Polat Şaşmaz
Favori Üye
Ha simdi hatirladimBsk isteyince oluyormus deil mi)))) o dedigim dakika araligini iyi seyredinde cakir abinizden gorunuste sert ama evde kilibik nasil olunurmus ders alin
))))
Ha simdi hatirladimBsk isteyince oluyormus deil mi)))) o dedigim dakika araligini iyi seyredinde cakir abinizden gorunuste sert ama evde kilibik nasil olunurmus ders alin
))))
Hadi leynnnnn ordan hatirlamiş mış kimi yiyon senHa simdi hatirladim
Yav simdik bu bölümleri 3 kez hatim ettim Pusuyu 6-7 kez. Simdik yakinda dvd den eski bölümlere basliyorum yazin o sinegrafin eski bölümleri alacam bakacam hangi sahneler yokmus diye o arada da pusuyu yine hatim edecemHadi leynnnnn ordan hatirlamiş mış kimi yiyon sen))))))))sen git pusulu bolumleri hatim et
sen ne anlarsin eskilerden racondan mafyadan
)))
La olm allah beni affetsin tesbihte hata olmaz,deyip konuya dalayim kabirde sana rabbim kim peygamberin kim kitabin ne diye sorduklarinda sende bu hatimlerle polat kirmizi kitap diye baslamazsin insaallahYav simdik bu bölümleri 3 kez hatim ettim Pusuyu 6-7 kez. Simdik yakinda dvd den eski bölümlere basliyorum yazin o sinegrafin eski bölümleri alacam bakacam hangi sahneler yokmus diye o arada da pusuyu yine hatim edecem
Anlamadim bidaha sorar misino bu değilde @china_shangai abi sen bu çaıe mevzusuna ne diyosun
pardon yanlış yazmışım çakır mevzusuna ne diyorsun demek istemiştim 🙂La olm allah beni affetsin tesbihte hata olmaz,deyip konuya dalayim kabirde sana rabbim kim peygamberin kim kitabin ne diye sorduklarinda sende bu hatimlerle polat kirmizi kitap diye baslamazsin insaallah)))))))))))))))))))
Anlamadim bidaha sorar misin
Teyzemlerin yaninda guldurdunLa olm allah beni affetsin tesbihte hata olmaz,deyip konuya dalayim kabirde sana rabbim kim peygamberin kim kitabin ne diye sorduklarinda sende bu hatimlerle polat kirmizi kitap diye baslamazsin insaallah)))))))))))))))))))
Anlamadim bidaha sorar misin
doğru çok ütopik; olma ihtimali imkansız denecek kadar az keşke öyle birşey olsa çok isterim olmasınıVala kadir bana itopik geliyor ama oktay kaynarca kafami karistirdi olirsa ama muhtesem olur)))
Yazdigimi teyzenlere oku da yigenlerinin ne kadar vadiyle kafayi bozdugunu anlasinlarTeyzemlerin yaninda guldurdun![]()
Ya abi zaten Vadiyi biz ailevel bakiyoxYazdigimi teyzenlere oku da yigenlerinin ne kadar vadiyle kafayi bozdugunu anlasinlar)))) gerci siz sulalece gecelere kadar vadi seanslari yapiyordunuz .
)))) bendeki de laf
bende kimi kime sikayet ediyorum
Aga hayatını bu kadar Vadiye adamaYav simdik bu bölümleri 3 kez hatim ettim Pusuyu 6-7 kez. Simdik yakinda dvd den eski bölümlere basliyorum yazin o sinegrafin eski bölümleri alacam bakacam hangi sahneler yokmus diye o arada da pusuyu yine hatim edecem
Demek ki bosuna agladik helva yedik namazini kildikPolat Şaşmaz la olm herşeyin cılkıni çıkarma kafayı yemissin![]()
Herşeyin yeri ve zamanı vardır akıllı ol akıllı
Çakır falan dönmez adamın arkasında o kadar ağladım nereye dönüyor millet boşuna mi yas tuttu cenaze kıldı![]()
elbet birgun bizimde helvamizi yiyen birileri olur aslanimmmmmmmmDemek ki bosuna agladik helva yedik namazini kildik![]()
aga okulda otobüste her yerde o konuşuluyordu@Polat Şaşmaz aga sen o zamanları hatirlamazsin bilen bilir
Son sahneden sonra benim beklentim çok yüksek agaBu bölümden beklentisi olmayanlar kimler?
sence çıkar mı aga artıkBu bölümden beklentisi olmayanlar kimler?