Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@34rcp44 aga aldığım duyuma göre Raci inşaat projesi için Vadi'yi 2-3 yıl dondurmayı düşünmüş. Necati buna yanaşmayınca Raci şirketi borçlarıyla beraber Necati'ye devretmiş. Necati Şaşmaz buna kızınca aradaki köprüleri atmış. Düğünde de olay olmuş sonrasında Raci Şaşmaz Pana'dan üstünde kalan herşeyi satışa çıkarmış.

Pana Film'in eski yeri bir hastane grubuna satılmış. Olay iş başka kardeşlik başka durumuna dönmüş.

@34rcp44 aga aldığım duyuma göre Raci inşaat projesi için Vadi'yi 2-3 yıl dondurmayı düşünmüş. Necati buna yanaşmayınca Raci şirketi borçlarıyla beraber Necati'ye devretmiş. Necati Şaşmaz buna kızınca aradaki köprüleri atmış. Düğünde de olay olmuş sonrasında Raci Şaşmaz Pana'dan üstünde kalan herşeyi satışa çıkarmış.

Pana Film'in eski yeri bir hastane grubuna satılmış. Olay iş başka kardeşlik başka durumuna dönmüş.
kvga böyle büyüceğine 2 3 yıl ara verselerdi daha iyi olurdu pusu konsepti polat evlenince bitseydi bizde 1 yıl daha yeni konsepti beklemeye razıydık şimdi dahamı iyi oldu sanki.

necati şaşmaz haklı gibi 2-3 sene dondurduktan sonra vadi geri meri dönmezdi raci nin niyetide buymuş herhalde diziyle falan uğraşmak istemiyormuş benim anladığım bu

Ne yapayım Receb'im haftasonları aileme zaman ayırıyorum oğlumla parka gidiyoruz dolaşıyoruz biz sizin gibi genç ve free değiliz haftaiçi sizlerleyim haftasonu ailemle:)

Ne yapayım Receb'im haftasonları aileme zaman ayırıyorum oğlumla parka gidiyoruz dolaşıyoruz biz sizin gibi genç ve free değiliz haftaiçi sizlerleyim haftasonu ailemle:)

tabi abi senin en doğal hakkın istediğin zaman girer istediğin zaman çıkarsın ve en önemlisi tabikide ailene en çok vakti harcicaksın :)

Kanal D yeni sezon tanıtım çekimlerinden :) :)

10625086_1539543709602218_1534861893809926966_n-jpg.38825

tabi abi senin en doğal hakkın istediğin zaman girer istediğin zaman çıkarsın ve en önemlisi tabikide ailene en çok vakti harcicaksın :)
Ama İnan haftasonunda sizleri özlüyorum haftaiçi muhabbetlerini birbirlerimize takılmalarımızı alıştık birbirimize bizlerde aile olduk bu forumda:)

Kanal D yeni sezon tanıtım çekimlerinden :) :)

10625086_1539543709602218_1534861893809926966_n-jpg.38825
Necati bey yok mu acep