Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Varsa bi adamda din derdi yoktur onun hiç derdi
Yoksa bi adamda din derdi vardır onun çok derdi...

Konu burays nasil geldi bilemedim:))))@34rcp44 hep der abi bos islerle ugrasiyoruz diye biraz allah kelami konusmakta hayir vardir:)
abi bunu hep söylüyorum malesef her seferinde nefsimize yenik düşüyoruz burada olsun tv izlerken olsun arkdaş ortamında olsun çokça vakit kaybediyoruz vallaha Allah bunun hesabını bizden sorar.Biz diziyi 2 saat izliyoruz zaman boşa geçti ondan sonra geliyoz burda bide 2 saat analiz yapıyoz sanki adamlar bizi takıyomuş gibi neyse abi çok fazla konuşmim Allah yar ve yardımcımız olsun yanlışlarımızdan dönmeyi cümlemize nasip eylesin :)

Öff dökturdunuz imamim :D
dur aga gaza getirme Allah hepimize din derdi versin :)

Kanal d vadinin fragmanını hiç vermiyor

Bugün günlerden kurtlar vadisi pusu

Ağa dini vazifemi yerine getirdikten sonra TVde iözlersin analizde yaparsın sonuçta TV izlemek ile günah arasında bir bağ yok @34rcp44
aga dini vazifelerimizi yaptıktan sonra elbetteki başka şeyleride yapabiliriz ama televizyon malesef şeytan işi insan ona bi daldımı zamanın nasıl geçtiğini anlamıyo benim demek istediğim bu he iyi şeyleri izlersek tabi sıkıntı olmaz ama yinede hergün hangi dizi veya dizileri izliyosak zaman boşuna geçiyor takdir edersen.

Kanal d vadinin fragmanını hiç vermiyor

Bugün günlerden kurtlar vadisi pusu
aga kanal d vadiyi bitirmeye çalışıyor hala anlamadınızmı buraya geçerek büyük bi hata yaptı vadi inşallah yeni sezona kalmadan ocakta Show Tv ye geçeriz

Ahmet maranki de vadici çıktı :D helal olsun ömer Lütfi Mete ile arkadasmis

Son düzenleme:
mit tırlarının durdurulması olayını afişe eden vadinin ; bu olay kadar gündeme gelen BEN BİTTİ DEMEDEN BİTMEZ repliği de unutulmazlar arısına girmiştir :))))) haber kanallarında mit krizi tartışılırken bu replik hala dillerden düşmüyor :D

10402733_376094125900142_4783890432277468314_n.jpg