hahahahah ben araştırmıstım yer altında yaşıyorlarmışdikkat et yer cücelerini vurmak o kadar da kolay iş deildir çok kıvrak ve esnek olurlar![]()
hahahahah ben araştırmıstım yer altında yaşıyorlarmışdikkat et yer cücelerini vurmak o kadar da kolay iş deildir çok kıvrak ve esnek olurlar![]()
aga ben her ne kadar dönmesini istesemde seni gibi düşünüyorum çakır olayı bitmiştir gelme ihtimali yook gibiÇakır dönmez dönmesinde o defter çoktan kapandı
yok aga ya onun dizisini çekmezler eğer böyle bişey olsa bile en fazla yeni projede rol alır bidaha vadiye dönme konusu söz olmaz hem Necati abininde bu olaya sıcak bakacağını düşünmüyorumAcaba Cakirin dizisini mi çekecekler ?
abi hayatın bir tadı tuzu yok buraların olmaması normalNe bileyim kadirim bu aralar buralar cok tatsiz nane.molla![]()
Hayirdir kadir hayatla ne alip veremedigin var?abi hayatın bir tadı tuzu yok buraların olmaması normal
abi işte mecburuz yaşam mücadelesi herksin bir derdi var 🙂Hayirdir kadir hayatla ne alip veremedigin var?![]()
Oldugun zamsn dertler biter diyecem ama asil cetin mucadele o zaman baslayacakabi işte mecburuz yaşam mücadelesi herksin bir derdi var 🙂
doğru dünya işi ancak mezarda biter ondan sonra da zaten gerçek hayat başlıyorOldugun zamsn dertler biter diyecem ama asil cetin mucadele o zaman baslayacakallahin adaleti tecelli edecek boynuzsuz keci boynuzli keciden sikayetci olacak mizan kurulacak hersey ortaya cikacak butun omrun boyunca yaptiklarimiz cok cok buyuk ekranda butun aleme izlettirilecek.
ak koyun kara koyun orada belli olacak
Allah hepimizin yardimcisi olsun..Oldugun zamsn dertler biter diyecem ama asil cetin mucadele o zaman baslayacakallahin adaleti tecelli edecek boynuzsuz keci boynuzli keciden sikayetci olacak mizan kurulacak hersey ortaya cikacak butun omrun boyunca yaptiklarimiz cok cok buyuk ekranda butun aleme izlettirilecek.
ak koyun kara koyun orada belli olacak
Amin insaallah .bu dunyada allahin buyruklarini yerine yetirfin mi hesap cok kolay aksi halde cok zor.allah bizleri zor olanlarla mucadele etme kudreti versinAllah hepimizin yardimcisi olsun..
amin inşAllahAmin insaallah .bu dunyada allahin buyruklarini yerine yetirfin mi hesap cok kolay aksi halde cok zor.allah bizleri zor olanlarla mucadele etme kudreti versin![]()
Amin abi.Amin insaallah .bu dunyada allahin buyruklarini yerine yetirfin mi hesap cok kolay aksi halde cok zor.allah bizleri zor olanlarla mucadele etme kudreti versin![]()