Maskeli Fedai
Favori Üye
Ne diyeceğimi bilemedim bu pana ne yapmaya çalışıyor anlamak zorErhan Ufak yeni bir firma açtığı için bu sezon geri planda durmayı tercih etmiş, yeni sezonda Cahit'in sağ kolu olacakmış![]()
![]()
Ne diyeceğimi bilemedim bu pana ne yapmaya çalışıyor anlamak zorErhan Ufak yeni bir firma açtığı için bu sezon geri planda durmayı tercih etmiş, yeni sezonda Cahit'in sağ kolu olacakmış![]()
![]()
Adamın kendi kararı Pana'ya saygı göstermek düşerNe diyeceğimi bilemedim bu pana ne yapmaya çalışıyor anlamak zor
Kol yaptırdı yaAdamın kendi kararı Pana'ya saygı göstermek düşerAma Polat Erhan'a kol yaptıracak birkaç bölüm sonra ekipte de görebiliriz.
Necati-Raci Şaşmaz ayrılığı ile ilgili yeni bilgiler geliyor, inşallah doğru değildir
başka ne olmuş aga söyle.
kvga böyle büyüceğine 2 3 yıl ara verselerdi daha iyi olurdu pusu konsepti polat evlenince bitseydi bizde 1 yıl daha yeni konsepti beklemeye razıydık şimdi dahamı iyi oldu sanki.@34rcp44 aga aldığım duyuma göre Raci inşaat projesi için Vadi'yi 2-3 yıl dondurmayı düşünmüş. Necati buna yanaşmayınca Raci şirketi borçlarıyla beraber Necati'ye devretmiş. Necati Şaşmaz buna kızınca aradaki köprüleri atmış. Düğünde de olay olmuş sonrasında Raci Şaşmaz Pana'dan üstünde kalan herşeyi satışa çıkarmış.
Pana Film'in eski yeri bir hastane grubuna satılmış. Olay iş başka kardeşlik başka durumuna dönmüş.
necati şaşmaz haklı gibi 2-3 sene dondurduktan sonra vadi geri meri dönmezdi raci nin niyetide buymuş herhalde diziyle falan uğraşmak istemiyormuş benim anladığım bu@34rcp44 aga aldığım duyuma göre Raci inşaat projesi için Vadi'yi 2-3 yıl dondurmayı düşünmüş. Necati buna yanaşmayınca Raci şirketi borçlarıyla beraber Necati'ye devretmiş. Necati Şaşmaz buna kızınca aradaki köprüleri atmış. Düğünde de olay olmuş sonrasında Raci Şaşmaz Pana'dan üstünde kalan herşeyi satışa çıkarmış.
Pana Film'in eski yeri bir hastane grubuna satılmış. Olay iş başka kardeşlik başka durumuna dönmüş.
kalp kalbe karşıKimse yok mu))
Vay kadirim aynı anda yazmışız))
Leyla süper çıkmış.Kanal D yeni sezon tanıtım filmi çekimleri sona erdi! İLK YAYINLAYAN BİZ OLUCAĞIZ TAKİPTE KALIN!
Tanıtım Pazartesi günü çıkacaktır!
Tanıtım çekimlerinden!
Ekli dosyayı görüntüle 38825
Ne yapayım Receb'im haftasonları aileme zaman ayırıyorum oğlumla parka gidiyoruz dolaşıyoruz biz sizin gibi genç ve free değiliz haftaiçi sizlerleyim haftasonu ailemle![]()
Ertuğrul Şakar