Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kurtlar Vadisi 3.Bölüme dikkat Aslan Akbey gazetelere aslan burcu bölgesine Polata gizli mesajlar yolluyor.alem adamsın aga ya
Kurtlar Vadisi 3.Bölüme dikkat Aslan Akbey gazetelere aslan burcu bölgesine Polata gizli mesajlar yolluyor.alem adamsın aga ya
ne güzel bölümlerdi beeeeeKurtlar Vadisi 3.Bölüme dikkat Aslan Akbey gazetelere aslan burcu bölgesine Polata gizli mesajlar yolluyor.
haaa ondan sen böyle heyecan yapıyon 🙂Kurtlar Vadisi 3.Bölüme dikkat Aslan Akbey gazetelere aslan burcu bölgesine Polata gizli mesajlar yolluyor.
ecmain, boşver sen yinede böyle demeHerkesin mevlid kandili ve cuması mübarek olsun vadicilerden başka dinle ilgilenen kimse yok yazık be.
Aminecmain, boşver sen yinede böyle demekimin ne olacağı belli olmaz .bizler merhamet rahmet peygamberin ümmetiyizbize böyle konuşmak yakışmazAllah hepimizi ıslah etsin
amin abi haklısın aslında ben öyle demek istememiştim ama yinede dediğin gibi yanlış konuştumecmain, boşver sen yinede böyle demekimin ne olacağı belli olmaz .bizler merhamet rahmet peygamberin ümmetiyizbize böyle konuşmak yakışmazAllah hepimizi ıslah etsin
Allah senden razi olsun kardesimMuhakkak ki Allah adaleti iyiliği ve akrabaya yardımı emreder.Çirkin işleri fenalığı ve azgınlığı yasaklar.O düşünüp tutasınız diye sizlere öğüt veriyor.
Başta vadici kardeşlerim olmak üzere tüm müslümanların mevlid kandili mübarek olsun
china_shangai abimin ellerinden öperim diğer kardeşleriminde kandili mübarek olsun şimdi gözlerinden öperim diyecem olmayacak
NOT; Bugün çarşıda dolaşırken bir berberde ki tv gözüme çarptı tuncay ı gördüm sandım dedim ne tuncayı kardeşimsonra bi baktım deli hikmet canan anladım ki vadiyi izliyolar
yaklaştım baktım ki eski vadinin son sezonunu cd ye almış izliyolar bir kez daha vadimle gurur duydum çok efsane ve halkın milli dizisi bu net bi gerçektir.
O değilde bugün kandilden ötürü beyaz tv de ki bölümü de izleyemedim inanın yeni bölüm gibi heycanlanıyorum ve sanki kendimi yeni bölümü kaçırmış gibi hissediyorum sınavlar olmasa oturup bugün yayınlanan bölümü netten izleyecem o kadar müthiş ve heycanlı ki sonu bile gladio nun o enfes versiyonuyla bitirip coşturuyor ve seni 1 hafta çatlatıyor adeta
Amin hepimizinKandiliniz mübarek olsun. Ağalar.
heralde saygı gösterecez abi sen bizim büyüğümüzsün biz giderken sen geri dönüyodun sana saygımız sonsuz sevgimizde ortada Allah herkese senin gibi bi baba versin çocuğun çok şanslı gerçekten ve senin yorumlarında da bizleri mahrum etmesin İnşallahAllah senden razi olsun kardesimbeni hep onure ettin bana hep sevgi saygiyla yaklastin iyi ki seni ve senin nezlinde vadici arkadadlari tanimisimsaol varol
Amin hepimizin
Cok utandimheralde saygı gösterecez abi sen bizim büyüğümüzsün biz giderken sen geri dönüyodun sana saygımız sonsuz sevgimizde ortada Allah herkese senin gibi bi baba versin çocuğun çok şanslı gerçekten ve senin yorumlarında da bizleri mahrum etmesin İnşallah
abi kusura bakmada bunlar gerçekler yaniCok utandimhersey karsilikli sizler pirlanta gibi genclersiniz bize de sizlerden yansiyan piriltilari yansiyor takas kardesim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?