evett vadiyle o diğerleri kıyaslama kabul etmezşu an Kurtlar Vadisi Türk tv tarihinin en bomba hamlelerini yapıyor bunun eşi yok
tarihe not edim
vadi ve diğerleri nokta.
evett vadiyle o diğerleri kıyaslama kabul etmezşu an Kurtlar Vadisi Türk tv tarihinin en bomba hamlelerini yapıyor bunun eşi yok
tarihe not edim
vadi ve diğerleri nokta.
Saruhan HünelMesut yar birden fazla kisiden bahsetmisti biri kaan girgin digeri kim acaba
Sende bizi birak git yalnizim dostlarim yalnizim yalnizİyi geceler herkese![]()
bu haberide ilk çıkaran bendimErtuğrul Sakar olayı da bence burda yapılan haber sayesinde gerçeklestiğini düşünüyorum. Ortalıkta dolaşan bir tüyoyu haber şeklinde yayınlattık.. burdan sonrada her yere yayıldı.. hatta Sakar'a Vadiye dahil oldunuz mu sorulduğunda, 'keşke benim de haberim olsaydı' şeklinde cevab verdi. Tahminimce bir süre sonra Pana Film ile bu konu hakkında bilgi almak için görüştüğünü düşünüyorum. Sonradan ise indirek vadide olduğunun sinyalini verdi. Adamı tanımıyorum ama birçok kişi iyi olduğunu söylüyor.. Vadi işini bilir.. tüm ekibe başarılar!
Taptalk 2
murat koca abibu haberide ilk çıkaran bendim
Recep Kadir yeni senaristten bahsetmişti neydi onun adı
valla abi selman kayabaşı kadar olmasada değişik yorumlar katıcaktır bi bilgim yokmurat koca abi
Senin düşüncen ne bu abi hakkında