Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bizim burda şiddetli kar yağıyor yayınlar gitti şu anda
anten dondu büyük ihtimalle.İnşallah kanal d nin canlı yayını vardır
ooooo süper süper hava buz herkes evde gelsin reytingler
güzel güzel güzel çok güzel

kanal d nin canlı yayını perşembe akşamı yok aga

aga ergenlikte o durum kramp girmesidir genelde kramp girer eyvallah ama ayak kırılmaz be kardeşim durduk yere
Açık açık söylim aga ben bıldırcının ayağım kırıldı demesine inanmıyorum

ooooo süper süper hava buz herkes evde gelsin reytingler
güzel güzel güzel çok güzel

kanal d nin canlı yayını perşembe akşamı yok aga
İnşallah yayınlar gelir diyeyim bende

Ben izledim tabii ama olayları anlayamiyodum ama izliyodum fanatigiydim hatta Deli Yüreği de izlerdim ama şimdi seyretmekle küçükken seyretmek arasinda cok fark var
işte onu demek istiyorum sonunda anlaştık aga bu konuda
mesela ben açıkça itiraf edecem bişey
eski vadide tapınakçılar o kadar korkunçtu ki o müzikleri falan ben gece tuvalete gitmeye korkuyodum

mesela eski vadinin son sezonu kanal d deki o seoznun başı ramazan ayına denk geliyordu perşembe günü teraviye gitmiyodum

oooooooooooooooooo
bıldırcın fena sinirlenecek bu duruma

@papuleoo aga orada havalar nasıl

aga ergenlikte o durum kramp girmesidir genelde kramp girer eyvallah ama ayak kırılmaz be kardeşim durduk yere
Yav aga durduk yere değil hem su an ergen degiliz ciktik coktan. Ama ayak durduk yere kirilmadi. Tuvaleti bitirdikten sonra ne yapilir bende kalktim ayaga onu yapmak için tuvalet kagidini aliyodum ayagimi ileri atayim dedim ayagimi dik tutuyomusum sonra ayak yerde sanip bir bastirdim ayağa parmak kismi biraz o üste kaydi sonra catur cutur etti bu durduk yere mi ?

Bıldırcın mübarek Polat Alemdarı da geçti

hee şimdi anladım aga ayak parmakların dikken üstüne basmışsın öyle desene
parmaklara bişey oldu mu

İstersen hastane raporlarini gönderirim yazdiklari ilaclari gönderirim Allah korusun 2 gün sonra alciya alirlarsa gerekirse onu da gönderirim
İnanmazsan inanma

Ben o zamanlar teravih nedir onu bilmiyodum

Bileğin yaninda ki çapraz yan bağlar bende bilmiyorum ama bağlarla ilgili. Ulan ayakta sorun yok ayaga kalkamiyorum ne yapacam la ben
ben anladım sorunu anlatmayı bilmiyosun ki bıldırcın

bileğin hemen altındaki bağlar zedelenmiş heralde neyse büyük geçmiş olsun Allah yarduımcın olsun deyip bu konuyu kapatıyoruz

Vadiye son 2.5 saat

çapraz yan bağlar mı kopmuş nasıl yani sen ayapının üstüne basmadın mı çapraz bağlar ne alaka

doktorlar bıldırcının 4 ay sahalardan uzak kalacağını açıkladı
Dikkat et aga sende capraz yan baglari koparma aga sence alciya aldirayim mi hayatimda en korktugum seydir bu alci
Doktor demiş alciya alinmali ben dedim alciya alinmadan olmuyo mu ilaç yazmis 2 gün sonra muayene var İnşallah iyileşir
Alciya alinacak yoksa ulan tüm tatil gitti