Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

reaksiyonun pazartesi akşamları olduğu ilk haftalarda vadi fragmanları 23:30 gibi çıkıyordu 2 hafta falan 23:30 24:00 arası çıktığı olmuştu oyüzden 24:00 kadar fragman çıkma ihtimali yüksek hala 🙂🙂🙂

Ulan ne çektik bu pusulu vadiden
))))yağmur çamur demeden bu hafta yayınlanacak yayınlanmayacak demeden hep bekledik ,bekletildik , sessiz çığlıklarımızı hep içimize attık ama hep sevdik hiçbir çıkarımız olmadan tek taraflı bir sevdaydı o
bir nevi aramızdaki aşk platonikti 🙂 ama ne yazık ki bizim bu aşkımıza karşı gereken değer karşılık sevgili olduğumuz değer tarafından asla bizlere verilmedi
en azından bir muhattap alınmayı hak ediyoruz öyle deli mi EY SEVGILI

Son düzenleme:
Bizim sevdiğimizin 10'da biri kadar sevmiyorlarmış bizi bunu bugün bir kez daha anladım.

Yine harika üstü bir yazı.. 🙂 Vadi bizi bitirdi gerçekten.

Tapatalk 2

Yine harika üstü bir yazı.. 🙂 Vadi bizi bitirdi gerçekten.

Tapatalk 2​
Kardeşim bu vadi bizi şair de yaptı yazar da
))))

@takas birazdan gelir.. büyük hayal kırıklığı olacak. Dediği gibi bu hareketle kendi fişlerini çektiler..

Tapatalk 2

Pananın akıl hocası falan yok mu ya hiç mi uyarmıyorlar yanlış giden birşeyler var diye​
Yok demek ki

Beyaz Futbol iyidir
Ne alaka şimdi takasın halı sahada maçı var bugün diyorum ki o toplara vurarak hırsını alır biz ne yapalım demek istedim
)))

Aklima gelen ilk seyi dedim
Bizde gidelim Kuran okuyalım herşeyden iyidir

Haklısın.. bizler yarın öbür gün başlarız yine uzun uzun yazılarımıza.. söylenecek birşey de kalmadı ya, bakalım.. 🙂

Tapatalk 2
Allah bize omur verdikce vadide bu aralari vermeye devam ettice biz senle bu platformda daha cok uzun uzun yorumlar yapariz
)))) vadi saolsun-

Perşembe gelmek bilmez artık.. nasıl geçireceğiz bu haftayı..

Tapatalk 2