Tv tarihinde yazılmış ve çekilmiş tek gerçek efsane dizi 'Kurtlar Vadisi'dir.. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleme aldığı ve çekmini usta yönetmen Osman Sınav'ın gerçekleştirdiği harika bir proje.. yıllar sonra bu bölümleri tekrardan izlemek muhteşem olacak.. bir gün 'Pusu' konsepti biter ve vadiyi tekrardan izlemeye başlarım diye bekliyordum zaten.. Pusu 9 sezon sürünce eskiyi iyice unutmuşuz.. 1. Bölümü ilk kez izlermişim gibi bir heycan ve keyifle izledim.. senaryonun muhteşemliği anlatılamaz.. Raci Şaşmaz hem senarist olarak hemde oyunculuğu ile vadiye damgasını vurmuştur.. Şaşmaz kardeşlerin ikiside ayrı birer efsane.. böyle bir efsanenin şuan birer iki düşman gibi olmaları ise ne kadar üzücü. Yazılan senaryoyu anca bu kadar güzel kameraya aktarılır.. Osman Sınav'a söylenecek söz yok.. adam muhteşem çekmiş gerçekten. Gökhan Kırdar zaten daha ilk sahnede 'Pusu' müziği ile patlamayı yapıyor.. oyuncusundan figüranına kadar yazılan o eşsiz ve kaliteli diyaloglar ve bunu tüm doğallıkları ile canlandırmaları herşeyi gerçekmiş gibi kılıyor.. 2. Bölümü merakla bekliyorum.
Tapatalk 2