Valla ararsin tabi derin panaci sensiniyi yapmışsın abi ne bileyim bunca yıldır vadi izleye izleye artık herşeyin altında bir iş arıyoruz resmen![]()
yok abi nerde ya baksana günlerce aylarca bunlar ne yapıyor diye kafayı yedik resmen nerde bizde öyle kaynak 😀Valla ararsin tabi derin panaci sensin)))) yoksa pana filimde gizli hafiyelik mi yapiyorsun
Ne bileyim.olm ne zaman bir haber cikacak olsa herkesten evvel o haberi alip bizlerle paylasiyorsun o yuzden dedimyok abi nerde ya baksana günlerce aylarca bunlar ne yapıyor diye kafayı yedik resmen nerde bizde öyle kaynak 😀
Allah bereket versin . Allah arttirsinyok abi nerde ya baksana günlerce aylarca bunlar ne yapıyor diye kafayı yedik resmen nerde bizde öyle kaynak 😀
@china_shangai abi bu gs yine 3 yedişimdilik
eyvallah abi, yalnız bak biz bu aralarda kanal d nin payını hiç irdelemedik @mrt-06 nın dediğide gayet mantıklı pana kafasına göre böyle ara veremez sonuçtaNe bileyim.olm ne zaman bir haber cikacak olsa herkesten evvel o haberi alip bizlerle paylasiyorsun o yuzden dedim)))) ben bu isten cok memnunum orasi ayri
kanal vadiyle ilgili bi karar veremez aga vadi kendi basit dizilerine benzemez sözleşmede herşey konuşulmuşturDüşündüm de bu aralar acaba Pana ile ilgili değilde Kanal D'yle ilgili olabilir mi?Malum maddi sıkıntılar içinde kanal. Yani geçen sezon bile bu kadar ara verilmiyordu çok ilginç cidden...
BBEB var agaUmarım kolaj bölüm yerine başka bir program yayinlarlar.. kolaj bölümler milleti daha da provake ediyor.. sanki bölümleri izlememişiz veya tekrarları yokmuş gibi, birde kolaj bölüm hazırlıyorlar yorumu oluşuyor.
Tapatalk 2
Ben bilmem esim bilir varmisUmarım kolaj bölüm yerine başka bir program yayinlarlar.. kolaj bölümler milleti daha da provake ediyor.. sanki bölümleri izlememişiz veya tekrarları yokmuş gibi, birde kolaj bölüm hazırlıyorlar yorumu oluşuyor.
Tapatalk 2
aynen böyle düşünüyoruz abi aranın nedeni ustayı tam anlamıyla döndürmek ama herşey çok geç olabilirUsta kaza yaptiktan sonra doktoru 6 hafta sonra agzinin icindeki dikisler alinacak demisti kasimin birindeydi kaza yaptiginda ve bu hafta 6 hafta oldu yani ez cumle bu operasyondan dolayi bolum yayinlanmamis olabiliryani haftaya ustayi sahalarda gorebiliriz gibime geliyor sizler ne diyorsunuz arkadaslar
Usta kaza yaptiktan sonra doktoru 6 hafta sonra agzinin icindeki dikisler alinacak demisti kasimin birindeydi kaza yaptiginda ve bu hafta 6 hafta oldu yani ez cumle bu operasyondan dolayi bolum yayinlanmamis olabiliryani haftaya ustayi sahalarda gorebiliriz gibime geliyor sizler ne diyorsunuz arkadaslar
yok aga öyle bişey olmaz kaza olayı herşeyi bozdu bu sezonŞuan ki senaryo bana geçen sezon ki aksaçlı senaryosunu hatırlatıyor.. bütün sezon boyunca odada geçirdiği ve her bölümde kavuşma zamanı denilip final yaptıkları bölümler.. umarım Polat'ı yine bir başkan yapıp odaya tıkmazlar.
Tapatalk 2
aklın yolu bir daha evvelde söylemiştim o yönetmen ne işe yarar acaba hangi kafayla o sahneyi çekmiş çok merak ediyorum
hangi sahneymiş bu abiaklın yolu bir daha evvelde söylemiştim o yönetmen ne işe yarar acaba hangi kafayla o sahneyi çekmiş çok merak ediyorum)))))