Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

vadinin huyu bu hatırlarsan vadi perşembe günü normalde yayın akınşında olup son 2 saat kala yayını iptal eden bi yapım dediğin olay p.tesi akşamına kadar bi açıklama gelmesse ozaman olur.
Açıklama gelirse konuyu açar belirtirsiniz :)
Benim duyduğuma göre 18 eylülde başlayacak :)

Kanal D tüm dizilerinin tarihini en geç 1 hafta önceden belirtir , hiçbir dizisini son üç gün kala haberini yapmaz.
11 Eylül olsaydı şuanki tanıtım fragmanında yazardı zaten.
Hacı yanlış anlama Mehmet Canpolat 11 Eylülde diyor sen kendine göre fragman yayınlamadı diye 18 Eylülde başlıyacak diye konu açman ,yazman ve kesin demen olmadı bence .

Oha bizim de sünnet var gitmeyecektim bende :D

Vadinin bize çektirdiği bu kardeşim fragmanlar her hafta Pazartesi çıkar olmadı Çarşamba bile çıkıyor. Bir keresinde fragman bölümden tam 1 saat önce çıkmıştı
Doğrudur kardeşim :)
Ben öyle duydum sizin adınıza üzgünüm umarım haberim yalan çıkar :X

Hacı yanlış anlama Mehmet Canpolat 11 Eylülde diyor sen kendine göre fragman yayınlamadı diye 18 Eylülde başlıyacak diye konu açman ,yazman ve kesin demen olmadı bence .
Ben ondan açmadım zaten :D
Onun için konu mu açılır :)
Duydum bir yerden bende onun için açtım konuyu :)

yalnız bu yeni sezon tanıtımın en az bir hafta önceden duyurukmasu-ı gerekir üstelik kanal değiştrimişken

Az önce Kurtlar Vadisi Gladio'yu izledim.. tek kelimeyle muhtesem bir Film. Senaryosu o kadar güzel hazirlanmis ki, yani resmen o 90 yillari anca bu kadar net anlatilir.. Musa Uzunlar'in muhtesem performansi, Yönetmen Saddullah Sentürk vs..
Filmi bugün bir arkadasim ile dikkatli sekilde izledik.. filmde ki anlatilanlar, mesajlar harika gercekten. Bence Sinema film olarak Kurtlar Vadisi Irak'tan sonra Gladio cok basarili olmus. Filmlerden "Filistin" basarisiz olmus bence.. senaryo cok basit kalmis digerlerin yaninda... cekimde de cok fazla efekt kullanilmis.. aksiyon sahnelerine "duygu" yok.. Irak'ta ölen her insanin acisini yasiyorduk.. Filistin'de olmadi..

Doğrudur kardeşim :)
Ben öyle duydum sizin adınıza üzgünüm umarım haberim yalan çıkar :X

Ben ondan açmadım zaten :D
Onun için konu mu açılır :)
Duydum bir yerden bende onun için açtım konuyu :)
Öyle desene:D .Rcp ve Polat Şaşmaz'ın kaynağı Mehmet Canpolat hacı adam 11 Eylülde diyor aksilik çıkmazsa Pazartesi v2 çıkacak diyor :) bence sen kaynağını tekrar gözden geçir :)

@Yiğitt e fazla yüklenmeyin agalar :A unutmayın vadi bu perşembe olmazsa sorumlsu yiğit olmayacak :A zaten o haberi açmış gerisi bize kalmış isteğen istediğini düşünür

Bw3qqX6CEAAMc4r.jpg

Az önce Kurtlar Vadisi Gladio'yu izledim.. tek kelimeyle muhtesem bir Film. Senaryosu o kadar güzel hazirlanmis ki, yani resmen o 90 yillari anca bu kadar net anlatilir.. Musa Uzunlar'in muhtesem performansi, Yönetmen Saddullah Sentürk vs..
Filmi bugün bir arkadasim ile dikkatli sekilde izledik.. filmde ki anlatilanlar, mesajlar harika gercekten. Bence Sinema film olarak Kurtlar Vadisi Irak'tan sonra Gladio cok basarili olmus. Filmlerden "Filistin" basarisiz olmus bence.. senaryo cok basit kalmis digerlerin yaninda... cekimde de cok fazla efekt kullanilmis.. aksiyon sahnelerine "duygu" yok.. Irak'ta ölen her insanin acisini yasiyorduk.. Filistin'de olmadi..
Iskender Büyük'ün 90 yillarinda Gladiocu Bülent Fuat Aras tarafindan kullanilirken bugün de yaninda ki gladiocu avukat hanim tarafindan kullaniliyor.. ve hem ozaman hemde bugün bunu fark edemiyor.. final cok güzel bitiyor.. darbeyi yine Iskender yiyior.. ve yine Mahkeme sahneleri, Flashbackler, olaylar, hepsi bir puzzle seklinde.. Filmi ücüncü kez izledim ama ayni heycanla izledim.. Raci Sasmaz'in senaryo ekibinden ayrilmasiyla düsen kalite bellíymis..

Özellikle de Ali Basar'in oyunculuk performansi.. tüm oyuncular harika canlandirmislar.. maalesef film vizyonda beklenen ilgiyi göremedi..

Son düzenleme:
İtiraf edeyim ben Kurtlar Vadisi Gladio yu izlemek için elimden geleni yaptım bir türlü nasip olmadı televizyonda defalarca yayınlandı ama her seferinde bir aksilik çıktı. 1-2 güne kalmaz Muro-Kurtlar Vadisi Irak-Gladio-Filistin izlicem Kurtlar Vadisi Gladio bana yeni film gibi gelecek :D

İtiraf edeyim ben Kurtlar Vadisi Gladio yu izlemek için elimden geleni yaptım bir türlü nasip olmadı televizyonda defalarca yayınlandı ama her seferinde bir aksilik çıktı. 1-2 güne kalmaz Muro-Kurtlar Vadisi Irak-Gladio-Filistin izlicem Kurtlar Vadisi Gladio bana yeni film gibi gelecek :D
Gladio'yu izlemeni tavsiye ederim.. fakat tüm filmleri birden izlemen heycanini giderebilir.. Gladio harika bir is olmus..