Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

10844163_1390501111243201_1583279760_n.jpg

Her kapatma davasinda en büyük zararı biz görüyoruz adamlar her kapatna davasinda her olayda oylarını %50 arttırıyor

Vadi 10 sene önce de ayni 10 sene sonra da birde diyorlar tarafini değiştirdi falan alakası yok

Her kapatma davasinda en büyük zararı biz görüyoruz adamlar her kapatna davasinda her olayda oylarını %50 arttırıyor

Vadi 10 sene önce de ayni 10 sene sonra da birde diyorlar tarafini değiştirdi falan alakası yok
aga bakma sen herkes nasıl görmek istiyorsa öğle yorum yapıyor

Benim lafımı bana satıyorsun. :) Herkesden önce Leyla benim diye yazdım buraya. :)
Ney yok artik aga ben Vadi oynamadan önce yazmistim keşke bu kiz Vadiye gelse diyordum geldi :D Karada da aynisi olmuştu bak o kadar diyorum Gece Gündüzde ki konuk olduğu bölüme bir bakin ben öyle bir oyunculuk görmedim psikopatliga acayip yakisiyor :D

Ney yok artik aga ben Vadi oynamadan önce yazmistim keşke bu kiz Vadiye gelse diyordum geldi :D Karada da aynisi olmuştu bak o kadar diyorum Gece Gündüzde ki konuk olduğu bölüme bir bakin ben öyle bir oyunculuk görmedim psikopatliga acayip yakisiyor :D
Papatyam dizisinde oynarken Çiğdem Batur'un güzelliğini görünce diziyi izlemeye başlamıştım sen ne diyorsun? :)

Papatyam dizisinde oynarken Çiğdem Batur'un güzelliğini görünce diziyi izlemeye başlamıştım sen ne diyorsun? :)
Ona bakarsan bende Vazgeç Gönlümde sevdim Papatyam da Vadiye gelsin dedim hatta Papatyam dan Vadiye geçiş yapmisti bir konu da dedim çok iyu hatirliyorum bu kiz benim baştan soyliyim diye sen baştan dicektin orada işte :A Neyse boşver ya gerçek hayata bakalim :D

Ben hala anlamadım ne gerekçeyle yayınlanmayacak bu hafta? Şimdi bu hafta yayınlanmazsa 2 hafta sonra Yılbaşı sonrası da ara verecek böyle olmaz ki. Bir var bir yok...