ne konuşmasınıOh be konuşmayi gosteriyorlar Vadi yine önceden bilmiş acin bakin![]()
ne konuşmasınıOh be konuşmayi gosteriyorlar Vadi yine önceden bilmiş acin bakin![]()
Beyaz Tv de Vadi oynuyor ya onu dedim o zaman ki kapatma davasini konuşuyorlardıne konuşmasını
aga bakma sen herkes nasıl görmek istiyorsa öğle yorum yapıyorHer kapatma davasinda en büyük zararı biz görüyoruz adamlar her kapatna davasinda her olayda oylarını %50 arttırıyor
Vadi 10 sene önce de ayni 10 sene sonra da birde diyorlar tarafini değiştirdi falan alakası yok
En soldan ikincide güzel hacı.Yok aga Leyla benimDiğerleri tipsizmiş
![]()
ee tmm anladım ben babamlardan dolayı ızlemıyorum yaBeyaz Tv de Vadi oynuyor ya onu dedim o zaman ki kapatma davasini konuşuyorlardı
Yok artik asil sen kes aga umudunu herkesten önce bu kiz benim diyen bendim sonra siz basladiniz sevmeye kusura bakma ama sen çoktan kaçırdın tombikiEn soldan ikincide güzel hacı.Leyla'dan umudunu kes.
![]()
Benim lafımı bana satıyorsun.Yok artik asil sen kes aga umudunu herkesten önce bu kiz benim diyen bendim sonra siz basladiniz sevmeye kusura bakma ama sen çoktan kaçırdın tombiki![]()
Ney yok artik aga ben Vadi oynamadan önce yazmistim keşke bu kiz Vadiye gelse diyordum geldiBenim lafımı bana satıyorsun.Herkesden önce Leyla benim diye yazdım buraya.
![]()
Papatyam dizisinde oynarken Çiğdem Batur'un güzelliğini görünce diziyi izlemeye başlamıştım sen ne diyorsun?Ney yok artik aga ben Vadi oynamadan önce yazmistim keşke bu kiz Vadiye gelse diyordum geldiKarada da aynisi olmuştu bak o kadar diyorum Gece Gündüzde ki konuk olduğu bölüme bir bakin ben öyle bir oyunculuk görmedim psikopatliga acayip yakisiyor
![]()
evet aga sağdakiustam hiç değişmemiş ufakkende çok tatlıymış heyt be
her yere bir artistte lazım canpolat işini bilir
hangisi aga sağdaki mi
bölüm yok bekleme boşunaFragman çıkacak diye öğleden beri 1000 defa baktım.
Akışta yeni bölüm yazıyor, kolaj yazana kadar yayınlanacak demektir. fragman yarında çıkabilir.bölüm yok bekleme boşuna
inş yayınlanır ne diyeyim 🙂Akışta yeni bölüm yazıyor, kolaj yazana kadar yayınlanacak demektir. fragman yarında çıkabilir.
Ona bakarsan bende Vazgeç Gönlümde sevdim Papatyam da Vadiye gelsin dedim hatta Papatyam dan Vadiye geçiş yapmisti bir konu da dedim çok iyu hatirliyorum bu kiz benim baştan soyliyim diye sen baştan dicektin orada iştePapatyam dizisinde oynarken Çiğdem Batur'un güzelliğini görünce diziyi izlemeye başlamıştım sen ne diyorsun?![]()