Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

abiciğim oktay kaynarcanın vadi hakkında konuştuğu program geçen ahftaymıs yanı 1 hafta önce
oktay kaynarca vadiden ayrıldığı günden itibaren seren severle birlikte vadiyi eleştirmeye başlamış ve oktay bey 11 yıldır vadi hakkında hiç olumlu birşey söylememiştir hatta soru soranlara ben vadiyi izlemiyorum diye azarlamıştır

şimdi bu adam 1 hafta önce ilk defa 11 yılda ilk defa vdide oynayabilirim diye açıklama yapıyor
ve anahtar kelime fikir benden çıktı diyor vadide oynamak istiyorum demek bu
şuan böyle durum yok ama diyor ama diyor ve brakıyor olabilir demek anlamında
bu adam vadiyle görüşme aşamasında olmadan böyle birşey söylemez panayla görüşme halindedir oktay bey ve oktay bey bu açıklamayı yaptıysa kesinlikle çakır vadidedir bundan kimse şüphe bile etmesin

çakır gelse bile bence vadiye gelmez bu yeni proje olur ha gelse nasıl gelir çakır olarak gelemez ben çakırı şu şekilde diziye sokarım çakırın hiç bilinmeyen ikiz kardeşi Mıcırıda Aslan akbey kaçırmıştır ve bundan polata bahsetmemiştir Mıcırada eğer bir gün olurda abin ölür Polat ta tek başına kalırsa ortaya çık demiştir ve Çakırın velihatı Mıcır karşımızdadır

link çalışmıyor

sen merak etme aga herkesin hayal gücü sen kadar sınırlı değil

@Çiğdem- şimdi sen bu çakır işine olur mu diyon
oldu diyorum oktay kaynarca bunu diyorsa bu iş bitmiştir cnm
bak orhan edip ertürk jenerikte göründü ve sonradan çıakrdılar acaba gelmiyormu dedik
ayyy ama ben dedimki jeneriğe girdiyse bu iş bitmiştir dedim oyuncuyla anlaşmadan jeneriğe koyamazlar diye
buda ona benziyor cnm oktay kaynarca panayla anlaşmadan böyle bir açıklama yapmaz
adam kendi ağzıyla fikir benden çıktı diyor ve bunu ilk defa şimdi söylüyorum diyor yanı daha ne yapıcak mayıs ayında canpolatlada arası iyimiş zaten 1 hafta önce oktay beyde bunu doğruluyor oktay kaynarca böyle birşey diyorsa bu iş olmuştur şimdi değil ama diye soru işaretinde brakıyor

oktay kaynarca sezon finalinde katılıcak bu diziye ben bunu anladım 🙂🙂🙂

sen nasıl getirirdin aga

buarada geri dönücek senaryo yaz deseler kralını yazarım bu şakaydı tabi
şimdi söylemem aga hele bi seni görelim

senin hissettiklerinde bir hayır vardır ne zaman senle vadiye kim gelicek muhabbeti yapsak hep kazançlı çıktık sevindirik olduk hadi be bu konuşmamızlada çakır geri dönsün bizde çıtayı iyice yükseltelim

bende söylemem aga burda harcanmayalım sonra

cnm ben oktay çıktığından beridir vadiden deli gibi 11 yıldır bu adamın her açıklamasını takip ediyorum oktay önce seray sevenle necati beyi 2005 eleştirmeye başladı sharon stone necatiyi öptüğü için eleştiri yapmıslardı ve sonra her açıklamasında vadiyi ben izlemiyorum bile açıklamarı yaptı sonra çakır rolununde beni kimse artık düşünmesin diye nuri adlı dizide karısıdnan dayak yiyen kocayı oynadı sırf çakır rolunden kurtulmak için beni böyle anmasın artık seyirciler dedi

ayoll böyle birrr adamdan bahsediyoruz hatta daha ağır eleştirileri var oktayı sevdiğim için söylemiyorum böyle bir adam 1 hafta önce çıkıyor 11 yıl sonra ilk defa
çakır vadiye dönücekmi sorusuna hayat bu diyor olabilir diye imaa ediyor
ve fikir benden çıktı diyor fikir benden çıktı ne demek ben panayla görüştüm zaten demektir bu birisiyle görüşmeden fikir benden çıktı diyemezsin oktay ağzından kaçırdı ben panayla bu konuyu zaten konuştum anlaştık ve fikir benden çıktı diyor ve kendiside ilk efa söylüyorum bunu diye itiraf ediyor sonrada ama şimdi gerçekleşmicez ama diye soru işaretidne brakıyor

oktay diyorki ben 11 yıldır aradan sonra ilk defa vadide oynamak istedim ve bu fikir benden çıktı ama şimdi hemen olmayacak sezon finalinde düşünüyoruz adamın demek istediği bu ben hemen çözdüm oktayın mesajlarını

@Çiğdem- oktay kaynarca penceresinden doğru benim aklımda ki soru işareti şu: '' bu aşk platonik mi'' oktay kaynarca anlaşıldı vadide oynamayı istiyor teklif gelse göbek ata ata kabul edecek ama burda pana nın necati abinin düşüncesi ben onların bu fikre çok sıcak baktığını düşünmüyorum, bu açıklamanında ben oktay tarafından gönderilmiş bir mesaj olarak görüyorum