Polat Şaşmaz
Favori Üye
Haber için sagolasin aga Polponun seneye de olacagina sevindim o halde Baltazara yol göründü
@takas aga konusunu acarsin
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Haber için sagolasin aga Polponun seneye de olacagina sevindim o halde Baltazara yol göründü
bu kanal d ye, doğan grubuna ayar oldum tam bir kepazelik örneği sergiliyorlar, keşke vadi kanal d ye geçmesehelal olsun ekibe
geçmeyecek bence seneye gene ATV deyizbu kanal d ye, doğan grubuna ayar oldum tam bir kepazelik örneği sergiliyorlar, keşke vadi kanal d ye geçmese
Polat-Abdulhey-Kara-Cahit-Erhan olsun gerisi önemli degildizi atv dedir halen görüşmeler olmuş ama daha kesin değilmiş diyer kanallarla görüşme yapıyor en son atv görüşülecek daha önce görüşülmüştü yüzde 60 atv de kalam ihtimali var şimdilik
gelecek senede işallah atv olacak ama kesin değilmiş
kesin sanuç temuz sonlarında belli olacak seneye bomba olaçak
necati polat alemder sahalara dönecek kurtlar vadisi pusu final olabilir yerine
kurtlar vadisi bir isim düşünüyorlar daha belli değilmiş bana göre kurtlar vadisi
intikam olsun oyuncuların yarısı değişeçekmiş farklı konularda görüşme birliği yaplıyorumuş benim duyduklarım bunlar ama daha kesin bir şey yokmuş
hayırlısı olsun siyasete girmelerini istemiyorum bağımsız bir konu üzerinden
işleseler süper olur derin devlet konusu işlesinler süper olur ben cahit akif abdüley deli kalsın bir kaç isim var anne baba birde elif kalsın geriya kalan herkes sezon finaline kadar ölsün bomba olur yeni oyuncular gelsin şener şen gelsin poaltın yerine ğeçsin özgü namal geri dönsün
oktay kaynarca geri dönsün mehmet akif alakurt gelsin çakırla karşıklı oynasın bir kaç isim var aklımda onlarda gelse süper olur muro gibi karaterler gelse süper olur komedi içine girmeli biraz
sevdaluk dizisindeki muhtar karateri gelirse peker açııkalın şafak sezer gibileri gelsin
yeterki kurtlar vadisi psus eski günlerine dönsün
çakır ve özgü namal mesut yar dönebilir ihtimali varmış ne kadar dogru bilmiyorum
posta gazetesinden biri bahsetmişti
inş öyle olur kanal d ye geçmezgeçmeyecek bence seneye gene ATV deyiz
--FF Tapatalk--Sen Bizi Bulamazsın Biz Seni Buluruz !-
--Ölüler İyi Bilir Yaşamak Güzeldir..
Sen Kanal D'ye geçmesini istiyordun galiba aga? Neden fikrin değişti..inş öyle olur kanal d ye geçmez
Aga sen oraya bakma orasi pek güvenilir kaynak değil herkes düzenleyebilir ben simdi istesem seneye de ATV de yayinlanacagi aciklanmistir falan yazarim
doğan gurubunun soma da yapmış olduğu provakasyonları görünce artık dayanamdım, bunlara vadinin para kazandırmasını hiç ama hiç istememSen Kanal D'ye geçmesini istiyordun galiba aga? Neden fikrin değişti..