Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

yanlız arkadaşlar şöyle bi durum var bu kordon celil olayını ilk ben duyurdum malum çaylak üye olduğum için konu açamadım ve atacanda konuyu açimi dedi bende aç dedim atacan konuyu açtıktan sonra bütün siteler atacanın yazdığı konun aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdı transferden şüphep yok da işte insan şüphenlenmiyo değil :D

yanlız arkadaşlar şöyle bi durum var bu kordon celil olayını ilk ben duyurdum malum çaylak üye olduğum için konu açamadım ve atacanda konuyu açimi dedi bende aç dedim atacan konuyu açtıktan sonra bütün siteler atacanın yazdığı konun aynısı kopyala yapıştır yapıp yazdı transferden şüphep yok da işte insan şüphenlenmiyo değil :D
aga ben de bir içimden geöiriyom aga yalan haber olabilir mi diye🙂

aga tüyo sayfalarından hiç ses alamadım bu konuyla ilgili yalan değildir inşallah o kadar sevindik bak ona göre :D

Ertuğrul Şakar'ın twitter hesabından sormak lazım aslında, belki cevaplar :D

ben de bi al pacino bekliyorum be karşılıklı ustamızla bi racon sahnesi efsane olmaz mı

bu lale1 içimizdeki ajan olmasın :D konuda ne yapıyo bu vatandaş kimdir nedir :D bi de pana filmden biri oluyomuş bizim bütün konuştuklarımız vadide oluyomuş off be :D

ben de bi al pacino bekliyorum be karşılıklı ustamızla bi racon sahnesi efsane olmaz mı

bu lale1 içimizdeki ajan olmasın :D konuda ne yapıyo bu vatandaş kimdir nedir :D bi de pana filmden biri oluyomuş bizim bütün konuştuklarımız vadide oluyomuş off be :D
cidddel lale1 bende merak ettim sabahtan beri aramızda enteresan 😀

bu sene bi dayı şart kesinlikle şart
dayı rolleri hep efsane olmuş ve çok sevilmiştir nerde olursa olsun
seyfo dayı halo dayı hey gidi hey

neyse çıkıyorum muhabbet çok güzel ama sabah kalkması çok zor oluyo be agalar :D okul olunca sıkıntı olmuyo ama işte çok zor oluyo yorgunluk çok kötü

Forum İstatistikleri

Konular
176,662
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919