Polat Şaşmaz
Favori Üye
abiciğim oktay kaynarcanın vadi hakkında konuştuğu program geçen ahftaymıs yanı 1 hafta öncevay anam vayyyy resmen şoktayım görenler olmuştur belki ama ben daha yeni görüyorum)))) demek ki ateş olmayan yerden duman tütmezmiş @takas @Master.1000 @Maskeli Fedai @34rcp44 @Çiğdem- @Polat Şaşmaz @papuleoo @Yasin93 @mrt-06
Mehmet CANPOLAT
@MehmetCanpolatm
Oktay kardesimle sohbet yaptik
![]()
link çalışmıyorİşte 241.Bolum Hiç Görmediğiniz Kareler !
https://facebook.com/story.php?story_fbid=374572516052303&id=324700894372799
sen merak etme aga herkesin hayal gücü sen kadar sınırlı değilçakır gelse bile bence vadiye gelmez bu yeni proje olur ha gelse nasıl gelir çakır olarak gelemez ben çakırı şu şekilde diziye sokarım çakırın hiç bilinmeyen ikiz kardeşi Mıcırıda Aslan akbey kaçırmıştır ve bundan polata bahsetmemiştir Mıcırada eğer bir gün olurda abin ölür Polat ta tek başına kalırsa ortaya çık demiştir ve Çakırın velihatı Mıcır karşımızdadır![]()
sen nasıl getirirdin agalink çalışmıyor
sen merak etme aga herkesin hayal gücü sen kadar sınırlı değil![]()
oldu diyorum oktay kaynarca bunu diyorsa bu iş bitmiştir cnm@Çiğdem- şimdi sen bu çakır işine olur mu diyon
Bizim sayfaya veya Kral Vadicilere girin agalink çalışmıyor
sen merak etme aga herkesin hayal gücü sen kadar sınırlı değil![]()
şimdi söylemem aga hele bi seni görelimsen nasıl getirirdin aga
buarada geri dönücek senaryo yaz deseler kralını yazarım bu şakaydı tabi![]()
senin hissettiklerinde bir hayır vardır ne zaman senle vadiye kim gelicek muhabbeti yapsak hep kazançlı çıktık sevindirik olduk hadi be bu konuşmamızlada çakır geri dönsün bizde çıtayı iyice yükseltelimoldu diyorum oktay kaynarca bunu diyorsa bu iş bitmiştir cnm
bak orhan edip ertürk jenerikte göründü ve sonradan çıakrdılar acaba gelmiyormu dedik
ayyy ama ben dedimki jeneriğe girdiyse bu iş bitmiştir dedim oyuncuyla anlaşmadan jeneriğe koyamazlar diye
buda ona benziyor cnm oktay kaynarca panayla anlaşmadan böyle bir açıklama yapmaz
adam kendi ağzıyla fikir benden çıktı diyor ve bunu ilk defa şimdi söylüyorum diyor yanı daha ne yapıcak mayıs ayında canpolatlada arası iyimiş zaten 1 hafta önce oktay beyde bunu doğruluyor oktay kaynarca böyle birşey diyorsa bu iş olmuştur şimdi değil ama diye soru işaretinde brakıyor
oktay kaynarca sezon finalinde katılıcak bu diziye ben bunu anladım 🙂🙂🙂
bende söylemem aga burda harcanmayalım sonraşimdi söylemem aga hele bi seni görelim
senin hissettiklerinde bir hayır vardır ne zaman senle vadiye kim gelicek muhabbeti yapsak hep kazançlı çıktık sevindirik olduk hadi be bu konuşmamızlada çakır geri dönsün bizde çıtayı iyice yükseltelim![]()
geçen aga tamda bunu düşünmüştüm acaba çakır pusat ı görse ne derdi diye 🙂Cakir Vadiye dönse Pusat mafyayi Cakir Polatla beraber Tapinakcilara karsi savassaÖzellikle Cakir Pusat konusmasini acayip merak ediyorum ya
cnm ben oktay çıktığından beridir vadiden deli gibi 11 yıldır bu adamın her açıklamasını takip ediyorum oktay önce seray sevenle necati beyi 2005 eleştirmeye başladı sharon stone necatiyi öptüğü için eleştiri yapmıslardı ve sonra her açıklamasında vadiyi ben izlemiyorum bile açıklamarı yaptı sonra çakır rolununde beni kimse artık düşünmesin diye nuri adlı dizide karısıdnan dayak yiyen kocayı oynadı sırf çakır rolunden kurtulmak için beni böyle anmasın artık seyirciler dedişimdi söylemem aga hele bi seni görelim
senin hissettiklerinde bir hayır vardır ne zaman senle vadiye kim gelicek muhabbeti yapsak hep kazançlı çıktık sevindirik olduk hadi be bu konuşmamızlada çakır geri dönsün bizde çıtayı iyice yükseltelim![]()
evet abi bende çıkıyorum hayırlı geceler sanaBugün kimse yok herhalde
Benim oyun var abi ya sunu bir halledeyim Allahin izniyle yarin konusurukBugün kimse yok herhalde