Polat Şaşmaz
Favori Üye
Kari der bu asmis kendiniaga sakın yazma bu anlatılanları bizdeki tarih kitaplarıyla alakası yok söyleyeyim 😀
Kari der bu asmis kendiniaga sakın yazma bu anlatılanları bizdeki tarih kitaplarıyla alakası yok söyleyeyim 😀
kolay gelsin aga , benim de haftaya sınavlarım var ana daha kitabın yüzünü açmadım bakalım nasıl geçecem dersleri sizden dua isticem aga artık aklıma başka birşey gelmiyoolm kitaptan çalış kalırsın bakvadiden de öğrendiklerin varsa takviye yaparsın ama çalış mutlaka
neyse beyler muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten sizlerde olmasanız içimizi kime dökecez hepiniz sağolun varolun İnşallah vadimiz hakettiği oranları alacak er yada geç
benim yarın son 1 sınavım daha var ona çalışmam lazım hadi iyi akşamlar
Allah yardimcin olsun aga Vadiden takviye yapariz 12.sezon tanitimini yeniden ezberlicem yazacamolm kitaptan çalış kalırsın bakvadiden de öğrendiklerin varsa takviye yaparsın ama çalış mutlaka
neyse beyler muhabbetinize doyum olmuyor gerçekten sizlerde olmasanız içimizi kime dökecez hepiniz sağolun varolun İnşallah vadimiz hakettiği oranları alacak er yada geç
benim yarın son 1 sınavım daha var ona çalışmam lazım hadi iyi akşamlar
o iyi ihtimal diyebilir aga hocanın tipine bağlı yalnız muhtemelen bu saçmalıkları nerden uydurdun diye kağıdın üstünü çizip sıfırı basarKari der bu asmis kendini
dualarımız seninle aga Allah yar ve yardımcın olsun benimde 2 tane kaldı işte 1 i seçmeli yani yarın ki son sınavım diyebilirimkolay gelsin aga , benim de haftaya sınavlarım var ana daha kitabın yüzünü açmadım bakalım nasıl geçecem dersleri sizden dua isticem aga artık aklıma başka birşey gelmiyo
Allah yardimcin olsun aga İnşallah istediğin notu alirsin. Sen işte calismiyor muydun ya ?kolay gelsin aga , benim de haftaya sınavlarım var ana daha kitabın yüzünü açmadım bakalım nasıl geçecem dersleri sizden dua isticem aga artık aklıma başka birşey gelmiyo
Allah razı olsun aga, hepimiz alnımızın aklıyla çıkarız inşAllah 🙂dualarımız seninle aga Allah yar ve yardımcın olsun benimde 2 tane kaldı işte 1 i seçmeli yani yarın ki son sınavım diyebilirim
sonu güzel bi kapanışla yapalım
Kadin Vadici desem ?o iyi ihtimal diyebilir aga hocanın tipine bağlı yalnız muhtemelen bu saçmalıkları nerden uydurdun diye kağıdın üstünü çizip sıfırı basar
aga çalışıyorumda üniversiteyide açıktan okuyorumAllah yardimcin olsun aga İnşallah istediğin notu alirsin. Sen işte calismiyor muydun ya ?
Bende öyle bir şey yapmayi düşünüyorum okuldan bikkinlik geldi kendim calisacam 2 sene sonraaga çalışıyorumda üniversitede açıktan okuyorum
muhtemelen puan vermez aga sen çalış en garantisi o 🙂Kadin Vadici desem ?
Doğru elden ne gelir. Dogrru cevabi verdikten sonra uzatacam cevabi bunlari eklicem ek olarakmuhtemelen puan vermez aga sen çalış en garantisi o 🙂
Aga ne tuhafsın ya kitaptan çalış bu yazılanları hoca görür görmez @-KADİR- inde dediği gibi saçmalık deyip sıfırı basarDoğru elden ne gelir. Dogrru cevabi verdikten sonra uzatacam cevabi bunlari eklicem ek olarak
yok aga benim değil polat şaşmaz orda admin yardımcısı benim paylaştığım tüyoları orda paylaşıyo sadece
aga resmin üstünde 34rcp44 yazıyodu da ondan bende dedim senin herhaldeyok aga benim değil polat şaşmaz orda admin yardımcısı benim paylaştığım tüyoları orda paylaşıyo sadece
yok aga sağolsun polat agam reklamımızı yapıyoaga resmin üstünde 34rcp44 yazıyodu da ondan bende dedim senin herhalde
abi çaresiz kaldık ne yapıcazBen yokken baya vadi konusunu kaynatmissiniz akliniza saglik hepsi baya degerli yorumlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?