Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

kgt nin tilki tarafından tasfiye edlmesine katılıyorum

@takas @china_shangai bu fragman mevzusunda baya eksiklik var geçen hafta fragman veriyorlar 240p hiç vadi ye yakışıyor mu çamur gibi görüntü, kaç haftadır bir müziği değiştiremediler fragmanlar bunun yüzünden sıradanlaştı, kanal d zaten vadi fragmanını nerdeyse hiç vermiyor , doğan medyadan zaten destek yok,

komedi açığı raskolnle çok rahat doldurulur rolü iyice artmalı tek başına işi götürür

ya aga 240p olsa nolur 1080 p olsa nolur mesele o değil onu boşver
müzik konusunu kaç kez söyledik sezon başından beri aynı müzik fragmanlarda müthiş bir cendere versiyonu benim en sevdiğim vadi müziklerinden biri ama başka müzik mi yok bi istanbul mix süper gider yada gladio ulan kim yapıyor bu işi ya sinir oluyorum böyle ufak tefek hatalara

@takas @-KADİR- savcı turgut vadiiye çok yakışır ne dersiniz
abi az önce hava cıva haberler derken tam da bunu kastetmiştim işte bu adam vadiye gelse ne olacak hiçbişey olmayacak yararı olsa reaksiyona yararı olurdu
bu tür girişimler vadiyi yükseltmez millet takmaz savcı mavcıyı daha somut ve halkı etkileyecek adımlar şart
oyuncu transferi ile alakalı bişey yok andy garcia vadide oynuyor değişen bişey var mı halkın gözünde yok

raskoln ün hikayesi nasıldı ama şimdi sorulacak soru raskoln öldüyse acaba bu rusun adı ne
aga gülme krizine girdim orda acayip bi adam ya çok seviyorum raskoln ü
senaristlerin raskolnü öldürmemeleri çok çok doğru ve yerinde bir karar oldu
büyük bi hatadan döndüler

aga kesinlikle ilgisi var aslan yattığı yerden belli olur görsellik açısından müzikalite olarak insanları cezbedici olması lazım, birde artık bu resmiyet diziden kalkmalı şu menemen sahnesinde herkes mest oldu insanlar bu samimiyeti görmeyi çok özledi

aynen öyle aga katılıyorum katılıyorum
çok resmiyet geldi vadiye efendim falan filan abi deyin kardeşim ya
bakın 5 dk lık sahneyle milleti mest ettiniz özlenilen şey bu işte samimiyet isteniyor

@takas aga oyuncu transferi bence şart amon karekteri çok farklı artık yeni iskender muro bulut zaza gibi fenomen karekterler dizide olmalı

bakın sorunların en büyüğü kaliteli karakter sorunudur vadi resmen cahiitle akif üzerine kurulmuş gidiyor miillete daral geldi resmen kurtlar vadsinde son iki sezon polattan çok bu iki karakteri iizledik şunu yapamadılar rolleri eşit olarak diğer karakterlere dağıtamadılar bölümün coğu akif ile cahitle geçiyor bak rascoln diyonuz tılkı dıyonuz ama onlara az rol diğer ikiiii kişiye çok hal boyle olunca sıkıntı oluyor

aynen öyle aga katılıyorum katılıyorum
çok resmiyet geldi vadiye efendim falan filan abi deyin kardeşim ya
bakın 5 dk lık sahneyle milleti mest ettiniz özlenilen şey bu işte samimiyet isteniyor
öyle aga ya akif erhan a abi demeyince otomatikmen bizim şarteller atıyor aynı sahnede timur erhan a abi diye konuşuyor hemen hoşumuza gidiyor olay bu bunu iyi irdeleyip ona göre yazmalılar

evet abi bu da ciddi bir durum şu akif ten nasıl kurtulacak vadide adam resmen kabus oldu ölme ihtimali yok dizide de hep ön planda yer alıyor cidden büyük sıkıntı

@takas aga oyuncu transferi bence şart amon karekteri çok farklı artık yeni iskender muro bulut zaza gibi fenomen karekterler dizide olmalı
aga potansiyel karakterler epey var aslında tilki sagir raskoln gibi

birde şu güzel kız merakı nerden geldi anlamış değilim
brandon ın yanındaki sarı kız topuklu ayakkabıyla operasyona gidiyor yav ne gerek var onun yerine aslan gibi bi adam koyun oraya ne işi var bu karı kızların vadiye ne yararı var yani

sende haklısın zaten potansiyelli karekterler mevcut daha onları aktif hale sokamadık

necati abiye bu konuda kızıyorum yav arkadaş akif sevilmiyor bunu görmemek için kör olmak lazım adamı sevebilirsin iyi oyuncu olabilir falan filan gözümüze sokmaya ne gerek var ya öldürün ki bunun olmayacağına adım gibi eminim ama geri plana atın bari

o değilde @china_shangai abi bugün facebookta bi yorum gördüm vadi sayfasında biri yazmış
diziyi cahit ve akif için izliyorum diye aklıma sen geldin

cahit hadi neyse de vadiyi akif için izlemek nedir ya

@takas la bu konuda hiç ama hiç anlaşamıyoruz ya allah aşkına polatı sayma onun haricinde şuanda oynayan hangisi üst düzey oyuncu ben sana söyliyeyim hiçbiri .ilk vadiye bak ilk pusuya bak elini sallasan usta oyunculardan geçlmiyordu şiimdi zerresii yok heeee sen cahiit akiif pusatı bu kategorıye sokuyorsan söyliyecek laf yok vadinin en en en en en en en enen büyük problemi bir daha söyluyorum kalıtelioyuncu eksiiikliği ve diziniiin cahitle akif üzerinden ilerlemesi millet buna uyuz oluyor istemiiyor ister kabul et yada etme ikisi de rollllllllll yapamıyorlarrrrrrrrrrrrr ve iki szondan beriidir bu iki rol yapma kabızından bir halt olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aga bence onuda kgt yi de gömmek lazım zaten o mekanda saf saf bilgisayar başında çalışıyorlamış gibi yapıp oturmalrından baya ayar olmaya başladım

@takas @china_shangai ben yatıyorum artık sizi iyi geceler

yav abi nasıl kaliteli oyuncu yok yapma Allah aşkına
hadi diyelim yok reaksiyonu oyuncular mı kurtardı oyuncu bu devirde hikayedir abi iş senaryoda ve karakterlerde bitiyor
tuncer salman yılların oyuncusu kaliteli değil mi
levent can yılların oyuncusu kaliteli değil mi
brandon ı oynayan adam naşit özcan kaliteli değil mi
raskolnü oynayan selahattin kaliteli değil mi
tilkiyi oynayan orhan müthiş ötesi oyuncu değil mi
yav en basidi kimsenin beğenmediği settar ağayı bile yılların usta oyuncusu cengiz sezici canlandırıyor
yani şuan ilk aklıma gelenleri saydım abi fazlasıyla rolünün hakkını veren adamlar var vadide

isim yapmış adamları kastediyorsan bunların kendilerine hayrı yok

abi bu zamanda oyuncu hikaye iş senaryoda hikayede bitiyor o kadar ünlü oyuncuların olduğu diziler bir bir kaldırılıyor bunun vadiye inan faydası olmaz
ben oyuncu yönünden sıkıntı görmüyorum herkes rolünün hakkını veriyor istisnalar dışında

savcı turgut diyosun bunun vadiye zerre faydası olsun bi daha tek mesaj yazmam
bizim reytingi yükseltmeye ihtiyacımız var burda da iş senaryoda biter
senaryo senaryo senaryo

malesef aga yapmacıklığın tavan yaptığı anlar o anlar oluyor ve nefret ediyorum kgt nin mekanından da adamlarından da

neyse iyi geceler aga bende çıkacam şimdi Allah rahatlık versin çok güzel bi muhabbet oldu Allah muhabbetimizi eksik etmesin

artık bbbıktık arkadaş akifle cahiti seyretmekten yeter artık biz vadiyi bu adamlarla sevmedik ama bu adamlar yuzunden vadinin geleceği belkide tehlikeye girecek .bu dizi ustalarla başladı karahanlı laz zıya husrev agalarla yurudu tataroglu yalçın bulutlarla murolarla haznederbeyoğularıyla ileriiedi birde mematinn olumundan sonra ki karakterlere bbır bakın ortada o kadar kalıtesiz karakterler varki

Raci Şaşmaz faktörün önemi gün geçtikçe dahada belli oluyor.. bu adam gerçekten bir efsane.. Raci Şaşmaz, Necati Şaşmaz ve Gökhan Kırdar Vadinin olmazsa olmazlarindan.. Raci Şaşmaz nezaman elinde ki kalemi indirdi.. ilk eleştiriler başlamaya başladı.. milletin o 'eski' vadi artık yok demeye başladığında bu adamın ayrıldığı dönemdir. Bahadır'lar yine bir kaç sezon iyi götürdüler ama bir yerde artık tıkanma başladı.. sonradan gelişen olayları da biliyoruz zaten.. yani demek istediğim, bizim aradığımız o bazı şeyler Raci ve Bahadır'la birlikte kayboldu malesef..

Tapatalk 2

bızbsenınle bbu konuda asla alaşamayız verdiğin orneklerle benim saydığım ornekler arasında dağlar kadar fark var neden anlamıyorsun vadinin konusu cahitle akıf uzerınden yuruyor hemde ıkı senedır kım bunlar allah aşkına cahiit necatii beyın söföru ne anlar oyunculuktan hiç oyunculuk kabiliyeti yok dizinin icine ettiler reytingler yerlerde surunuyor acaba neden bu ıkı başrol bozuntusu arkadaşın vadide at koşturmasından ne hallere kaldık koskoca çınar bu ıkı arkadaşın elinde zaTEN REYTİNGLERDE bunu gösteriiyor