Anladım..doğan gurubunun soma da yapmış olduğu provakasyonları görünce artık dayanamdım, bunlara vadinin para kazandırmasını hiç ama hiç istemem
Anladım..doğan gurubunun soma da yapmış olduğu provakasyonları görünce artık dayanamdım, bunlara vadinin para kazandırmasını hiç ama hiç istemem
yani show a veya star a gitsin olmadı atv de kalsın diyorum, sizce?Anladım..
Bence de ya Star ya Show olmalı ATV, Kanal D, Fox falan tarafsız kanallar değil maalesef. ATV Hükümetin, Kanal D, Fox Muhalefetin destekçisi. Yine Show TV ve Star TV iyidir.yani show a veya star a gitsin olmadı atv de kalsın diyorum, sizce?
aynen benim düşüncemde bu yönde , kanal tercih edilirken bunlarıda düşünmeleri lazımBence de ya Star ya Show olmalı ATV, Kanal D, Fox falan tarafsız kanallar değil maalesef. ATV Hükümetin, Kanal D, Fox Muhalefetin destekçisi. Yine Show TV ve Star TV iyidir.
Alo Fatih i ne çabuk unuttun!Bence de ya Star ya Show olmalı ATV, Kanal D, Fox falan tarafsız kanallar değil maalesef. ATV Hükümetin, Kanal D, Fox Muhalefetin destekçisi. Yine Show TV ve Star TV iyidir.
Alo Fatih olayı HT ile ilgili. Ki Fatih Altaylı da o görevden alındı.Alo Fatih i ne çabuk unuttun!
Benim kulağıma ve haberlerde Show TV diye geldiAlo Fatih olayı HT ile ilgili. Ki Fatih Altaylı da o görevden alındı.
aynen aga kanal d ye geçmeyiz inşallah doğan grubunun ne olduğu belli bunlara para kazandırmayalım en yisi show tv dir inşallah show a geçerizdoğan gurubunun soma da yapmış olduğu provakasyonları görünce artık dayanamdım, bunlara vadinin para kazandırmasını hiç ama hiç istemem
Nerlerdesin aga yüzünü gören cennetlik özledik seniaynen aga kanal d ye geçmeyiz inşallah doğan grubunun ne olduğu belli bunlara para kazandırmayalım en yisi show tv dir inşallah show a geçeriz
cenazemiz vardı agaNerlerdesin aga yüzünü gören cennetlik özledik seni
Kur'an okunuyormu evde?Gelip giden çoktur haliyle!cenazemiz vardı aga
evet evde değilde dernekteKur'an okunuyormu evde?Gelip giden çoktur haliyle!
Yokta yaşlı sayılmaz bir rahatsızlığımı vardı?70 e yakın
başın sağolsun aga , kim vefat etti?cenazemiz vardı aga
Allah rahmet eylesin aga daha gençmiş. Benim anneannem de 3 sene önce Regaip kandiliydi sanırım geçenlerde kutladığımız işte öyle bir günde cuma sabahı 4 gibi vefat etti. Kanserden. Hz. Ali efendimiz ile Hz.Fatıma anamız da gelmiş tekbirlerle götürmüşler70 e yakın
hıım sağlsın. mukadderat hayatın gerçeği buBabaannesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?