Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

demedi demedi şaka yapıyor chin bu forumun şovmeni ya🙂
Çok saol ablacım bizide şovmen yaptın ya 😉))

Sen bizim beynimizsin usta. Sen yokken Cakirli takas dönemini yasiyoduk şimdi sağ kol sol kol dönemine geçtik​
Bişey anladıysam @Maskeli Fedai olayım

Ya ablacım senin ne işin var vadiyle pusuyla git paramparçayı medceziri seyretttt:)😉:) @vadikızı

Nazlanma nazlanma hadi :D
Haklısın abicim 😉:) kusura bakma 😉)))

Oyuncumuz Özgür Teke ve Eddie Murphy

B60mqsfIAAAgF3-.jpg

Oyuncumuz Özgür Teke ve Eddie Murphy

B60mqsfIAAAgF3-.jpg
Ama vadide kayıplarda 😉 saolsun pana yazım grubu:)))

allah allah 12 yıldır izlediğim diziyimi bırakıyım bak kafana terlik geliyor he:bağır:
Bizler kafamızda oklava darbeleriyle yetişmiş nesiliz saolsun annacığım hiç eksik etmedi 😉:)😉 bize terlik vız gelir tırs gider😉:)😉

allah allah 12 yıldır izlediğim diziyimi bırakıyım bak kafana terlik geliyor he:bağır:
Bizler kafamızda oklava darbeleriyle yetişmiş nesiliz saolsun annacığım hiç eksik etmedi 😉:)😉 bize terlik vız gelir tırs gider😉:)😉
Aynen bize terlik vs viz gelir tirist gider. Annem o oklavayi alip kaç kere parcaladi beni hemde 1 degil 2 değil en fazla 30 vardir. 2 sene önce bir cakmisti bacagimla ayagimin ortasina su an o yer sert dokununca acayip agriyor. Bizde kardesimle oklavalari kirmistik babam gitti baska almis. Yoksa merdaneyle dovecekti. :D:D

:F:F:F:Fyaramaz bir çocuktun demek erkeklerin
uslu çocuklukları varmı acaba ya

Aynen bize terlik vs viz gelir tirist gider. Annem o oklavayi alip kaç kere parcaladi beni hemde 1 degil 2 değil en fazla 30 vardir. 2 sene önce bir cakmisti bacagimla ayagimin ortasina su an o yer sert dokununca acayip agriyor. Bizde kardesimle oklavalari kirmistik babam gitti baska almis. Yoksa merdaneyle dovecekti. :D:D
Senin gibi oğlum olsa ne oklavası ıslak odunla günde üç posta girişirdim sana😉))))))

Forum İstatistikleri

Konular
173,359
Üyeler
8,487
Son Üye
riksU