Maskeli Fedai
Favori Üye
Aga yorumlarda okuduğum kadarıyla herkes Tilkinin bu bölümde tam olarak döndüğünü söylüyorlar bende böyle düşünüyorum reyis bu bölüm giriş yaptı vadiye benceevet aga dün okudum
Aga yorumlarda okuduğum kadarıyla herkes Tilkinin bu bölümde tam olarak döndüğünü söylüyorlar bende böyle düşünüyorum reyis bu bölüm giriş yaptı vadiye benceevet aga dün okudum
raskoln üde tilki yi de seyirci seviyor burdan senaristlerin yürümesi lazım aga burdan çok güzel sahneler çıkar i tilki sonunda raskoln ü öldüreceksede oraya kadar dolu dolu bu iki karekterin kapışmasını izlemek istiyorumAga yorumlarda okuduğum kadarıyla herkes Tilkinin bu bölümde tam olarak döndüğünü söylüyorlar bende böyle düşünüyorum reyis bu bölüm giriş yaptı vadiye benceŞimdi Raskoln düşünsün
![]()
ama ne hazindir ki son iki bölümdür en düşük reytinglerimizi alıyoruz 😡Sezon başındaki havayı 234 235 236 bölümleriyle kaybetmiştik ama son 2 bölümdür yeniden o havayı yakaladık bence.Bu şekilde sağlam bölümler izlersek Pusu sezonunun en iyi sezonunu izleriz.Brandon ise Polatın Pusu konsepti içindeki en zeki düşmanı.Adam her durumu lehine çeviriyor
Kocamın Ailesi bile total de farkı azalttı.Acil Usta sahalara dönmeli Akifle falan olmaz bu işlerama ne hazindir ki son iki bölümdür en düşük reytinglerimizi alıyoruz 😡
usta evet sahalara dönmeli aga bunun tartışılcak hiçbir şeyi yok , yalnız bu sistemde cidden verilen emekler zayi oluyorKocamın Ailesi bile total de farkı azalttı.Acil Usta sahalara dönmeli Akifle falan olmaz bu işler
Farkındaysanız geçen sene Vadi paralele giydirdiği bölümden beri reytingleri düşük gidiyor.Acaba tns de paralel mi var diye düşünmüyor değilim bilmiyorum @china_shangai abi ne derusta evet sahalara dönmeli aga bunun tartışılcak hiçbir şeyi yok , yalnız bu sistemde cidden verilen emekler zayi oluyor
Hakikaten o bolumlerden sonra vadi tepetaklak olduFarkındaysanız geçen sene Vadi paralele giydirdiği bölümden beri reytingleri düşük gidiyor.Acaba tns de paralel mi var diye düşünmüyor değilim bilmiyorum @china_shangai abi ne der
Samuel yazıyordu abi, samuel vanunu ile ra nın bağlantısı var yani , yıllar önce samuel e bir kaset gelmişti polat ın kimliğiyle ilgili işte şimdi o kasedin nerden geldiği anlaşılıyor @china_shangaiKadir tahtada yazan ayrinti ne merak ettim
Hakikaten o bolumlerden sonra vadi tepetaklak oldu
Senaryo inanılmaz bir hal aldı.Yine bazı konularda kafa yoruyoruz tıpkı eski günlerdeki gibi.Hanedanlar konusu ilgi çekici.Selman Kayabaşı`nın senaryodan ayrılmaması çok iyi olmuşSamuel yazıyordu abi, samuel vanunu ile ra nın bağlantısı var yani , yıllar önce samuel e bir kaset gelmişti polat ın kimliğiyle ilgili işte şimdi o kasedin nerden geldiği anlaşılıyor
aga çok doğru söyledin tam ordan biz sıçrama beklerken ondan sonra bir daha reytingler yükselmedi bence bu iş kesinlikle böyle yoksa reytinglerin bir anda tepe taklak gitmesinin bir izahı yokFarkındaysanız geçen sene Vadi paralele giydirdiği bölümden beri reytingleri düşük gidiyor.Acaba tns de paralel mi var diye düşünmüyor değilim bilmiyorum @china_shangai abi ne der
Aynı durum Reaksiyonun başına da geldi.Reaksiyon ilk bölümlerde paralel yapıyı fazla işlemiyordu reytingleri yüksekti sonra ne zaman ki paraleli dizide işlediler reytingler bir anda dibe vurdu.Bu söylediklerim dizinin yorumlarıyla ilgili.Diziyi izlediğim anlaşılmasın.aga çok doğru söyledin tam ordan biz sıçrama beklerken ondan sonra bir daha reytingler yükselmedi bence bu iş kesinlikle böyle yoksa reytinglerin bir anda tepe taklak gitmesinin bir izahı yok
olabilir aga ama ben onla ilgilenmiyorum reaksiyonu kim ne takar burda amaç hep vadiye vurmaktır çünkü etki alanı çok çok fazla ,Aynı durum Reaksiyonun başına da geldi.Reaksiyon ilk bölümlerde paralel yapıyı fazla işlemiyordu reytingleri yüksekti sonra ne zaman ki paraleli dizide işlediler reytingler bir anda dibe vurdu.Bu söylediklerim dizinin yorumlarıyla ilgili.Diziyi izlediğim anlaşılmasın.
Demem o ki tns de kim paralele çakıyor o dizi tepetaklak oluyor.Tesadüfün böylesi de varmış
Reaksiyon sadece bir örnek sanki reytingleri düşürerek gözdağı vermeye çalışıyorlarolabilir aga ama ben onla ilgilenmiyorum reaksiyonu kim ne takar burda amaç hep vadiye vurmaktır çünkü etki alanı çok çok fazla ,
aga bu bölüm epey uzundu ona rağmen gereksiz sahe yoktu ama normal sahneler çoktu sen de o yüzden bu bölümü beğenmedin herhaldeBu sezon ki bölüm siralamam..
230, 232, 233, 231, 237, 235, 238, 236, 234