ve aleykumselam abiSelamunaleykum kadirsinaz vadici arkadaslar
ve aleykumselam abiSelamunaleykum kadirsinaz vadici arkadaslar
iyi geceler agaharbiden kaç saattir konuda hiçbi ses yokkardeş ses ver
her sabahın bir akşamı vardır
nihayet bugün vadiden ses geldi iilk transferimizde çok iyi bi isim umarız devamı artarak gelecektir
herkese iyi geceler arkadaşlar![]()
aleykümseam hele şükür ya saatlerdir nediyonSelamunaleykum kadirsinaz vadici arkadaslar
aga ben de bir içimden geöiriyom aga yalan haber olabilir mi diye🙂yanlız arkadaşlar şöyle bi durum var bu kordon celil olayını ilk ben duyurdum malum çaylak üye olduğum için konu açamadım ve atacanda konuyu açimi dedi bende aç dedim atacan konuyu açtıktan sonra bütün siteler atacanın yazdığı konun aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdı transferden şüphep yok da işte insan şüphenlenmiyo değil![]()
aldığım kaynak sağlamda inşallah yalan olmaz diyelimaga ben de bir içimden geöiriyom aga yalan haber olabilir mi diye🙂
aga tüyo sayfalarından hiç ses alamadım bu konuyla ilgili yalan değildir inşallah o kadar sevindik bak ona göreyanlız arkadaşlar şöyle bi durum var bu kordon celil olayını ilk ben duyurdum malum çaylak üye olduğum için konu açamadım ve atacanda konuyu açimi dedi bende aç dedim atacan konuyu açtıktan sonra bütün siteler atacanın yazdığı konun aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdı transferden şüphep yok da işte insan şüphenlenmiyo değil![]()
Ertuğrul Şakar'ın twitter hesabından sormak lazım aslında, belki cevaplaryanlız arkadaşlar şöyle bi durum var bu kordon celil olayını ilk ben duyurdum malum çaylak üye olduğum için konu açamadım ve atacanda konuyu açimi dedi bende aç dedim atacan konuyu açtıktan sonra bütün siteler atacanın yazdığı konun aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdı transferden şüphep yok da işte insan şüphenlenmiyo değil![]()
malesef abi 1 e kadar çalışacaz yarında ben 10 gün sonra işten çıkıyorum böyle sorunlarım olmaz daha@takas biz geldik sen gidiyon ysrin is mi var
aynen şener şen mutlaka gelmeli gereken ne ise yapılsın gelirBen kordon mordon anlamam bize sener sen yakisir
Ben kordon mordon anlamam bize sener sen yakisir
aga tüyo sayfalarından hiç ses alamadım bu konuyla ilgili yalan değildir inşallah o kadar sevindik bak ona göre![]()
En cok polata dayilik yapacak role yskisir seyfo dayi halo dayi gibiYıllardır beklediğim isim..
Taptalk 2
cidddel lale1 bende merak ettim sabahtan beri aramızda enteresan 😀ben de bi al pacino bekliyorum be karşılıklı ustamızla bi racon sahnesi efsane olmaz mı
bu lale1 içimizdeki ajan olmasınkonuda ne yapıyo bu vatandaş kimdir nedir
bi de pana filmden biri oluyomuş bizim bütün konuştuklarımız vadide oluyomuş off be
![]()
of be efsane olur o zaman, bildiğim kadarıyla dizilerde oynamaya yaklaşmıyor kendisiEn cok polata dayilik yapacak role yskisir seyfo dayi halo dayi gibi