- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
bende inanmadım zaten 11 eylül demesinden belli salladığı
+1907Adsız şu an ulan istanbulda oynuyor
send emi ümidi kestin 11 eylül de bşlayack inş bi arıza çıkmazsabende inanmadım zaten 11 eylül demesinden belli salladığı
+1907
Benimde umudum yok 11 eylülde başlamazsend emi ümidi kestin 11 eylül de bşlayack inş bi arıza çıkmazsa
yav hep negatif biraz pozitif enerji verin 😀Benimde umudum yok 11 eylülde başlamaz
harbiden he kaçak iyi de çok basit ya senaryosu kötüşimdi memati acaip üzülüyodur diziden çıktığına 2 sene daha sabretseydi ya reaksiyonda yada beyaz karanfilde başrolü o oynicaktı![]()
aga bu dediğin 5 gün önceki ihtimal %90 şimdi %65 gün geçtikçe eriyor malesef11 eylülde başlar agalar önemli bi tarih
timur başarılı bir karekter vadiye ilk girdiği hali daha iyiydi bu şekilde sakllı hali pek iyi değil![]()
Yeni Sezon'dan Timur Cenaze'de Siyahlar İçinde
bence sakallı daha karizma agadiyo da sizi inandıramıyoz çekimler başladı rahat olun bomba gibi gelicez
timur başarılı bir karekter vadiye ilk girdiği hali daha iyiydi bu şekilde sakllı hali pek iyi değil
Bu resimler set vadisinde yok aga![]()
yeni sezondan USTAAAAAAAA
kim demiş çekimler başlamadı diye çekimler başlamış başlamış
gözlerinin altı şişmiş büyük ihtimal abdülün ölümüne ağladı ustam benim
bence sakallı daha karizma aga
güzel bir yazı olmuş aga sende nerden buluyosun helal valla içimizdeki istihbaratçıYazardan Vadi hakkinda bir kac cümle..
http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/SemaKarabiyik/dizi-satrancinda-yeni-perde-2/55465
farketmez aga yeni sezondanBu resimler set vadisinde yok aga
sakallı iyide böyle değil bari düzeltse 🙂yeni sezondan USTAAAAAAAA
kim demiş çekimler başlamadı diye çekimler başlamış başlamış
gözlerinin altı şişmiş büyük ihtimal abdülün ölümüne ağladı ustam benim
bence sakallı daha karizma aga
Ya kardesim olan olaylari soyluyorsunda olacak olaylardan niye bahsetmezsinYazardan Vadi hakkinda bir kac cümle..
http://www.yenisafak.com.tr/yazarlar/SemaKarabiyik/dizi-satrancinda-yeni-perde-2/55465
bende içimden geçirdim bilinen şeyleri yazmışYa kardesim olan olaylari soyluyorsunda olacak olaylardan niye bahsetmezsin))