Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

@Maskeli Fedai Allah rahmet eylesin bu dünya boş bunu illa ölüm olduğunda anlamayalım harbiden boş yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok sakat kalmayacağımızın garantisi yok son pişmanlık fayda etmeyecek malesef

Bu arada 242.bölüm resmi youtube kanalında 1 milyona dayandı;

hey gidi günler hey;

Bundan 5-6 yıl önce bi gun eve gideceğim vadiye yetişmek için, taksiye bindim. Adam sinirli sonra bi laf attım hocam nasıl işler güçler diye.
Adam :
yok abi iş güç ya. Hele bu gün Perşembe. (Ağır küfür etti) dizisi başlayacak abi şimdi dedi.
Sokaklara bak bomboş. Herkes dizi için evde haliyle bu gün 11 30 a kadar durakta uyuyacağız. İşi gücü mahvediyor bu dizi demişti.sende büyük ihtimal diziyi kaçırmamak için bindin demişti diye yine küfürler etmişti

yalnız beyler çok büyük tepkiler var bu hafta vadi için son şans son eğer müthiş ötesi bi bölüm gelmezse geçmiş olsun bakın müthiş bile değil müthiş ötesi diyorum
bu haftada aynı olursa geçmiş olsun kimse vadiyi kurtaramaz artık efsane kendi kendini bitiriyor demektir

Son düzenleme:
Sonunda bunu gorebilmene sevindim
))))gerceklerin birgun ortaya cikma gibi kotu bir huyu vardirrrrrr
)))))

Yalniz izleyici tepkilerini resmen bu bolumde bertaraf etmisler
)) bu arada leyla sevenlerin basi saolsun allah taksiratini affetsin
))))

ohaa fragman çıkmış polat alemdar ı full aksiyonda görmemiz lazım v2 çıkması şart artık vadi için zor zamanlar herşeyi yapsınlar

Sagirin bütün adamları gitti sırada sağır var artık, son sahnede polatın yanında yasinin olması süper düşünülmüş artık yasin ve usta yanyana olmalı.

Artik kurtlar vadisi guzeller vadisine dondu
))) leylanin tek basina elde ettigi kralicelik sona erdi
)yasasin yeni guzeller
))))

Bence iyi olan milletin irreti oldugu konulari ve oyunculari n bertaraf edilmesidir
)))) darisi cahitle akif capsizlarinin basina insaallash
))))amin.......

şu üç kareketerin vadide ağırlığı artsın üçüde süper karekter

Birde su kordon celil polata komutanim demese ve daha aktif olda ne guzel olur
))))

ohhhhhh sonunda yani uzun zaman sonra ilk defa bir fragmanda heyecanlandım

polatın en son karşı karşıya düşmanlık yaptığı kişi poyrazdı polat en son 10.sezonda
poyrazla bire bir düşmanlık yapmıştı geçen sezon ise polat vadi tarihinde ilk defa bire bir kimseyle düşmanlık etmeden geçirdi vadiyi raskoln polpo ivan sarp baltazar gibi bir çok düşman olmasına rağmen bunların yarısıyla akif yarısıyla pusat ilgilenmişti mr.ky gelince bile poltla akrşılıklı atışmasını göremedik onunla bile akif ilgilenmiş zaten bu sezon akif öldürmüştü bu sezonada polatın karşılıklı düşmanlık yaptığı birisini göremedik maleef amon vrdı ama 1 görüşme sahnesi dısında polatla birşey olmadı sağir geldi senaristler yine polatı kenarda tutup sağirle akifi karşı karşıya getirdiler brandon vardı onunlada cahiti karşııklı getirdiler tilki andrei geldi polatla yine karşılıklı görüşmesini göremedik andreiyede erhanı karşı karşoya getirdiler demem oki son 2 sezondur polatın düşmanlık yaptığı bir karakter olmadı poyraz dısında son 2 sezondur poltı birisiyle karşılıklı düşmanlık ettiğini göremiyoruz ayy işte vadinin eski havasından uzak olmasının nedeni budur bu fragmanda gördüğümüz gibi sonunda polat poyrazdan sonra ilkd efa birisiyle karşılıklı düşmanlık yapıcak sağirle karşı karşıya gelicekler ve tilki andreide polata çok adamın ölücek diyor sonunda andrei polat karşılaşmasıda görücez polat sağir ve andreiyle 2 yıl aradan sonra kendisi karşılasıcak sonunda vadi başka türlü o eski havayı yakalaymazdı zaten oyüzden bu hafta çok ümitliyim ben

Son düzenleme: