Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Gerçekler uzakta değil aga her nereden bakarsan bak Galatasaray bu Ülkenin en büyük futbol takimi Uefa kupamiz bile yeter

Fenerbahceyi Galatasaray kurdu aklindan cikarma bunu

Gerçekler uzakta değil aga her nereden bakarsan bak Galatasaray bu Ülkenin en büyük futbol takimi Uefa kupamiz bile yeter

Fenerbahceyi Galatasaray kurdu aklindan cikarma bunu
o bunak başkanınız ın saçma salak konuşmalarınıda buraya taşıma

abi sistemde tıkanıklık var kumanda kadınların elinde denekler de sıkıntı var tns engelinide aşmamız lazım
Ilahi kadir bizde hersey dort dortlukte tek sikintimiz denekler oldu
))) kusura bakma bu dusunce yapisi beni benden aliyor😉)))))

E aga bizde o zaman o mafya babasi Azizin şike yaptirdigini kabul edelim zaten öyle de
Aga ben.bir galatasaraylı olarak aziz başkanın şike yaptığına inanmıyorum zaten belgede yok hep iddia oldu ama kanıt yok. Ayrıca aziz galatasarayın başkanı olsaydı lige ambargo koymuştuk açık ve net

Aga ben.bir galatasaraylı olarak aziz başkanın şike yaptığına inanmıyorum zaten belgede yok hep iddia oldu ama kanıt yok. Ayrıca aziz galatasarayın başkanı olsaydı lige ambargo koymuştuk açık ve net
aga ona bakma sen 17 aralık deyince hemen paralel der 3 temmuz deyince şike hadi ordan aziz yıldırım ilk günden beri bu iş cemaatin işi dedi bütün fb camisıda arkasında durdu işte günümüzde sonuç ortada

Ulan yuru git biseyfen anladigin yok sallama
))) agzina fenerbahceyi almadan evvel gargara yap
)))) o pis agzina kendi takimini al birdircin😉))))))
Allah için tüm ergani Azizin yaptığı şeyleri konuşurken sizin hala onu savunmanız çok manidar

aga bir diyarbakırlı olarak sen anlat bakalım neler konuşuyorlar sonuçta senin hemşerin
Aga Azizin neler yaptığını bilmiyor gibi konuşma
benden iyi biliyorsun

Bu arada @china_shangai abi pis ağzına lafı güzel olmamış sana yakışmamış söyliyeyim bunu

Bu arada en büyük Takım Gs dir.Fb değil büyük takım bizim Diyarbakırspor bile edemez o derece

aga pis pis konuşma

sen say bakalım neler ediyormuş bizde öğrenelim

Yalan mı aga Diyarbakır fb maçını hatırlayın 1-0 öndeydik sizi yeniyorduk az kalsın
kadıköyde de 1-0 öndeydik son anda gol attınız
Aga ergani değilsin değil mi
ayrıca aga bu tür şeyler sadece iddia kanıt yok onun için sonuç odaklı bir şey ortaya çıkmaz. Ayrıca diyarbakırspor birinci lige çıkınca aziz başkan çoğu oyuncusunu bedavadan diyarbakırspora verdi hatırlatırım

Yalan mı aga Diyarbakır fb maçını hatırlayın 1-0 öndeydik sizi yeniyorduk az kalsın
kadıköyde de 1-0 öndeydik son anda gol attınız
aga dalga mı geçiyon 20 yıl öncede afyonspor gs yi yeniyormuş son anda gol yemiş maç berabere bitmiş

Burasi vadi konusu herkes takim tutuyor oyle deil mi maskeli .ben fenerbahceliyim gs yi zerre kadar sevmem hatta nefret ederim .amma sizler gs lisiniz diye burada bu konulari acmam gs ye deil size saygimdan dolayi
))) ama arkadas ipe sapa gelmez iddialarini siralarken bende eyvaallah diyemem .bence burada herkes futbol konusunda hasssas ve buna gore davranmasi gerekir😉 @polat Şasmaz sen benim buyuklugumu bir kenara birak soyle soyliyecegini yeminle kizmayacam
)) bir insan kendine yapilmasini istemedigi bir seyi badkasinada yapmamali

Son düzenleme:
abi noktası virgülüne kadar katılıyorum çok doğru söyledin