Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Hadi leynnnnn ordan hatirlamiş mış kimi yiyon sen
))))))))sen git pusulu bolumleri hatim et
sen ne anlarsin eskilerden racondan mafyadan
)))
Yav simdik bu bölümleri 3 kez hatim ettim Pusuyu 6-7 kez. Simdik yakinda dvd den eski bölümlere basliyorum yazin o sinegrafin eski bölümleri alacam bakacam hangi sahneler yokmus diye o arada da pusuyu yine hatim edecem

Yav simdik bu bölümleri 3 kez hatim ettim Pusuyu 6-7 kez. Simdik yakinda dvd den eski bölümlere basliyorum yazin o sinegrafin eski bölümleri alacam bakacam hangi sahneler yokmus diye o arada da pusuyu yine hatim edecem
La olm allah beni affetsin tesbihte hata olmaz,deyip konuya dalayim kabirde sana rabbim kim peygamberin kim kitabin ne diye sorduklarinda sende bu hatimlerle polat kirmizi kitap diye baslamazsin insaallah
)))))))))))))))))))

o bu değilde @china_shangai abi sen bu çaıe mevzusuna ne diyosun
Anlamadim bidaha sorar misin

pardon yanlış yazmışım çakır mevzusuna ne diyorsun demek istemiştim 🙂

Vala kadir bana itopik geliyor ama oktay kaynarca kafami karistirdi olirsa ama muhtesem olur
)))

Polat Şaşmaz la olm herşeyin cılkıni çıkarma kafayı yemissin

Herşeyin yeri ve zamanı vardır akıllı ol akıllı

Çakır falan dönmez adamın arkasında o kadar ağladım nereye dönüyor millet boşuna mi yas tuttu cenaze kıldı

Demek ki bosuna agladik helva yedik namazini kildik

Bu bölümden beklentisi olmayanlar kimler?

Bu bölümden beklentisi olmayanlar kimler?
Son sahneden sonra benim beklentim çok yüksek aga

İzledim, Necati Şaşmaz seyircinin isteklerine kulak veren bir isim eğer seyirci Çakır'ı yeniden isterse neden olmasın bence eğer yeniden girerse reyting rekorları kırar. Aslan amcayı da demişler ama Selçuk Yöntem o iş için çok yaşlandı olmaz ama Oktay Kaynarca olur