Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bw3r0TXCAAAW61I.jpg:large

Bw3r0P7CYAETIOA.jpg:large

Bw3r0MkCAAArVIu.jpg:large

arkadaşlar merak etmeyin ya yarın akşam yada p.tesi günü v2 çıkıcak vadi 11 eylülde başlicak kaynak sağlam.

arkadaşlar merak etmeyin ya yarın akşam yada p.tesi günü v2 çıkıcak vadi 11 eylülde başlicak kaynak sağlam.
Google araştırma yaptım hacı 18 Eylül 2014 Kurtlar Vadisi diye 3 haber açılmış ilk haberi yiğitt açmış bizim forumdaki ötekilerde onlardan almış birisi bizim foruma üye olarak kayıtlı anıl koldaş 3. ise bir facebook sayfası :).Senin kaynakların hiçbir zaman boş çıkmadı kaynağına güveniyoruz hacı :):)

Google araştırma yaptım hacı 18 Eylül 2014 Kurtlar Vadisi diye 3 haber açılmış ilk haberi yiğitt açmış bizim forumdaki ötekilerde onlardan almış birisi bizim foruma üye olarak kayıtlı anıl koldaş 3. ise bir facebook sayfası :).Senin kaynakların hiçbir zaman boş çıkmadı kaynağına güveniyoruz hacı :):)
eyvallah hacı inşallah benim kaynak yüzümüzü yine kara çıkarmicak :)

inş agam ya ben de 11 eylül de başlar diye düşünüyorum ama bu zamana kadar tarih verilmemesi de büyük bir soru işareti
Ben paylaşmıştım ama kimse görmemiş sanırım

230.BÖLÜM FRAGMANI PAZARTESİ ÇIKABİLİR

Yeni fragman pazartesi gününde çıkmaya planlanıyor!
Fragmandan 3 Gün Sonra Saat 20:00 de İse Pusu 230.Bölümüyle Karşımızda Olacak....

Dünyada büyük hayran kitlesine sahip Türkiye’nin en çok sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin karşısına yine onları çok şaşırtacak ve erkanları karşısında soluksuz bırakacak bölümlerle gelmeye hazırlanıyor.

10650050_776694989054495_6911189781767075171_n.jpg

Bu sayfanın admini bizzat Mehmet Canpolattan alıyor yani kaynak epey sağlam

Ben paylaşmıştım ama kimse görmemiş sanırım

230.BÖLÜM FRAGMANI PAZARTESİ ÇIKABİLİR

Yeni fragman pazartesi gününde çıkmaya planlanıyor!
Fragmandan 3 Gün Sonra Saat 20:00 de İse Pusu 230.Bölümüyle Karşımızda Olacak....

Dünyada büyük hayran kitlesine sahip Türkiye’nin en çok sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin karşısına yine onları çok şaşırtacak ve erkanları karşısında soluksuz bırakacak bölümlerle gelmeye hazırlanıyor.

10650050_776694989054495_6911189781767075171_n.jpg

Bu sayfanın admini bizzat Mehmet Canpolattan alıyor yani kaynak epey sağlam
aga tamam da resmi açıklama olmayıbca insan acaba diyor belli ki tarih netleşmedi yoksa niye reklamnı yapmasınlar ki?

Kanal D tüm dizilerinin tarihini en geç 1 hafta önceden belirtir , hiçbir dizisini son üç gün kala haberini yapmaz.
11 Eylül olsaydı şuanki tanıtım fragmanında yazardı zaten.

Kanal D tüm dizilerinin tarihini en geç 1 hafta önceden belirtir , hiçbir dizisini son üç gün kala haberini yapmaz.
vadinin huyu bu hatırlarsan vadi perşembe günü normalde yayın akınşında olup son 2 saat kala yayını iptal eden bi yapım dediğin olay p.tesi akşamına kadar bi açıklama gelmesse ozaman olur.

Özgür Tekeyi araştırdım çok sağlam bir oyuncu cidden bu adamı vadiye transfer eden Necati Şaşmaz'a sesleniyorum Saruhan Hünelde gelsin :D

Benim11 eylulde sunnetim var benim icin tehir hic fena olmaz yani:)))))))
Oha bizim de sünnet var gitmeyecektim bende :D

Vadinin bize çektirdiği bu kardeşim fragmanlar her hafta Pazartesi çıkar olmadı Çarşamba bile çıkıyor. Bir keresinde fragman bölümden tam 1 saat önce çıkmıştı

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy