- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 860
hacı o şahsın ismini verebilir misinyok aga ben o forumdan görmedim twıtter da kendim gördüm yazdım
hacı o şahsın ismini verebilir misinyok aga ben o forumdan görmedim twıtter da kendim gördüm yazdım
Bende inanmıyorum başladığına aynen doğru dedin agaarkadaşlar kendinizi kandırmayın çekimler daha başlamadı set vadisine fazla itibar etmeyin.
Abi her belirsiz kişiye inanma ya tansfer olsaydı mutlaka ama mutlaka basına haber sızardıhacı o şahsın ismini verebilir misin
18 eylüle sarkar gibime geliyor çünkü daha çekimler başlamadı11 eylülde başlasında gerisi onlara kalmış
başladı işte ya sen kendin yazdın ya burda evham yapma18 eylüle sarkar gibime geliyor çünkü daha çekimler başlamadı
Başlasaydı fotolar görürdük ama set vadiside sessizliğe büründüğe göre çekimler başlamadı o resimlerde büyük ihtimalle o yayınlanmayan sahnelerin devamıdırbaşladı işte ya sen kendin yazdın ya burda evham yapma
yada tanıtım fragmanı içindirBaşlasaydı fotolar görürdük ama set vadiside sessizliğe büründüğe göre çekimler başlamadı o resimlerde büyük ihtimalle o yayınlanmayan sahnelerin devamıdır
İçime doğdu akşam tanıtım çıkacak gibi geliyor banayada tanıtım fragmanı içindir
senin de içine polyanna kaçmışİçime doğdu akşam tanıtım çıkacak gibi geliyor bana![]()
Belki Allahın dua kabul saatine denk gelmiştir kabul olur belki ondan dedimsenin de içine polyanna kaçmışiyice kafayı sıyırdık yalnız
![]()
aga tamam işte sende başladı diyorsunİçime doğdu akşam tanıtım çıkacak gibi geliyor bana![]()
Yav çekimler başlasaydı kanal d nin sitesinde görürdük orda haber olmadığına göre başlamamışaga tamam işte sende başladı diyorsun![]()
olsun işte tanıtım çekmişler oda bir gelişmeYav çekimler başlasaydı kanal d nin sitesinde görürdük orda haber olmadığına göre başlamamışbelki ön tanıtımın devamını yayınlarlar onu diyorum ben
![]()
Şu anda ihtimaller üzerine konuşuyoruz yalnızolsun işte tanıtım çekmişler oda bir gelişme
onunda kafa gidik ne dediğini bilmiyor bir başladı bir başlamadı diyoraga tamam işte sende başladı diyorsun![]()
Bana göre başlamadı hani bunlar bazı sahneleri yayınlamamıştılar ya onun devamını yayınlarlar diyorumonunda kafa gidik ne dediğini bilmiyor bir başladı bir başlamadı diyor![]()
valla bu saatten sonra ona da fitim yeter ki birşey çıksınolsun işte tanıtım çekmişler oda bir gelişme
Aga kanal d ye girdim gültepe bilmem ne çekimlere başladı diyordu ya ondan dedim bensen kanal d diyosun da resmi bir açıklama bile yayınlamadı sadece tanıtım çekimi var başka hiçbir detay paylaşmadı
ne yapacan bilgi namına hiçbir belirti yok ya sallayacan yada ihtimaller üzerine konuşacanŞu anda ihtimaller üzerine konuşuyoruz yalnız![]()