Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

ulan yazıklar olsun be yazıklar olsun eğer bu hafta vadi olmazsa yazıklar olsun hepinize
yav şundan 3 hafta önce zaten 2 ara vermişiz 1 hafta arayla millet bıktı bu aralar bıktı bıktı
artık bu araları savunamıyoruz savunacak bişey kalmadı yıllardır çekimler zor vadi çekmek zor şu oldu bu oldu falan filan diyerek her arada vadiyi kolladık elimizden geleni yaptık ama artık vallahi biz bile bıktık ya
vadisiz bi hafta berbat inanın benim için bu haftanın hiçbir önemi değeri kalmadı

bizim burda düşündüğümüz çok sevdiğimiz vadimiz ama onlar izim kadar düşünmüyolar olsa gerek
yav abicim reytinglerimiz düştü totalde bile geçilmek üzereyiz yeni diziler başladı başlayacak tonla rakipler geliyor sisteme güvenmiyoruz tamam ama biz sistemi de yenmemiz lazım bundan önce olduğu gibi
her aradan sonra düşüyoruz akıl var mantık var nasıl plan yaparsanız yapın aradan nasıl dönerseniz dönün büyük ihtimalle düşecez bu acı bir gerçek
ee bundan daha ne kadar düşecez

bakın beyler ilk kez 12 yıldır ilk kez vadinin geleceğinden endişe duyuyorum bu sahtekar saçma sistem bizi yiyor farkında değiller mi ne yaparsak yapalım yükselemiyoruz bi de bu tür kendi ayağımıza sıkmamız bizi koskoca efsane fenomen en övücü kelimeyi bulun işte vadiyi uçurumun kenarına atar!

heee bundan sonra da verilen aralarda küfreden tüm izleyecilere saygı duyacaklar çünkü artık haklılar
bu hafta vadi büyük ihtimalle yok ve 2 hafta sonra da yılbaşında olmayacak kesin ee bu iş nasıl olacak
2.5 ayda 4 hafta ara

ne yapıp edip fragmanı çıkarsınlar yarın sabah vadiyi kimse bitiremez

Son düzenleme:
Nasıl bir kafada yaşıyorlar acaba inanın çok ama çok merak ediyorum :) hiç mi akıllı bir adam yok bu yapının içinde herkes mi sessizliğe bürünür kardeşim🙂 içinizden biri çıkıpta biz yanlış yapıyoruz da mı diyemiyor nasıl bir iş ahlakları var bunların .nasıl bir vizyon misyon sahibi bunlar bu gerçekleri görmek için ulema olmaya gerek yok ne düşünüyorlar acaba Necati beyin iyileşmesi geyiğini mi yapıyorlar zaten hergeçen gün vadiye olan teveccühü azalmakta .siz hala eskilerde yaşıyorsanız uyanın deniz bitti kara göründü geçmişte yaptığınız yanlışlar artık bugünleri tolere etmiyor artık bıçak kemiğe dayandı gidecek yer sığınacak liman kalmadı . Bu kadar çok olumsuzluklar var iken sizin bu vurdum duymaz tavırlarınız biz yaptık oldu edalarınız izliyenlerinize saygı duymayışınız muhattap alıp bir kaç kelam yazıp durum hakkında sırra kadem basmalarınız bardağı taşırsan deil deviren hamle olmuştur . Hani sizin bir slagonunuz varya bizi var eden kadirşinaz izleyicilerimiz diye hepsi ne yazık ki lafta imiş sizler iyi gün dostuymuşsunuz:(biz izleyenler bunu hak edecek ne yaptık Allah aşkına biri çıkıp ta anlatsın bize 😉 sizler bizlerin sayesinde çuval dolusu parayı indirirken bizler sadece sevgimizi heyecanımızı verdik size . Yazıklar olsun bu anlayışa . Çok kırıldık çok :(

ulan yazıklar olsun be yazıklar olsun eğer bu hafta vadi olmazsa yazıklar olsun hepinize
yav şundan 3 hafta önce zaten 2 ara vermişiz 1 hafta arayla millet bıktı bu aralar bıktı bıktı
artık bu araları savunamıyoruz savunacak bişey kalmadı yıllardır çekimler zor vadi çekmek zor şu oldu bu oldu falan filan diyerek her arada vadiyi kolladık elimizden geleni yaptık ama artık vallahi biz bile bıktık ya
vadisiz bi hafta berbat inanın benim için bu haftanın hiçbir önemi değeri kalmadı

bizim burda düşündüğümüz çok sevdiğimiz vadimiz ama onlar izim kadar düşünmüyolar olsa gerek
yav abicim reytinglerimiz düştü totalde bile geçilmek üzereyiz yeni diziler başladı başlayacak tonla rakipler geliyor sisteme güvenmiyoruz tamam ama biz sistemi de yenmemiz lazım bundan önce olduğu gibi
her aradan sonra düşüyoruz akıl var mantık var nasıl plan yaparsanız yapın aradan nasıl dönerseniz dönün büyük ihtimalle düşecez bu acı bir gerçek
ee bundan daha ne kadar düşecez

bakın beyler ilk kez 12 yıldır ilk kez vadinin geleceğinden endişe duyuyorum bu sahtekar saçma sistem bizi yiyor farkında değiller mi ne yaparsak yapalım yükselemiyoruz bi de bu tür kendi ayağımıza sıkmamız bizi koskoca efsane fenomen en övücü kelimeyi bulun işte vadiyi uçurumun kenarına atar!

heee bundan sonra da verilen aralarda küfreden tüm izleyecilere saygı duyacaklar çünkü artık haklılar
bu hafta vadi büyük ihtimalle yok ve 2 hafta sonra da yılbaşında olmayacak kesin ee bu iş nasıl olacak
2.5 ayda 4 hafta ara

ne yapıp edip fragmanı çıkarsınlar yarın sabah vadiyi kimse bitiremez
Döktürmüşsün Maşallah :D

abi @china_shangai yine de bekleyelim belki yarın çıkar twitterdan mehmet canpolata sordum cevap yazar belki
vadi ekibi her zaman izleyicise saygı duymuştur ama bazı konularda vurdumduymazlıkları oluyor bu da onlardan biri malesef

Eğer ara verilmişse gerçekten ayıp ederler bu kadar insana yazık gerçekten yazık yapmayın bunu. Ha bildikleri bir şey varsa amenna ara vermek iyi olacaksa verin onun dışında gereksiz ara vermeler izleyiciyi sıkıyor maalesef :(

Benim şahsi fikrimdir eğer ara vereceklerse aradan sonraki bölüm süper olabilir. Geçen bölümün sonunda menemen yapılırken bütün ekip oradaydı başlarında da ALEMDAR usta vardı. Acaba ALEMDAR'ın iyileşmesini bekleyip diziyi son sahneden güzel bir şekilde ustayı da sahalara döndürerek yapacaklarsa ben araya razıyım. Düşünsenize POLAT ALEMDAR menemen yiyen herkese görev veriyor ve o da başlarında sahaya iniyor valla süper olur. Umarım pana bunu yapar eğer böyle olursa o bölüm reytingleri uçar bu açık ve net.

@takas onlar sadece onlara soru soranları engellesinler başka bildikleri birşey yok zaten:( biri bişey sorarda insanları bilgilendiririz diye korkuyorlar gerçeklerden korkar olmuşlar .kendi adıma çok kızgınım . Yazıklar olsun kendileri çalar kendileri oynarlar :)

@takas onlar sadece onlara soru soranları engellesinler başka bildikleri birşey yok zaten:( biri bişey sorarda insanları bilgilendiririz diye korkuyorlar gerçeklerden korkar olmuşlar .kendi adıma çok kızgınım . Yazıklar olsun kendileri çalar kendileri oynarlar :)
abi kızgınlıkla söylüyosun yapma ara vermelerini eleştiriyoruz zaten ama bence fazla da haksızlık etmeyelim
sabah çıkarsa fragman mesela süper olur
yav bunlar nasıl bu zamanda ara vermeyi göze aldılar anlayamıyorum acaba bi planları mı var çünkü bu kadar salak olamazlar sonuçta onlarda düşünüyor

Arkadaşlar malesef... :(
KVP Yeni Bölümü İle 18 Aralık Perşembe Akşamı Kanal D Ekranlarında Olacak !

abi kızgınlıkla söylüyosun yapma ara vermelerini eleştiriyoruz zaten ama bence fazla da haksızlık etmeyelim
sabah çıkarsa fragman mesela süper olur
yav bunlar nasıl bu zamanda ara vermeyi göze aldılar anlayamıyorum acaba bi planları mı var çünkü bu kadar salak olamazlar sonuçta onlarda düşünüyor​
Yapma takas aç gözlerini artık güneş balçıkla sıvanmıyor bu mızrap bu çuvala sığmıyor artık ben bilmiyordum yılbaşı Günü'de ara vereceklermiş herhalde :(
eeee ne gün kaldı geriye . Onlar bunu gördüler bu hafta ara veririz yılbaşında zaten mecburi ara o sırada da Necati bey iyileşir mantığındalar ama reytingler bunu demiyor zaten total grubunda ensende kocamın ailesi sen bu atraksyonları yaparak kocamın ailesine diyorsun ki ben beceremedim zaten ab geubunda liderliği aldın ne olur totalde de lider ol . Bu işleri reytinglerinin her hafta düştüğü ortamda yapamazsın he ben yaptım olur dersen de sonuclarına katlanırsın . Bizim bu işlerden ağzımızın yanmışlığı var acı tecrübemiz var insan geçmişinden ders alır ama dediğim gibi burunları çok büyümüş biz vadiyiz bize bişey olmaz enaniyetindeler ne diyeyim Allah yollarını açık etsin inşallah ben yanılırım siz haklı çıkarsınız :)

malesef aga artık ben bunlara hiç bir şey söyleyemiyorum reytingler iyice düşsünde görsünler günlerini dicemde içim elvermiyo.
Düzgün bölümler izletseler bisey demeyiz ama Allah askina su çektikleri bölümlere bak eski bölümleri ben 40 kere izlesem sıkılmam şimdi söyleyeceğime kizacaksiniz ama herkesi dusuncesi kendine ben izlerken sıkılıyorum be abi koymuşlar oraya Akifi gel Erhan gel Aynura doğru düzgün hikaye yok ortada Akif bebesinini seyrediyoruz

yaaaaa :( :( :(

6 haftada 3 ara verdik galiba yada 7

aga hiç böyle olmaması lazımdı bazıları diyoki adamlar 2 saate yakın dizi çekiyo bırakında tatil yapsın diyor ama bilmiyoki oynadağı toplam yarımsaatlik bölümden milyarları götürüyo onuda geçtim Karadayı her hafta süresi en uzun olan dizilerden bitanesi ama ben onların bukadar ara verdiğini görmedim gerçekten yazık dicek bişey bulamıyorum.

aga hiç böyle olmaması lazımdı bazıları diyoki adamlar 2 saate yakın dizi çekiyo bırakında tatil yapsın diyor ama bilmiyoki oynadağı toplam yarımsaatlik bölümden milyarları götürüyo onuda geçtim Karadayı her hafta süresi en uzun olan dizilerden bitanesi ama ben onların bukadar ara verdiğini görmedim gerçekten yazık dicek bişey bulamıyorum.​
Necati beyin iyileşmesi için yapılmış hamle açık ve net

Düzgün bölümler izletseler bisey demeyiz ama Allah askina su çektikleri bölümlere bak eski bölümleri ben 40 kere izlesem sıkılmam şimdi söyleyeceğime kizacaksiniz ama herkesi dusuncesi kendine ben izlerken sıkılıyorum be abi koymuşlar oraya Akifi gel Erhan gel Aynura doğru düzgün hikaye yok ortada Akif bebesinini seyrediyoruz
biz bunu daha geçen sezondan belli söylüyoruz zaten aga ama millet akife haksızlık ettiğimizi söyle aslında haklılar akife haksızlık ediyoruz bizim o akife öyle senaryo yazan senaristlere laf etmemiz lazım ama elden bişey gelmiyo koyun misali ne yaparlarsa izliyorum 12 yıllık emektarları olarak.

aga hiç böyle olmaması lazımdı bazıları diyoki adamlar 2 saate yakın dizi çekiyo bırakında tatil yapsın diyor ama bilmiyoki oynadağı toplam yarımsaatlik bölümden milyarları götürüyo onuda geçtim Karadayı her hafta süresi en uzun olan dizilerden bitanesi ama ben onların bukadar ara verdiğini görmedim gerçekten yazık dicek bişey bulamıyorum.
Necati beyin iyileşmesi için yapılmış hamle açık ve net
abi böyle yapıcaklarına 2 ay diziyi yayınlamayıp dönüşte bomba bölümler yayınlasalardı kimse bukadar laf etmezdi en azından ben