Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@takas tamam işte bir senaristin varlığından daha haberdar olduk aga 🙂

iyi oldu bu transferde ya , iyice arttı beklentiler

bu arada nerden tanıyon abi 😀
bizim camide vakit namazları kılarsak beraber:)))))))))))))
hadi ya demek fena adam değil abi ne şanslı adamsın ya, artık bizden selam söyle vadiyle ilgili de tüyo falan al artık :A

işin garibi bu andy garcia ya epey kanım ısındı adam zaten karizma dizi başlayınca kötü olarak nasıl görecem bu adamı şimdi? 😉

BwyhBP2CQAArDme.jpg

BwyiE5nIUAAFY22.jpg
Makyaji kotu olmus

L
@takas tamam işte bir senaristin varlığından daha haberdar olduk aga 🙂

hadi ya demek fena adam değil abi ne şanslı adamsın ya, artık bizden selam söyle vadiyle ilgili de tüyo falan al artık :A
la olm sen saflıkta Maskeliyi de geçtin:)))))))

adamlar herşeyi hazırlamış herşeyi yapmış daha bize söyleyecek tek kelime söz bırakmadılar vallahi helal olsun

arkadaşlar kötü haber vermek istemem ama yapıcak bişey yok dizi 11 eylülde biraz zor yayınlanıcak..

yalnız ben kaç yıllık vadi izleyicisiyim hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım, hep sessizliği tercih eden hep mütevazi takılan necati şaşmaz kendisine yapılan haksızlıklara o kadar çok bilenmiş ki müthiş bir reji ekibini vadiye getirdi, senaryoya kaliteli isimleri getirdi, andy garcia yı vadiye getirdi ve birçok iyi oyuncuyu da kadroya kattı, kanal d tanıtımına kendisi çıktı mesajı çaktı ben tek siz hepiniz dedi , şu an da tabiri caizse dizi piyasasını alt üst etti vadi gündeme oturdu sürekli heyecanlandıran haberler alıyoruz röportajlar haberler falan vs. yalnız kurt sahaya iniyor kendisini aslan zanneden çakalları parçalamaya geliyor!

Yalniz bende kanal d ye giydirip duruyordum hic teklam yapmiyorlar diye adamlar reklamin kralini yaptilar

Safiye karakteri için keşke yeniden Begüm Kütük yer alsa.. Necati Şaşmaz ile Begüm Kütük daha sıcak geliyor bence.. Gaye Gürsel çok yabancı diziye.. hele Necati'nin yanına hiç yakışmıyor.. abi kardeş duygusunu alamadık geçen sezon maalesef.

Taptalk 2

Yalniz bende kanal d ye giydirip duruyordum hic teklam yapmiyorlar diye adamlar reklamin kralini yaptilar
abi nerlderdesin her yer bomba oldu senin bu kısıtlı yorumlarınla yetinmk durumunda kalıyoruz şöyle söyliyim saat 7 den beri bilgisayar ın başından kalkmadı yani o derece

Polat Leyla aşkı izlemeyiz inşallah bu sezon.. Leyla dönemi bitmiş aslında bana göre ama, neyse.. Polat Elif flashbackleri, yazılacak her tür aşk senaryosundan daha iyi.

Taptalk 2

Polat Leyla aşkı izlemeyiz inşallah bu sezon.. Leyla dönemi bitmiş aslında bana göre ama, neyse.. Polat Elif flashbackleri, yazılacak her tür aşk senaryosundan daha iyi.

Taptalk 2
Bencede ikidi arasındaki aşk çoktan bitti bu sezon da belli oldu iyice bence Leyla diziden ayrılmalı artık

abi nerlderdesin her yer bomba oldu senin bu kısıtlı yorumlarınla yetinmk durumunda kalıyoruz şöyle söyliyim saat 7 den beri bilgisayar ın başından kalkmadı yani o derece
O zaten mesajlarindan cok belli maassaallah kardes biz evli adamiz siz gencsiniz ben kim size yetismek kim su yeni senarist hakkinda google amcaya baksana ne diyor hakkinda birde biliyon aksamlari tlfdan yaziyorum onun icin cok kisitli oluyor yorumlarim

O zaten mesajlarindan cok belli maassaallah kardes biz evli adamiz siz gencsiniz ben kim size yetismek kim su yeni senarist hakkinda google amcaya baksana ne diyor hakkinda birde biliyon aksamlari tlfdan yaziyorum onun icin cok kisitli oluyor yorumlarim
haklısın abi ya benim de istanbul dan halamlar geldi hemen hoşgeldiniz deyip içeri kaçtım , şimdi sen deyince biraz yanlış yapmışım sanki , dur bi google amcaya soraym

reis, kızım nerede , gönülçelen,keskin bıçak, ateşe yürümek, fedai, karagümrük yanıyor, gibi dizilerde sanristlik yapmış @china_shangai

Forum İstatistikleri

Konular
176,584
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy