- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
ne yapayım malzeme iyi olunca bana da klavyeye dökmek kalıyorABİ benle iyi dalga geçtin tebrikleryalnız çok iyi yazmışsı işin doğrusu tamamen katılıyorum
ne yapayım malzeme iyi olunca bana da klavyeye dökmek kalıyorABİ benle iyi dalga geçtin tebrikleryalnız çok iyi yazmışsı işin doğrusu tamamen katılıyorum
hadi hayırlısı @Çiğdem- abinin dediklerinin yüzde doksanına katılıyorum
zaten hepsine katılsan şaşardımhadi hayırlısı @Çiğdem- abinin dediklerinin yüzde doksanına katılıyorumo yazdığın felaket senaryosuda hiç hoşuma gitmedi
aslında o katılmadığım yüzde 10 luk dilimde metnin ana fikrinde ironi yaptığını görüp tersten çakma yaptığın için katılmadımzaten hepsine katılsan şaşardımbeni hiç şaşırtmadınmethiyeler düzseydim hemen atlardın harika yazmışsın abi durmak yok övmeye devam diye
aynen aga zaten en baştan bunu belirttik bu resmen kendi ayağına sıkmak olur diye ama ne olursa olsun vadi vazgeçilmemiz yine bomba gibi bir şekilde yolumuza devam ederiz vadi türk tv tarihini değiştirmiştir hep ilkleri yapan bir proje dir inş hem maddi (reyting) hem manevi (aldığımız haz olarak) olarak tekrar eski günlerimize döneceğizara verdik diye demediniz kalmadı kadir hariç hiçbirinize katılmıyorum en ufak şekilde
İnşallah geri dönüşümüz müthiş olacak tek temennimiz bu
bu zamanda verilen ara intihardır biz bundan bahsederken bazı arkadaşlar konuyu farklı yerlere çekiyor @china_shangai abi sen üstüne alınma sakın
daha iyisi varsa söyleyin aksiyon yapabilen onu izlicem bakın saçmalık ötesi senaryolarına bile katlanıcam söyleyin
vadinin bu yıl ki kalitesini tartışılmaz aga harcanan emek ortadaaynen aga zaten en baştan bunu belirttik bu resmen kendi ayağına sıkmak olur diye ama ne olursa olsun vadi vazgeçilmemiz yine bomba gibi bir şekilde yolumuza devam ederiz vadi türk tv tarihini değiştirmiştir hep ilkleri yapan bir proje dir inş hem maddi (reyting) hem manevi (aldığımız haz olarak) olarak tekrar eski günlerimize döneceğiz
takas ayrıyetten bana da katılmayabilirsin burada darılmaca küsmece yok bizler fikrimizi beyan ediyoruz buradaki herkes vadinin daha iyi olmasından yana ama yapılan hatalar da ortada bu sezona fırtına gibi girip daha sonra durgun denizlerde yelken açtılar en azından benim ititrazım onaara verdik diye demediniz kalmadı kadir hariç hiçbirinize katılmıyorum en ufak şekilde
İnşallah geri dönüşümüz müthiş olacak tek temennimiz bu
bu zamanda verilen ara intihardır biz bundan bahsederken bazı arkadaşlar konuyu farklı yerlere çekiyor @china_shangai abi sen üstüne alınma sakın
daha iyisi varsa söyleyin aksiyon yapabilen onu izlicem bakın saçmalık ötesi senaryolarına bile katlanıcam söyleyin
ya abi Allah aşkına adam kaza yaptı ellerinde olmayan sebeplere rağmen ustanın olmadığı bölümü 237 yada 238.di hepimiz öve öve bitiremiyorduk sende sornadan izlemiştik hatırlasana çok uzak değil 2 hafta öncesi sezonun en bomba bölümü değilmiydi noldu reytingler hiç artmadıtakas ayrıyetten bana da katılmayabilirsin burada darılmaca küsmece yok bizler fikrimizi beyan ediyoruz buradaki herkes vadinin daha iyi olmasından yana ama yapılan hatalar da ortada bu sezona fırtına gibi girip daha sonra durgun denizlerde yelken açtılar en azından benim ititrazım ona
aga benimde hala en çok ve tek beğendiğim dizi vadi bizim için tek sıkıntı devamlılığımızın olmaması bu büyük bir handikap bizim için; tabi bunda zorunluluklarda vardı başımıza gelenler malum ama yinede bu araların zarar verdiği ortadavadinin bu yıl ki kalitesini tartışılmaz aga harcanan emek ortada
aksyison sahnelerini de çok beğeniyorum ilk 4 bölüm fiyaskoydu o silah sesleri falan ama yönetmen çok kısa sürede vadiye adapte olunca o sahneleri de güzel yapmaya başladı
efektlerde gayet iyi
tartışmasız vadi dışında dizi mizi izlemiyorum da zaten canı sıkılınca bakarım devamlı izlediğim başka dizi yokaga benimde hala en çok ve tek beğendiğim dizi vadi bizim için tek sıkıntı devamlılığımızın olmaması bu büyük bir handikap bizim için; tabi bunda zorunluluklarda vardı başımıza gelenler malum ama yinede bu araların zarar verdiği ortada
tam 10 reytingi geçtik yürüyüp gidecekken usta darbe aldı vadide büyük hasar aldı işte
ya arkadaş hayatta bundan ibaret deil midir haticeye deil neticeye bakalırama siz illa ki haticeye bakmak istiyorsanız buyrun bakın söylenecek laf yokne reklam verenler ne de kanallar haticeyle ilgilenmezler aldığı reyting oranlarına bakarlar olay bu kadar basit.ama bu sezon sadece neticelik olay yok bence hatice de hiç iyi gitmiyor. saolsun pana yazım grubu bizlere bu sezon kurtlar vadisi AKİF CAHİT karmasını izlettiriyorlar .tilki gelmiş rascoln var bunları sahaya sürsenize bu kadar zor mu allah aşkınaben burada dedim KURTLAR VADİSİ ni laz ziyalar karahanlılar aslan amcalar çakırlar polatlar yücelti ve bugünlere getirdiler .cahitle akifde vadinin sonunu getirecekler maalesef
reytinglerin düşmesi geçen sezon başladı başrollerde kim vardı rol yapma kabızı cahittartışmasız vadi dışında dizi mizi izlemiyorum da zaten canı sıkılınca bakarım devamlı izlediğim başka dizi yok
zaten hiçbir diziyi vadiyle falan kıyaslamam cümlesini bile kurmam
ama durumlar değişti artık güç kaybettiğimiz gerçeği var ve hamleler yapılması lazım
hele bu aralar aralar yok mu bizi yedi bitirdi be
şu aralardan çektiğimizi başka bişeyden çekmedik vadi kadar kendisine bilinçli zarar veren başka dizi yok bu akdar ara veren başka dizi yok yok
bu haftaki aranın hiçbir savunması olamaz ama yine de insanın içinde bi ümit oluyor 1 hafta sabredecez zorda olsa
akife ne derseniz diyin ama cahit pusat bunlar sevilen isimler
polat sahaya net döndüğü zaman bu sorunlar kalmayacak hepsi geri plana geçecek illa ki
aaa evet bende bunu söylüyordum geçenlerde ben bu sahneden sonra 3 yıldır her hafta beddua ediyorum bu yer cücesinehttp://im34.gulfup.com/zOYY2.gif
@Çiğdem- senin o çok sevdiğin yer cücesi akifin polata yaptığı saygısılığa bakar mısın ? nerdeyse polatı yataktan aşağıya atacakmış))))) . bize bunları da yaşatın ya pana filim sana ne diyeyim .sonra da akifi neden sevmiyorsunuz deniliyor. işte ispatı bu görüntülerde
ya kardeşim işte budur ya
harika bir bölüm.. cekim, müzik, herseyi ile muhtesem.. özelikle ilk 10 dakika muhtesem. Akif ve Pusat'siz bir bölüm.. (100 dakika)
yeni gördüm merakımı cezbettiaklıma tek bir şey geliyor bu ara ile ilgili ama bunun olacağını hiç zannetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?