- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
inş agam ya ben de 11 eylül de başlar diye düşünüyorum ama bu zamana kadar tarih verilmemesi de büyük bir soru işaretiarkadaşlar merak etmeyin ya yarın akşam yada p.tesi günü v2 çıkıcak vadi 11 eylülde başlicak kaynak sağlam.
Google araştırma yaptım hacı 18 Eylül 2014 Kurtlar Vadisi diye 3 haber açılmış ilk haberi yiğitt açmış bizim forumdaki ötekilerde onlardan almış birisi bizim foruma üye olarak kayıtlı anıl koldaş 3. ise bir facebook sayfasıarkadaşlar merak etmeyin ya yarın akşam yada p.tesi günü v2 çıkıcak vadi 11 eylülde başlicak kaynak sağlam.
merak etme aga Allahın izniyle 11 eylül garanti bi aksilik çıkar diye hala açıklamıyolar.inş agam ya ben de 11 eylül de başlar diye düşünüyorum ama bu zamana kadar tarih verilmemesi de büyük bir soru işareti
İnşallah aga dediğin gibi 11 Eylül olurmerak etme aga Allahın izniyle 11 eylül garanti bi aksilik çıkar diye hala açıklamıyolar.
eyvallah hacı inşallah benim kaynak yüzümüzü yine kara çıkarmicakGoogle araştırma yaptım hacı 18 Eylül 2014 Kurtlar Vadisi diye 3 haber açılmış ilk haberi yiğitt açmış bizim forumdaki ötekilerde onlardan almış birisi bizim foruma üye olarak kayıtlı anıl koldaş 3. ise bir facebook sayfası.Senin kaynakların hiçbir zaman boş çıkmadı kaynağına güveniyoruz hacı
![]()
Ben paylaşmıştım ama kimse görmemiş sanırıminş agam ya ben de 11 eylül de başlar diye düşünüyorum ama bu zamana kadar tarih verilmemesi de büyük bir soru işareti
Recep sen diyorsan doğrudur bu zamana kadar dediklerin hep doğru çıktı.merak etme aga Allahın izniyle 11 eylül garanti bi aksilik çıkar diye hala açıklamıyolar.
inşallah buda çıkar atacanRecep sen diyorsan doğrudur bu zamana kadar dediklerin hep doğru çıktı.![]()
aga tamam da resmi açıklama olmayıbca insan acaba diyor belli ki tarih netleşmedi yoksa niye reklamnı yapmasınlar ki?Ben paylaşmıştım ama kimse görmemiş sanırım
230.BÖLÜM FRAGMANI PAZARTESİ ÇIKABİLİR
Yeni fragman pazartesi gününde çıkmaya planlanıyor!
Fragmandan 3 Gün Sonra Saat 20:00 de İse Pusu 230.Bölümüyle Karşımızda Olacak....
Dünyada büyük hayran kitlesine sahip Türkiye’nin en çok sevilen dizisi Kurtlar Vadisi Pusu izleyicilerinin karşısına yine onları çok şaşırtacak ve erkanları karşısında soluksuz bırakacak bölümlerle gelmeye hazırlanıyor.
![]()
Bu sayfanın admini bizzat Mehmet Canpolattan alıyor yani kaynak epey sağlam
Yok aga ya ben yetiştireceklerine inanıyorum İnşallah yetiştirirleraga tamam da resmi açıklama olmayıbca insan acaba diyor belli ki tarih netleşmedi yoksa niye reklamnı yapmasınlar ki?
aga ben de öyle istiyorum da mantuk çerçevesinden bakarsak 18 eylül dha yakın geliyorYok aga ya ben yetiştireceklerine inanıyorum İnşallah yetiştirirler
vadinin huyu bu hatırlarsan vadi perşembe günü normalde yayın akınşında olup son 2 saat kala yayını iptal eden bi yapım dediğin olay p.tesi akşamına kadar bi açıklama gelmesse ozaman olur.Kanal D tüm dizilerinin tarihini en geç 1 hafta önceden belirtir , hiçbir dizisini son üç gün kala haberini yapmaz.
11 Eylül olsaydı şuanki tanıtım fragmanında yazardı zaten.
Oha bizim de sünnet var gitmeyecektim bendeBenim11 eylulde sunnetim var benim icin tehir hic fena olmaz yani))))))
Vadinin bize çektirdiği bu kardeşim fragmanlar her hafta Pazartesi çıkar olmadı Çarşamba bile çıkıyor. Bir keresinde fragman bölümden tam 1 saat önce çıkmıştıKanal D tüm dizilerinin tarihini en geç 1 hafta önceden belirtir , hiçbir dizisini son üç gün kala haberini yapmaz.
11 Eylül olsaydı şuanki tanıtım fragmanında yazardı zaten.