oyy deme öyle haftaya izlicez işte sıkılmasın canın ya😉abi canım sıkkın ya ayıp ya bir vadi keyfimiz ayda bir ancak izleyebiliyoz
oyy deme öyle haftaya izlicez işte sıkılmasın canın ya😉abi canım sıkkın ya ayıp ya bir vadi keyfimiz ayda bir ancak izleyebiliyoz
Seksenleri ac keyfin az da olsa gelirabi canım sıkkın ya ayıp ya bir vadi keyfimiz ayda bir ancak izleyebiliyoz
ah chına ahh bakma sen onaDedim diyo işte[emoji102]
ne yapım cem yılmaz gibi esprilerin bitmiyordemedi demedi şaka yapıyor chin bu forumun şovmeni ya🙂
Çok saol ablacım bizide şovmen yaptın ya 😉))
canım sıkılıyor izleyecek birşey yok vadisiz kalmak çok zor 🙂oyy deme öyle haftaya izlicez işte sıkılmasın canın ya😉
Sen bizim beynimizsin usta. Sen yokken Cakirli takas dönemini yasiyoduk şimdi sağ kol sol kol dönemine geçtikdemedi demedi şaka yapıyor chin bu forumun şovmeni ya🙂Çok saol ablacım bizide şovmen yaptın ya 😉))
biliyorum bende kızıyorum bu duruma kendimi nete verdim kafam dağıldı birazcanım sıkılıyor izleyecek birşey yok vadisiz kalmak çok zor 🙂
Nazlanma nazlanma hadiSen bizim beynimizsin usta. Sen yokken Cakirli takas dönemini yasiyoduk şimdi sağ kol sol kol dönemine geçtikBişey anladıysam @Maskeli Fedai olayım
Yok abi ne kusuruYa ablacım senin ne işin var vadiyle pusuyla git paramparçayı medceziri seyretttt😉
@vadikızı
Nazlanma nazlanma hadiHaklısın abicim 😉
kusura bakma 😉)))
bu adam aksiyona acayip yakışır aslında bu karekteri kullanmaları lazımOyuncumuz Özgür Teke ve Eddie Murphy
![]()
Ama vadide kayıplarda 😉 saolsun pana yazım grubu))
allah allah 12 yıldır izlediğim diziyimi bırakıyım bak kafana terlik geliyor heYa ablacım senin ne işin var vadiyle pusuyla git paramparçayı medceziri seyretttt😉
@vadikızı
Nazlanma nazlanma hadi
Haklısın abicim 😉kusura bakma 😉)))
Aynen bize terlik vs viz gelir tirist gider. Annem o oklavayi alip kaç kere parcaladi beni hemde 1 degil 2 değil en fazla 30 vardir. 2 sene önce bir cakmisti bacagimla ayagimin ortasina su an o yer sert dokununca acayip agriyor. Bizde kardesimle oklavalari kirmistik babam gitti baska almis. Yoksa merdaneyle dovecekti.allah allah 12 yıldır izlediğim diziyimi bırakıyım bak kafana terlik geliyor heBizler kafamızda oklava darbeleriyle yetişmiş nesiliz saolsun annacığım hiç eksik etmedi 😉
😉 bize terlik vız gelir tırs gider😉
😉
allah allah 12 yıldır izlediğim diziyimi bırakıyım bak kafana terlik geliyor he
Bizler kafamızda oklava darbeleriyle yetişmiş nesiliz saolsun annacığım hiç eksik etmedi 😉😉 bize terlik vız gelir tırs gider😉
😉