Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

bekleme aga anca bol bol akif falan izleriz , aynura nın tripleri , pusat ın gereksiz şişirilmiş sahneleri falan bölüm böyle biter işte
Aga bence çok haklısın artık diziyi zaman için yapıyorlar. Süresi tam olsun diye o kadar çok gereksiz sahne çekiyorlar millet sıkılıyor.

benim bildiğim şu an necati beyin kenan çoban a çok kızgın olduğu

Dediği gibi %80 olmayabilir ama Abdulhey geri geldim dersede kapıyı kapatmazlar yüzüne.
İşte o zor aga Necati abi Abdülheye çok ızgın adam dizide hiç oynamamaış gibi gösteriliyor.Bu mesajalr bana memati konusunu hatırlattı.Ordada öyle bir yazıyordular inanmak istiyordun ama eninde sonunda kabul ettiler

''Yarın Vadi'de bölüm sonunda sürpriz bir final sahnesi varmış. Sahneyi tek plan çekmişler. Vadi hayranları çok mutlu olcakmış. ''

yav işte bu bu bu heycanla merakla büyük bi zevkle bekliyorum ne acaba
abdülhey olur mu bilemem sanmıyorum açıkçası ama o konuda açık bi kapı var yani bi memati gibi olmadı adamı gömmediler sözü bile geçmiyor o yüzden dönse kimse demez nasıl oldu diye
ama imkansız bence

arkadaşlar özetten ne heycan bekliyosunuz yav ne yazmalarını istiyosunuz ki özet işte isterseniz senaryoyu yazsınlar

fragman bomba bölümde müthiş olacak herkes rahat olsun son haftalardaki tempo artarak devam edecektir vadide heycan bitmezzz

Bu özet Ranini'de yayınlandı sabah. Resimler ise hiç yayınlanmadı.

agalar bu hafta reyting tahminlerim nokta atışı gibi tutuyor kaç gündür ne oran beklediysem tuttu vadiyle ilgili tahminimi de yapayım tutar belki

Total; 10,42
Ab; 8.65
Abc1; 10.50

Bu özet Ranini'de yayınlandı sabah. Resimler ise hiç yayınlanmadı.
ya aga özet yayınlansa nolur yayınlanmasa nolur özeti takan kim
okumuyorum bile önemli olan fragman ve fragmanda süper bölümün iyi olacağından kimsenin şüphesi olmasın