini saruhan la tğketme hem saruhan öyle aman aman illa gelsin denilecek birisi değil ama mesela bukut aras falan dersen sana ben de katılırımO kadar söyledik bi zahmet anlaşsınlar![]()
Tam tersine aga Vadiye gelebilecek oyuncuların başında yer alıyor.Polatla süper bir ikili olurlar onun için gelmeligelsen enerjini saruhan la tğketme hem saruhan öyle aman aman illa gelsin denilecek birisi değil ama mesela aras bulut falan dersen sana ben de katılırım
ya olurda şu anda zaten takviyeler yapılmış ama bulut aras gibi bir kurta vadinin şu an için daha çok ihtiyacı varTam tersine aga Vadiye gelebilecek oyuncuların başında yer alıyor.Polatla süper bir ikili olurlar onun için gelmeli
Rahmetli seyfo dayi olsaydi sana sistim tosunum bana bir maden suyu getirinSaruhan da gelsin yeter bence![]()
O kayıplarda işin ilginç yanı face e giriyor foruma girmiyor diziside gitti@XanTier sen ne düşünüyorsun bu transferler hakkında? ()
Tamam tamam artık sustumRahmetli seyfo dayi olsaydi sana sistim tosunum bana bir maden suyu getirin))) sisimi ancak maden suyu alirdi derdi 🙂 senin bu saruhan askinda bizde seyfo dayi etkisi yapiyor
)))) o maden suyuyla rahatlardi biz ne yapalim
)))
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun , Polat ın yanında daha uzun süre kalmalıydı Polat a o tarzda bir dayı gerekliRahmetli seyfo dayi olsaydi sana sistim tosunum bana bir maden suyu getirin))) sisimi ancak maden suyu alirdi derdi 🙂 senin bu saruhan askinda bizde seyfo dayi etkisi yapiyor
)))) o maden suyuyla rahatlardi biz ne yapalim
)))
Biliyorum aga Facebook'a giriyor ama foruma girmiyor keşke ayrılmasaydı yorumlarını özledik.O kayıplarda işin ilginç yanı face e giriyor foruma girmiyor diziside gitti
Neden ayrıldı acaba orası da meçhulBiliyorum aga Facebook'a giriyor ama foruma girmiyor keşke ayrılmasaydı yorumlarını özledik.![]()
aga ne oldu biryle falan mı tartıştı ya da bir olaya canı sıkıldı bugün forumda son günüm yazdı ama yokluğum frk edilmez falan gibi birşeyler yazdı ondan sonra da görmedimNeden ayrıldı acaba orası da meçhul
Ben tamamen kendimi 11 Eylüle konsantre etmiştim eğer 18 Eylülde başlarsa Vadiyi bırakırımVadi 11 eylülde başlamalı bir hafta daha dayanamayız artık![]()
Bilmiyorum ki aga bende bilsem bir şeyler yaparız amaaga ne oldu biryle falan mı tartıştı ya da bir olaya canı sıkıldı bugün forumda son günüm yazdı ama yokluğum frk edilmez falan gibi birşeyler yazdı ondan sonra da görmedim
yok arık kendinde misin bir hafta ara tolere edilebilir AYRICA adamlar resmi olarak açıklamadılar bile biz 11 eylül diye tahmin ettikBen tamamen kendimi 11 Eylüle konsantre etmiştim eğer 18 Eylülde başlarsa Vadiyi bırakırım
Yazete yorumcularına özendim şaka la ne bırakacam
Galibi seyredersin sendeVadi 11 eylülde başlamalı bir hafta daha dayanamayız artık![]()
Aga yazdığım yazıyı farenle kopyalıyormuş gibi yap çıkan sonucu göreceksinyok arık kendinde misin bir hafta ara tolere edilebilir AYRICA adamlar resmi olarak açıklamadılar bile biz 11 eylül diye tahmin ettik
O da kayıplardaGalibi seyredersin sende
Git maden suyu iç yegenimO da kayıplardaneyse abi artık Saruhan demek yok benimde içim şişti şaka maka bir yana
![]()