Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Tarihi bölümler izleyeceğiz ama korkuyorum RTÜK'ün saçma sapan sansür politikasına kurban gideceğiz. Şu diziye uygun bir yaş sınırı verilse, saati biraz daha geç başlasada, ona göre sansür yapılsa. 7+ yaş sınırı veriyorlar 'kırmızı' olan tüm detaylar sansürleniyor. Sırf sansürsüz izlemek için geçen sezonun son 10-15 bölümünü TV'de izlemedim.. ister istemez heycanı bozuyor.. en saçması da vurulma sahnelerinde ki sansürlenme.
Taptalk 2

ya devam etmek istiyorum ama belim artık nakavt sabahtan beri sandalyedeyim mlsf bugünlük bu kadar, size iyi muhabbetler

Bence bir ikinci fragmana gerek yok.. bölümün diğer detaylarını bölümde izleyelim. Şurada bir kaç günümüz kaldı zaten..

Taptalk 2

@china_shangai Şener Sen beklentimiz hayal oldu.. Vadi o kadar güçlü geliyor ki bu sezon, herşey tamam bir dayımız eksik kaldı.

Taptalk 2​
Hayirlisi olsun zaten oda olsa kalpten giderdik herhalde:)))))) valla master kardes gecen sezondan o kadar cok hirsim var ki anlatamam birde bu bahadirlar abdul kara eklenince hirsim iki katina cikti sabirsizlikla yeni bolumu bekliyorum ondan sonra cok kelamim olacak gecen sezon bizleri cok uzduler o kotu bolumlerden sonra haftalarca foruma giremedigim olmustu sanki yuz kizartici kotu isler yapmisimda milletin beni gormesinden cekindim vadi hakkinda ipe sapa gelmez yorumlardan kactim yeter artik basimiz cok dustu artik kaldirip dik durma zamani bizim bunu cok hakettigimizi dusunuyorum:)

Son düzenleme:
Ertuğrul Sakar olayı da bence burda yapılan haber sayesinde gerçeklestiğini düşünüyorum. Ortalıkta dolaşan bir tüyoyu haber şeklinde yayınlattık.. burdan sonrada her yere yayıldı.. hatta Sakar'a Vadiye dahil oldunuz mu sorulduğunda, 'keşke benim de haberim olsaydı' şeklinde cevab verdi. Tahminimce bir süre sonra Pana Film ile bu konu hakkında bilgi almak için görüştüğünü düşünüyorum. Sonradan ise indirek vadide olduğunun sinyalini verdi. Adamı tanımıyorum ama birçok kişi iyi olduğunu söylüyor.. Vadi işini bilir.. tüm ekibe başarılar!

Taptalk 2

Ertuğrul Sakar olayı da bence burda yapılan haber sayesinde gerçeklestiğini düşünüyorum. Ortalıkta dolaşan bir tüyoyu haber şeklinde yayınlattık.. burdan sonrada her yere yayıldı.. hatta Sakar'a Vadiye dahil oldunuz mu sorulduğunda, 'keşke benim de haberim olsaydı' şeklinde cevab verdi. Tahminimce bir süre sonra Pana Film ile bu konu hakkında bilgi almak için görüştüğünü düşünüyorum. Sonradan ise indirek vadide olduğunun sinyalini verdi. Adamı tanımıyorum ama birçok kişi iyi olduğunu söylüyor.. Vadi işini bilir.. tüm ekibe başarılar!

Taptalk 2
bu haberide ilk çıkaran bendim :D

Yarın.. geceyle ahlakalı fotoğraflar, yapılan röportaj ve Vadi hakkında son bilgiler çıkar.

Taptalk 2

bu haberide ilk çıkaran bendim :D
Recep Kadir yeni senaristten bahsetmişti neydi onun adı

Yarın.. geceyle ahlakalı fotoğraflar, yapılan röportaj ve Vadi hakkında son bilgiler çıkar.

Taptalk 2​
Reklamın kralı buna denir

ve ufak bir tüyo veriyim bu tüyo beni biraz rahatlattı :D
V2 pazartesi çıkıcak ve bölüm 11 Eylül de olucak..

Forum İstatistikleri

Konular
176,594
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy