Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bırakın çakırı makırı biz önümüze bakalım
vaidnin değerini sonradan anlıyolar hakan boyav daha ayrıldığı zaman anladı hata yaptığını ama iş işten geçti mesela
şimdi kara yazarken 2 nokta falan koyuyo :D

aga sen ananın karnındayken attığın tekmeleri de hatırlıyon mu merak ettim :D
Espri yetegine bak hele hele hele :F

bırakın çakırı makırı biz önümüze bakalım
vaidnin değerini sonradan anlıyolar hakan boyav daha ayrıldığı zaman anladı hata yaptığını ama iş işten geçti mesela
şimdi kara yazarken 2 nokta falan koyuyo :D

aga sen ananın karnındayken attığın tekmeleri de hatırlıyon mu merak ettim :D
aga cahit i armegedon kurtarabilir 2 bölümdür algis görünmüyor

aga cahit i armegedon kurtarabilir 2 bölümdür algis görünmüyor
dediğin olabilir aga armageddon da böylece geri dönüş yapabilir ki çok iyi bi tim geçen sezonun en iyi düşüncelerinden biriydi :D
aga düşünüyorum da geçen yıl fena değilmiş he çok iyi bölümlerde izledik tek sorun ustanın durumuymuş

O kadar da değil canim :F İlk hatirladigim olayları dedim aga
aga bölüm başlamadan kamera arkası olaraktan hatırlıyor olabilirsin o bakımdan :kiki:

dediğin olabilir aga armageddon da böylece geri dönüş yapabilir ki çok iyi bi tim geçen sezonun en iyi düşüncelerinden biriydi :D
aga düşünüyorum da geçen yıl fena değilmiş he çok iyi bölümlerde izledik tek sorun ustanın durumuymuş
evet aga geçen sezon o kadar da kötü değildi genele bakarsak ben o sezonu tekrar izledim gayet izlenebilir bölümler var 🙂

aga bölüm başlamadan kamera arkası olaraktan hatırlıyor olabilirsin o bakımdan :kiki:
Çok orjinal bir espri yaptin aga teşekkürler bu espri için

evet aga geçen sezon o kadar da kötü değildi genele bakarsak ben o sezonu tekrar izledim gayet izlenebilir bölümler var 🙂
kesinlikle aga müthiş bölümler vardı arada

aga beyaz tv deki eski bölümleri izliyorsan bieşy soracam polatlar bi çobanın evine operasyon düzenliyor sonra çoban mematinin oğlunu arabadan alıyor
o bölüm kaçıncı bölüm hatırlıyon mu
@Polat Şaşmaz sen bilirsin :D

eyvallah agalar çok süper bi bölümdü gerçi o zaman her bölüm birbirinden mükemmel :D

şu iskenderli dönemin eski vadiden hiçbi farkı yok müthiş ötesi gerçekten beyaz tv de izliyoruz mest oluyorum mest

eyvallah agalar çok süper bi bölümdü gerçi o zaman her bölüm birbirinden mükemmel :D

şu iskenderli dönemin eski vadiden hiçbi farkı yok müthiş ötesi gerçekten beyaz tv de izliyoruz mest oluyorum mest
Aga sen asil bu hafta ki bolumleri seyret. Mest oldugum bölüm 65......

Aga sen asil bu hafta ki bolumleri seyret. Mest oldugum bölüm 65......
e biliyoruz aga :D

yav vadiye bi türlü baştan başlayamıyorum eski vadiyi baştan sonra 1 kez bile bitirememişimdir hep yarım yamalak bi ordan bi ordan izlerim
finaller bitince mutlaka eski vadiye başlamam lazım unuttuğum çok şey var