Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Rahmetli seyfo dayi olsaydi sana sistim tosunum bana bir maden suyu getirin:)))) sisimi ancak maden suyu alirdi derdi 🙂 senin bu saruhan askinda bizde seyfo dayi etkisi yapiyor:))))) o maden suyuyla rahatlardi biz ne yapalim :))))
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun , Polat ın yanında daha uzun süre kalmalıydı Polat a o tarzda bir dayı gerekli

Vadi 11 eylülde başlamalı bir hafta daha dayanamayız artık :(
Ben tamamen kendimi 11 Eylüle konsantre etmiştim eğer 18 Eylülde başlarsa Vadiyi bırakırım

Yazete yorumcularına özendim şaka la ne bırakacam

aga ne oldu biryle falan mı tartıştı ya da bir olaya canı sıkıldı bugün forumda son günüm yazdı ama yokluğum frk edilmez falan gibi birşeyler yazdı ondan sonra da görmedim
Bilmiyorum ki aga bende bilsem bir şeyler yaparız ama

Ben tamamen kendimi 11 Eylüle konsantre etmiştim eğer 18 Eylülde başlarsa Vadiyi bırakırım

yok arık kendinde misin bir hafta ara tolere edilebilir AYRICA adamlar resmi olarak açıklamadılar bile biz 11 eylül diye tahmin ettik

O da kayıplarda :D neyse abi artık Saruhan demek yok benimde içim şişti şaka maka bir yana :D
Git maden suyu iç yegenim

Yazdım ama alttaki satırı böyle yazdım siz fark etmemişiniz :A