Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

hahahahah ayyy bu sefer @Maskeli Fedai ye katılıyorum kusura bakma abiciğim
Ablacim sen aslanla boga hikayesini biliyor musun.hani cakirin polata anlattigi hikayeyi ben burada yazmistim.haaaa unuttuysan kurtlar vadisi 11. Bolum dakika araligi 8.20 ile 9.40 olmasi gerekiyordu.kisacasi biz ne kadar aslan olsakta evde bizi bekleyende inek deil aslan ablacim aslan.
)))))bu bir gercektir.buradaki genc bekar arjadaslar gazel okuyorlar sen onlara kulak asma evlendiklerinde ne demek istedigimi cok net anlayacaklardir
😉)

Son düzenleme:
dursunda zaten olduğu yerde duruyo kanalın bi icraat yaptığı yok tanıtım 0 2 haftadan belli yayınlanmamış bi dizinin tanıtmını yapmamak nedir hem panayı takmıyolar hemde biz izleyiciyi
atv aynıydı atv fazla reklam vermiyordu vadinin vadinin kaderimi artık
bilmiyorum show tv den sonra kanal şansı yok ya

Hazir Kacakta bitmisken keşke Berk Hakman Vadiye gelse. Süper olurdu adam süper psikopat ya
Hem yeni bir heyecanda gelirdi Vadimize. Dün sormuslar Vadiye gelmek ister misin diye adamin cevabi "Hayir" olmuş.

Hazir Kacakta bitmisken keşke Berk Hakman Vadiye gelse. Süper olurdu adam süper psikopat ya
Hem yeni bir heyecanda gelirdi Vadimize. Dün sormuslar Vadiye gelmek ister misin diye adamin cevabi "Hayir" olmuş.
hayırmı olmuş neden ne varmiş dizimizin hayır demiş

Aga adam hayır demiş sen niye gelsin diyiyorsun ki
o kim ki vadiye hayır diyecek.

atv aynıydı atv fazla reklam vermiyordu vadinin vadinin kaderimi artık
bilmiyorum show tv den sonra kanal şansı yok ya
bizde zaten Show Tv ye geçmesini istiyoruz ama onlarda da para sıkıntısı var en iyi yer vadi için TRT bence hem onlarda sansürü en az kullanan kanallardan birisi reklam sıkıntısıda yok

bizde zaten Show Tv ye geçmesini istiyoruz ama onlarda da para sıkıntısı var en iyi yer vadi için TRT bence hem onlarda sansürü en az kullanan kanallardan birisi reklam sıkıntısıda yok
aboo trt geçmesin ya trt siyasi görüşü yüzünden vadi orda
olmasını istemem

Aslında trt çok mantıklı zaten siyasi görüşlerde aynı. Bu sayede reklam ve reyting sıkıntısı da olmaz.

Aslında trt çok mantıklı zaten siyasi görüşlerde aynı. Bu sayede reklam ve reyting sıkıntısı da olmaz.
trt olursa daha çok izleyici kaybeder geçen yıl atv de seyirci kaybettiler
benim abim bıraktı bırakan bir çok izleyici var vadi taraf tutmamalı

nedenki siyasi görüş engel olsaydı şuanda Kanal D de yayınlanmazdı
benim açımdan bu ara trt beğenmiyorum ben yoksa siyasi engel yok vadiye

bizi kanalların politikaları ilgilendirmiyo vadiden alıcağımız zevke bakıyoruz baksana 2 hafta keyfi yayın yapmıyolar Kanal D resmen diziyi batırmaya çalışıyo tanıtım yapmamasıda cabası

bizi kanalların politikaları ilgilendirmiyo vadiden alıcağımız zevke bakıyoruz baksana 2 hafta keyfi yayın yapmıyolar Kanal D resmen diziyi batırmaya çalışıyo tanıtım yapmamasıda cabası
valla ilgilenen ilgileniyor işte dediğim gibi abim kızdı bırakmıyor
vadinin siyaset partisi desteklememesi lazım bence kanal d ne
yapmaya çalışıyor anlamıyorum fragman çıktı yayınla işte

vadi herzaman böyle yeni oluşan bişey değil tabi taraf tutar gibide senaryo yazılmamalı gerçekler neyse olduğu gibi seyirciye izlettirilmeli

- Pusat Pitbullun mekanını basacak

Taraflilik yok. 12 senedir ayni cizgi de gidiyoruz her zaman gerçekler Vadide. Kanal D nin ne yapmaya calistigi belli Vadiyi bitirme politikası adamlara o kadar çok dokunduk ki adamların sabri tasti 2 milyonu basip aldılar bitirmek için bizimkilerde yuttu bunu

Yorumları gülerek okudum bildirim niye geliyo onu da anlamıyorum siyasi amaç uğruna burada bir güzel Kanal D'yi karalamış bazı arkadaşlar kesinlikle katılmıyorum Vadi tekrar Atv gibi batak bir kanala dönerse işte o zaman geçmiş olsun Necati Şaşmaz kaza yapana kadar kaç kere ara verdi bu dizi söyleyin bakalım müthiş bölümler izlemedik mi Andy Garcia geldi Kanal D gala gecesi yaptı sadece Vadi için ayrıca kafa koparma sahneleri bile sansürlenmiyor 2 hafta yayınlanmayınca hemen çamur hemen çamur.

Bu dizi zamanında 3 ay ara verdi Show Tv zamanlarında Stardayken Uefa maçları için 2 hafta ara verdi gerçek vadici dediğin iyi gün seyircisi olmasın..

şimdi haklı olduğun taraf var doğru vadi bu araları yıllarıdr hep verdi devam ettiği sürecede verecek bu araları bu kadar dile getirip hem vadiye hem de kanala bu kadar yüklenmek doğru değil, yalnız arkadaşlarda söylediklerinde haklı kaç haftadır doğru düzgün fragmanını bile vermiyor reklamını yapmıyor saçma sapan reklam düzeniyle izleyicilere sinir krizi geçirtiyor
kanal d için kimse şu an için en ideal kanal falan demez diye düşünüyorum

Son düzenleme: