Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

aga ben vadinin kötü olduğunu düşünmüyorum velev ki öyle olsun bizim ölümüz zaten 10 reyting alır sistemide yenip bu reytingler yükselecek başka türlü düşünmüyorum

aga cins cins yorum yapma en büyükmüş biraz saygı göster lütfen; sen fb yi kadıköyde en son ne zaman yendin hatırlıyormusun yaşın yetiyor mu 21.yy da galibiyet alamadın bir hatırlatayım sana
Gerçekler uzakta değil aga her nereden bakarsan bak Galatasaray bu Ülkenin en büyük futbol takimi Uefa kupamiz bile yeter :)

Fenerbahceyi Galatasaray kurdu aklindan cikarma bunu :A

E aga bizde o zaman o mafya babasi Azizin şike yaptirdigini kabul edelim zaten öyle de :A
Aga ben.bir galatasaraylı olarak aziz başkanın şike yaptığına inanmıyorum zaten belgede yok hep iddia oldu ama kanıt yok. Ayrıca aziz galatasarayın başkanı olsaydı lige ambargo koymuştuk açık ve net :)

Aga ben.bir galatasaraylı olarak aziz başkanın şike yaptığına inanmıyorum zaten belgede yok hep iddia oldu ama kanıt yok. Ayrıca aziz galatasarayın başkanı olsaydı lige ambargo koymuştuk açık ve net :)
aga ona bakma sen 17 aralık deyince hemen paralel der 3 temmuz deyince şike hadi ordan aziz yıldırım ilk günden beri bu iş cemaatin işi dedi bütün fb camisıda arkasında durdu işte günümüzde sonuç ortada

aga ona bakma sen 17 aralık deyince hemen paralel der 3 temmuz deyince şike hadi ordan aziz yıldırım ilk günden beri bu iş cemaatin işi dedi bütün fb camisıda arkasında durdu işte günümüzde sonuç ortada
Ulan yuru git biseyfen anladigin yok sallama:)))) agzina fenerbahceyi almadan evvel gargara yap :))))) o pis agzina kendi takimini al birdircin😉))))))
Allah için tüm ergani Azizin yaptığı şeyleri konuşurken sizin hala onu savunmanız çok manidar :)

aga bir diyarbakırlı olarak sen anlat bakalım neler konuşuyorlar sonuçta senin hemşerin :D
Aga Azizin neler yaptığını bilmiyor gibi konuşma :A benden iyi biliyorsun

Bu arada @china_shangai abi pis ağzına lafı güzel olmamış sana yakışmamış söyliyeyim bunu :)

Bu arada en büyük Takım Gs dir.Fb değil büyük takım bizim Diyarbakırspor bile edemez o derece :A

Aga Azizin neler yaptığını bilmiyor gibi konuşma :A benden iyi biliyorsun

Bu arada @china_shangai abi pis ağzına lafı güzel olmamış sana yakışmamış söyliyeyim bunu :)

Bu arada en büyük Takım Gs dir.Fb değil büyük takım bizim Diyarbakırspor bile edemez o derece :A
aga pis pis konuşma

sen say bakalım neler ediyormuş bizde öğrenelim :X

Yalan mı aga Diyarbakır fb maçını hatırlayın 1-0 öndeydik sizi yeniyorduk az kalsın :A kadıköyde de 1-0 öndeydik son anda gol attınız :A
Aga ergani değilsin değil mi :( ayrıca aga bu tür şeyler sadece iddia kanıt yok onun için sonuç odaklı bir şey ortaya çıkmaz. Ayrıca diyarbakırspor birinci lige çıkınca aziz başkan çoğu oyuncusunu bedavadan diyarbakırspora verdi hatırlatırım :)

Burasi vadi konusu herkes takim tutuyor oyle deil mi maskeli .ben fenerbahceliyim gs yi zerre kadar sevmem hatta nefret ederim .amma sizler gs lisiniz diye burada bu konulari acmam gs ye deil size saygimdan dolayi:)))) ama arkadas ipe sapa gelmez iddialarini siralarken bende eyvaallah diyemem .bence burada herkes futbol konusunda hasssas ve buna gore davranmasi gerekir😉 @polat Şasmaz sen benim buyuklugumu bir kenara birak soyle soyliyecegini yeminle kizmayacam:))) bir insan kendine yapilmasini istemedigi bir seyi badkasinada yapmamali

Son düzenleme:
Burasi vadi konusu herkes takim tutuyor oyle deil mi maskeli .ben fenerbahceliyim gs yi zerre kadar sevmem hatta nefret ederim .amma sizler gs lisiniz diye burada bu konulari acmam gs ye deil size saygimdan dolayi:)))) ama arkadas ipe sapa gelmez iddialarini siralarken bende eyvaallah diyemem .bence burada herkes futbol konusunda hasssas ve buna gore davranmasi gerekir😉 @polat Şasmaz sen benim buyuklugumu bir kenara birak soyle soyliyecegini yeminle kizmayacam:))) bir insan kendine yapilmasini istemedigi
abi noktası virgülüne kadar katılıyorum çok doğru söyledin :ok:

Forum İstatistikleri

Konular
173,407
Üyeler
8,486
Son Üye
riksU