Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Bence de ya Star ya Show olmalı ATV, Kanal D, Fox falan tarafsız kanallar değil maalesef. ATV Hükümetin, Kanal D, Fox Muhalefetin destekçisi. Yine Show TV ve Star TV iyidir. :)
aynen benim düşüncemde bu yönde , kanal tercih edilirken bunlarıda düşünmeleri lazım

doğan gurubunun soma da yapmış olduğu provakasyonları görünce artık dayanamdım, bunlara vadinin para kazandırmasını hiç ama hiç istemem
aynen aga kanal d ye geçmeyiz inşallah doğan grubunun ne olduğu belli bunlara para kazandırmayalım en yisi show tv dir inşallah show a geçeriz

Polat Ersoy'un Mekanını Basar (Tamamen Kendi Yapımım 1500 resimden 1000'ini silmek zorunda kaldım yoksa harika bir gif olacaktı. İnşallah beğenirsiniz tam 2.5 saatimi aldı.)

A2DElv.gif

Allah rahmet eylesin aga daha gençmiş. Benim anneannem de 3 sene önce Regaip kandiliydi sanırım geçenlerde kutladığımız işte öyle bir günde cuma sabahı 4 gibi vefat etti. Kanserden. Hz. Ali efendimiz ile Hz.Fatıma anamız da gelmiş tekbirlerle götürmüşler :D Anneannem sekarattayken görmüş kendisi anlatmış annemlere canım annennem ya :T