beyaz karanfil dizisi perşembe günleri yayınlanacak @takas, @Polat Şaşmaz. @Maskeli Fedai . @china_shangai
VIŞŞŞŞ BUGÜN DE VADİ KONUSUNDA HABER PATLAMASI VAR KARDEŞ DARISI VADİ HAKKINDA DA BİLGİ VERMEN DİLEĞİYLEbeyaz karanfil dizisi perşembe günleri yayınlanacak @takas, @Polat Şaşmaz. @Maskeli Fedai . @china_shangai
Biliyoruz agabeyaz karanfil dizisi perşembe günleri yayınlanacak @takas, @Polat Şaşmaz. @Maskeli Fedai . @china_shangai
Yazacağımı @-KADİR- yazmış. Hatta diziden ayrıldığı için yüzünü yakıp köpeklere yedirmişlerdi sanırım. O bölümleri tam izlemedim ama.@34rcp44 nerelerdesin her iki forumda da senden kaynak bekleniyor))))acil danışmaya lütfen
bu son kamyonet mevzuusundan sonra ayrılan arkadaş bu muydu
İyi açıyorum.resmi haber yarından önce gelmez bu şefkat tepe tüyolarını aldığımız sayfadan söylendi adamın bilgiler %100 doğru hiçbir haberi yalan çıkmadı
ne güzel sabahleyğn güzel bir dilekle başladık günler böyle geçer inşVIŞŞŞŞ BUGÜN DE VADİ KONUSUNDA HABER PATLAMASI VAR KARDEŞ DARISI VADİ HAKKINDA DA BİLGİ VERMEN DİLEĞİYLE
bilmiyodun tahmin ediyoduk ben sana resmi gerçeği söylüyorum 😀Biliyoruz aga![]()
Oha ben resmi olmadigini bilmiyordumne güzel sabahleyğn güzel bir dilekle başladık günler böyle geçer inş
bilmiyodun tahmin ediyoduk ben sana resmi gerçeği söylüyorum 😀
rakibin perşembeye dizisini koymuş sen güzel haberler diyonne güzel sabahleyğn güzel bir dilekle başladık günler böyle geçer inş
bilmiyodun tahmin ediyoduk ben sana resmi gerçeği söylüyorum 😀
ben bu arkadsşı tanımıyorum tipini de hiç beğenmedim @34rcp44 sen şefket tepeyi izliyon biraz bilgi versene bu arkadaş hakkında
abi çok iyi bir oyuncu operasyon sahneleri harika al şu videoyu bir izle
şuanda kaynak gösteremem abi ama 1 2 güne diğer sitelerde de çıkar haberi![]()
bir laf derdim o şefkat tepeçilere de ceza yerizYazacağımı @-KADİR- yazmış. Hatta diziden ayrıldığı için yüzünü yakıp köpeklere yedirmişlerdi sanırım. O bölümleri tam izlemedim ama.
İyi açıyorum.![]()
yavaş yavaş diğer sitelerede yayılcak atacan merak etme sen konuyu aç ordan ufakda bizden bahset forsumuz olsunBu haber benim Facebook'tan takip ettiğim Vadi sayfasında da paylaşılmış.![]()
o son cümleyi sen mi sildin atacanBu haber benim Facebook'tan takip ettiğim Vadi sayfasında da paylaşılmış.![]()
Büyük hata yapmışlar Vadi'yle aynı güne koyarak, şimdi Vadi'nin büyüklüğünü görsünler bakalımbeyaz karanfil dizisi perşembe günleri yayınlanacak @takas, @Polat Şaşmaz. @Maskeli Fedai . @china_shangai
işte budur kardeşim benim bugünün en güzel en muhteşem haberini sen verdin sen bizi mutlu ettin allahta seni mutlu etsin inşaallahSelahattin Sancaklı
Sabah 7:30 hareket... Ve çekimler başlar.. (21.08.14)
https://twitter.com/SeloSancakli
bugün güzel haberler geliyo güzelSelahattin Sancaklı
Sabah 7:30 hareket... Ve çekimler başlar.. (21.08.14)
https://twitter.com/SeloSancakli
tabi canım sabah çekimler başlasın hemen akşamına fragman emredersin paşam benimFragmanda gelirse degmeyin keyfimize ama 17.00 den sonra ciksin mumkunse [emoji295]