Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

http://im34.gulfup.com/zOYY2.gif
@Çiğdem- senin o çok sevdiğin yer cücesi akifin polata yaptığı saygısılığa bakar mısın ? nerdeyse polatı yataktan aşağıya atacakmış
))))) . bize bunları da yaşatın ya pana filim sana ne diyeyim .sonra da akifi neden sevmiyorsunuz deniliyor. işte ispatı bu görüntülerde

Son düzenleme:
zaten hepsine katılsan şaşardım
beni hiç şaşırtmadın
methiyeler düzseydim hemen atlardın harika yazmışsın abi durmak yok övmeye devam diye
aslında o katılmadığım yüzde 10 luk dilimde metnin ana fikrinde ironi yaptığını görüp tersten çakma yaptığın için katılmadım

ara verdik diye demediniz kalmadı kadir hariç hiçbirinize katılmıyorum en ufak şekilde
İnşallah geri dönüşümüz müthiş olacak tek temennimiz bu

bu zamanda verilen ara intihardır biz bundan bahsederken bazı arkadaşlar konuyu farklı yerlere çekiyor @china_shangai abi sen üstüne alınma sakın

daha iyisi varsa söyleyin aksiyon yapabilen onu izlicem bakın saçmalık ötesi senaryolarına bile katlanıcam söyleyin

aynen aga zaten en baştan bunu belirttik bu resmen kendi ayağına sıkmak olur diye ama ne olursa olsun vadi vazgeçilmemiz yine bomba gibi bir şekilde yolumuza devam ederiz vadi türk tv tarihini değiştirmiştir hep ilkleri yapan bir proje dir inş hem maddi (reyting) hem manevi (aldığımız haz olarak) olarak tekrar eski günlerimize döneceğiz

vadinin bu yıl ki kalitesini tartışılmaz aga harcanan emek ortada
aksyison sahnelerini de çok beğeniyorum ilk 4 bölüm fiyaskoydu o silah sesleri falan ama yönetmen çok kısa sürede vadiye adapte olunca o sahneleri de güzel yapmaya başladı
efektlerde gayet iyi

takas ayrıyetten bana da katılmayabilirsin burada darılmaca küsmece yok bizler fikrimizi beyan ediyoruz buradaki herkes vadinin daha iyi olmasından yana ama yapılan hatalar da ortada bu sezona fırtına gibi girip daha sonra durgun denizlerde yelken açtılar en azından benim ititrazım ona

herkes reytinge göre konuşuyor eğer şuan 13-15 falan alsaydık bunların konuşulmayacağını biliyoruz
hem sisteme güvenmiyoruz hem vadiyi eleştiriyoruz tamam vadi sistemide yenmeli ama adamlar en müthiş bölümü de yaptılar yine yükselmedik ne yapsalar olmuyor saçma sapan diziler yükseliyor ne yapsın adamlar

ya abi Allah aşkına adam kaza yaptı ellerinde olmayan sebeplere rağmen ustanın olmadığı bölümü 237 yada 238.di hepimiz öve öve bitiremiyorduk sende sornadan izlemiştik hatırlasana çok uzak değil 2 hafta öncesi sezonun en bomba bölümü değilmiydi noldu reytingler hiç artmadı
yani sezona fırtına gibi başladık sonrası da geldi bence istisnalar dışında arada 2-3 bölüm vardır sıkıcı geriye kala 7-8 bölüm bence güzel 3-4 bölüm ise süper ötesiydi bu sezon
ömer babanın öldüğü bölüm nasıldı hatırlayın bu sezon çok iyi bölümler izliyoruz kalite üst düzeyde ama ufak tefek hamleler yapılması lazım ve bizde bunları yazıyoruz zaten forumda sürekli
abi zaten dedim kadir hariç hiçkimseye katılmıyorum ama konuyu farklı yerlere çekenler var derken orda üstüne alınma dedim

aga benimde hala en çok ve tek beğendiğim dizi vadi bizim için tek sıkıntı devamlılığımızın olmaması bu büyük bir handikap bizim için; tabi bunda zorunluluklarda vardı başımıza gelenler malum ama yinede bu araların zarar verdiği ortada

tam 10 reytingi geçtik yürüyüp gidecekken usta darbe aldı vadide büyük hasar aldı işte

ya arkadaş hayatta bundan ibaret deil midir haticeye deil neticeye bakalır
ama siz illa ki haticeye bakmak istiyorsanız buyrun bakın söylenecek laf yok
ne reklam verenler ne de kanallar haticeyle ilgilenmezler aldığı reyting oranlarına bakarlar olay bu kadar basit.ama bu sezon sadece neticelik olay yok bence hatice de hiç iyi gitmiyor. saolsun pana yazım grubu bizlere bu sezon kurtlar vadisi AKİF CAHİT karmasını izlettiriyorlar .tilki gelmiş rascoln var bunları sahaya sürsenize bu kadar zor mu allah aşkına
ben burada dedim KURTLAR VADİSİ ni laz ziyalar karahanlılar aslan amcalar çakırlar polatlar yücelti ve bugünlere getirdiler .cahitle akifle vadinin sonunu getirecekler maalesef

Son düzenleme:
tartışmasız vadi dışında dizi mizi izlemiyorum da zaten canı sıkılınca bakarım devamlı izlediğim başka dizi yok
zaten hiçbir diziyi vadiyle falan kıyaslamam cümlesini bile kurmam

ama durumlar değişti artık güç kaybettiğimiz gerçeği var ve hamleler yapılması lazım
hele bu aralar aralar yok mu bizi yedi bitirdi be
şu aralardan çektiğimizi başka bişeyden çekmedik vadi kadar kendisine bilinçli zarar veren başka dizi yok bu akdar ara veren başka dizi yok yok

bu haftaki aranın hiçbir savunması olamaz ama yine de insanın içinde bi ümit oluyor 1 hafta sabredecez zorda olsa

akife ne derseniz diyin ama cahit pusat bunlar sevilen isimler
polat sahaya net döndüğü zaman bu sorunlar kalmayacak hepsi geri plana geçecek illa ki

vadi bu hafta yok ee döndükten 2 hafta sonra yılbaşı değil mi o zamanda ara verirlerse totalde 7. ab de 10. abc1 de 8. olarak döneriz heralde
zaten bundan sorna totalde de zirveyi almamız zor perşembe kocamın ailesi totalde 8-9 arası bişey alacaktır roman havasıda 7 yi geçecektir işimiz çok zor

reytinglerin düşmesi geçen sezon başladı başrollerde kim vardı rol yapma kabızı cahit
))) olay bu kadar açık ve net .mematinin ölümüyle kurtlar vadisinde karakter oyuncu kalitesi her geçen gün düşmüştür bize 2 senedir akifle cahiti yutturmaya çalışıyorlar.vadiyi bu iki arkadaşla idare etmeye çalıştılar ne oldu her geçen gün reytinglerde dibe vuruşlar oldu . yazık ya 12 senelik çınar akifle cahite kaldı .biz kimlerle büyüdük kimlere reva görüldük .her şeyin içine ettiler

bakın benim cahit ile akifteki sıkıntım şu .akif denen adam diziye gelir gelmez başrolü kaptı .
)) tepeden inme baba torpilli bir adam yapacak bişey yok
akifi bir kenara koyacak olursak
. cahitteki sıkıntım geçen sezondan başlayan ve bu sezona sirayet eden başrol oynatma çabalarının devam ettirilmek istenmesidir.burada cahitin tabiki de suçu yoktur ona bu payeyi veren başta necati bey olmak üzere pana yazım grubunun dirayetsiz ve anlamsız dik duruşlarıdır 🙂

.bakın memati ve abdülün olduğu bölümlere , sahnelere tekrardan bir göz atın hiçbir zaman polatın ne önüne geçmişlerdir nede başrol olarak bölümlerde yer almışlardır herkes kendi yerini çok bilmiş ve ona göre davranmışlardır .tabi bunu yapan onlar deil o zaman ki senaristlerdi.bana kalırsa en büyük sıkıntı pana yazım grubunda.cahitin polatın adamı olarak yanında yer almasında bana göre bir veyis sıkıntı yok.sadece polatın yokluğunda onun yerinin doldurulma işleminin cahitle ikame edilmesidir.ve ne acıdır ki iki sezondur vadide hiçbir oyuncu kalmamış gibi bütün senaryoyu cahitin ve akifin üzerine kurarak bugün ki garabet reyting sistemine vadiyi yem etmişlerdir .herkes reyting sisteminin çarpıklığından dem vuruyor bende kesinlikle bu sistemin doğruları yansıtmadığını kabul ediyorum ama kimse kendi evinin önündeki pisliğe bakmıyor iğneyi önce kendimize batıralım ki canımız biraz acısın biz nerede yanlış yaptık diyelim . sonra çuvaldızı başkasına batırmak için çok zamanımız olacaktır yada belki de onun için bile zamanımız kalmayacaktır.

Son düzenleme:
aaa evet bende bunu söylüyordum geçenlerde ben bu sahneden sonra 3 yıldır her hafta beddua ediyorum bu yer cücesine

ayolll polatın düşmanları bile polata böyle birşey yapamadı
ayrıca bu yer cücesi kolaj bölümden sonra twet atıyordu kolaj bölüm neyinize yetmiyor diye dalga geçiyordu vadi fanlarıyla o twetinden sonra ben ali buharanın kişiliğinide sevmiyorum sadece akifi değil abiciğim ali buharayıda sevmiyorum ayoll sen kim oluyorsunda ilk geldiğins ezon kolaj bölüm neyinize yetmiyor diye vadicilere laf atıyorsun böylemi kişilikli insan oluyor bu adamın hiçbir yönden elde tutulan bir yanı yok 🙄🙄🙄

harika bir bölüm.. cekim, müzik, herseyi ile muhtesem.. özelikle ilk 10 dakika muhtesem. Akif ve Pusat'siz bir bölüm.. (100 dakika)

harika bir bölüm.. cekim, müzik, herseyi ile muhtesem.. özelikle ilk 10 dakika muhtesem. Akif ve Pusat'siz bir bölüm.. (100 dakika)
ya kardeşim işte budur ya
))) akif ve cahit hakkında sayfalarca yaptığım eleştirilerin haklığının ispatıdır bu bölüm
böyle olsun canımı yesinler
senarist tayfanın fazla bişey yapmalarına gerek yok ilk bölümü defalarca seyretsinler yeter. sorunun neden ve KİMLERDEN kaynaklandığı çok aşikar .lütfen ya şu iki adamı 3- 4 bölüm vadiden uzaklaştırın ve göreceksiniz herşey yavaş yavaş yoluna girecektir