Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

demedi demedi şaka yapıyor chin bu forumun şovmeni ya🙂
Çok saol ablacım bizide şovmen yaptın ya 😉))

Sen bizim beynimizsin usta. Sen yokken Cakirli takas dönemini yasiyoduk şimdi sağ kol sol kol dönemine geçtik​
Bişey anladıysam @Maskeli Fedai olayım

Ya ablacım senin ne işin var vadiyle pusuyla git paramparçayı medceziri seyretttt
😉
@vadikızı

Nazlanma nazlanma hadi
Haklısın abicim 😉
kusura bakma 😉)))

Oyuncumuz Özgür Teke ve Eddie Murphy

Oyuncumuz Özgür Teke ve Eddie Murphy

Ama vadide kayıplarda 😉 saolsun pana yazım grubu
))

allah allah 12 yıldır izlediğim diziyimi bırakıyım bak kafana terlik geliyor he
Bizler kafamızda oklava darbeleriyle yetişmiş nesiliz saolsun annacığım hiç eksik etmedi 😉
😉 bize terlik vız gelir tırs gider😉
😉

Aynen bize terlik vs viz gelir tirist gider. Annem o oklavayi alip kaç kere parcaladi beni hemde 1 degil 2 değil en fazla 30 vardir. 2 sene önce bir cakmisti bacagimla ayagimin ortasina su an o yer sert dokununca acayip agriyor. Bizde kardesimle oklavalari kirmistik babam gitti baska almis. Yoksa merdaneyle dovecekti.

yaramaz bir çocuktun demek erkeklerin
uslu çocuklukları varmı acaba ya

Aynen bize terlik vs viz gelir tirist gider. Annem o oklavayi alip kaç kere parcaladi beni hemde 1 degil 2 değil en fazla 30 vardir. 2 sene önce bir cakmisti bacagimla ayagimin ortasina su an o yer sert dokununca acayip agriyor. Bizde kardesimle oklavalari kirmistik babam gitti baska almis. Yoksa merdaneyle dovecekti.
Senin gibi oğlum olsa ne oklavası ıslak odunla günde üç posta girişirdim sana😉))))))