Maskeli Fedai
Favori Üye
bende gördümiyi oldu bu transferde ya , iyice arttı beklentiler@Maskeli Fedai o fotolarda sanki saruhanı gördüm))))))))
bende gördümiyi oldu bu transferde ya , iyice arttı beklentiler@Maskeli Fedai o fotolarda sanki saruhanı gördüm))))))))
hadi ya demek fena adam değil abi ne şanslı adamsın ya, artık bizden selam söyle vadiyle ilgili de tüyo falan al artıkiyi oldu bu transferde ya , iyice arttı beklentiler
bu arada nerden tanıyon abi 😀
bizim camide vakit namazları kılarsak beraber))))))))))))
Doğan Yayın Grubu ATV gibi değil sektörde en söz sahibi şirket birçok yayın organı var Kanal D hariç reklam açısından çok iyi tanıtılıyor bu sayede.epey reklam da olucak fotoyu görmüşsünüzdür magazin ve haber kanalları hep vardı en az 20 tv kan
abi nerlderdesin her yer bomba oldu senin bu kısıtlı yorumlarınla yetinmk durumunda kalıyoruz şöyle söyliyim saat 7 den beri bilgisayar ın başından kalkmadı yani o dereceYalniz bende kanal d ye giydirip duruyordum hic teklam yapmiyorlar diye adamlar reklamin kralini yaptilar
Abi neden uzun mesaj yazmıyon ?Yalniz bende kanal d ye giydirip duruyordum hic teklam yapmiyorlar diye adamlar reklamin kralini yaptilar
Bencede ikidi arasındaki aşk çoktan bitti bu sezon da belli oldu iyice bence Leyla diziden ayrılmalı artıkPolat Leyla aşkı izlemeyiz inşallah bu sezon.. Leyla dönemi bitmiş aslında bana göre ama, neyse.. Polat Elif flashbackleri, yazılacak her tür aşk senaryosundan daha iyi.
Taptalk 2
O zaten mesajlarindan cok belli maassaallah kardes biz evli adamiz siz gencsiniz ben kim size yetismek kim su yeni senarist hakkinda google amcaya baksana ne diyor hakkinda birde biliyon aksamlari tlfdan yaziyorum onun icin cok kisitli oluyor yorumlarimabi nerlderdesin her yer bomba oldu senin bu kısıtlı yorumlarınla yetinmk durumunda kalıyoruz şöyle söyliyim saat 7 den beri bilgisayar ın başından kalkmadı yani o derece
haklısın abi ya benim de istanbul dan halamlar geldi hemen hoşgeldiniz deyip içeri kaçtım , şimdi sen deyince biraz yanlış yapmışım sanki , dur bi google amcaya soraymO zaten mesajlarindan cok belli maassaallah kardes biz evli adamiz siz gencsiniz ben kim size yetismek kim su yeni senarist hakkinda google amcaya baksana ne diyor hakkinda birde biliyon aksamlari tlfdan yaziyorum onun icin cok kisitli oluyor yorumlarim
Annanemin kizlik zamanindan kalma tlfla bu kadarAbi neden uzun mesaj yazmıyon ?