Maskeli Fedai
Favori Üye
Yav yüreğimize su serpecek bir röpörtaj olsun o da yeter banavalla bu saatten sonra ona da fitim yeter ki birşey çıksın))
Yav yüreğimize su serpecek bir röpörtaj olsun o da yeter banavalla bu saatten sonra ona da fitim yeter ki birşey çıksın))
11 yıllık izleyiciyiz bizimde fikrimiz var elbetvalla bu yazdıklarımızı necati bey okusa bir taraflarıyla gülerdi bize size ne oluyor lan diye))))
yok o açıdan deil amma da kastınız diye11 yıllık izleyiciyiz bizimde fikrimiz var elbet![]()
BEN onu geçen de yazdım herşey hakkında bilgi var vadi hakkında yok çekimler başlamasa bile çekim tarihini belirtebilirler isterlerseAga kanal d ye girdim gültepe bilmem ne çekimlere başladı diyordu ya ondan dedim ben
Yav abi geçen sezonun ardından haber lazım haber hem bakıyorum sende pollynacılığa başladınyok o açıdan deil amma da kastınız diye)))
çok canım ona ne gerek var afedersiniz ama koyun gibi izleyicim varken daha fazla kıvransınlar modundalarBEN onu geçen de yazdım herşey hakkında bilgi var vadi hakkında yok çekimler başlamasa bile çekim tarihini belirtebilirler isterlerse
hangi mesajımdan çıkardın burada bu şartlarda en fazla vadiye muhaliflik yapan benim ne yazık kiYav abi geçen sezonun ardından haber lazım haber hem bakıyorum sende pollynacılığa başladın![]()
Bu konu bize kafayı sıyırttı yalnızçok canım ona ne gerek var afedersiniz ama koyun gibi izleyicim varken daha fazla kıvransınlar modundalar
hangi mesajımdan çıkardın burada bu şartlarda en fazla vadiye muhaliflik yapan benim ne yazık ki
sayende bir geldin birazcık aklımız vardı onu da aldın götürdünBu konu bize kafayı sıyırttı yalnız![]()
Ben o sezon finali tüyolarındna sonra asla tüyolara inanmamsayende bir geldin birazcık aklımız vardı onu da aldın götürdün))
la olm yine geldin yine alakasız kelamlar ediyon insan gelmeden yazılanları okur ona göre yazarArkalarında dizide ki adı İnci Tataroğlu gerçek hayatta ki ismi Doğan ama ismini unuttum bu isimleri kullansalar keşke arkalarında o kadar güç var
Kaç sayfa olmuş abi hepsini nasıl okuyumla olm yine geldin yine alakasız kelamlar ediyon insan gelmeden yazılanları okur ona göre yazar)))
Bende onu diyecektim şimdila olm yine geldin yine alakasız kelamlar ediyon insan gelmeden yazılanları okur ona göre yazar)))
hep bu melunun başının altından çıkıyor bir geldi hepimizi yazar yaptı sayfalar dolusu yazı yzaıyoruzKaç sayfa olmuş abi hepsini nasıl okuyum
Tüm yaz 40 sayfa yazmışızdır belki o geldi yazın yazdığımızın yarsını 2-3 gün içerisinde yazdık 200 dü bir geldi 222 yi geçiyozhep bu melunun başının altından çıkıyor bir geldi hepimizi yazar yaptı sayfalar dolusu yazı yzaıyoruz))))
30 gün ban yemenin acısını çıkarıyor bize de çıkarttırıyorTüm yaz 40 sayfa yazmışızdır belki o geldi yazın yazdığımızın yarsını 2-3 gün içerisinde yazdık 200 dü bir geldi 222 yi geçiyoz![]()
Abi ne diyorsun set vadisinin eski fotoları yayınlamasına30 gün ban yemenin acısını çıkarıyor bize de çıkarttırıyor)))
onlarda bizle kafa buluyorlar ne yapsınlar habersizlikten haber çıkarmaya çalışıyorlar daha fazla takipçinin peşindelerAbi ne diyorsun set vadisinin eski fotoları yayınlamasına![]()