Kurtlar Vadisi Pusu | Genel Sohbet

Aga yorumlarda okuduğum kadarıyla herkes Tilkinin bu bölümde tam olarak döndüğünü söylüyorlar bende böyle düşünüyorum reyis bu bölüm giriş yaptı vadiye bence :A Şimdi Raskoln düşünsün :D
raskoln üde tilki yi de seyirci seviyor burdan senaristlerin yürümesi lazım aga burdan çok güzel sahneler çıkar i tilki sonunda raskoln ü öldüreceksede oraya kadar dolu dolu bu iki karekterin kapışmasını izlemek istiyorum

Sezon başındaki havayı 234 235 236 bölümleriyle kaybetmiştik ama son 2 bölümdür yeniden o havayı yakaladık bence.Bu şekilde sağlam bölümler izlersek Pusu sezonunun en iyi sezonunu izleriz.Brandon ise Polatın Pusu konsepti içindeki en zeki düşmanı.Adam her durumu lehine çeviriyor

Sezon başındaki havayı 234 235 236 bölümleriyle kaybetmiştik ama son 2 bölümdür yeniden o havayı yakaladık bence.Bu şekilde sağlam bölümler izlersek Pusu sezonunun en iyi sezonunu izleriz.Brandon ise Polatın Pusu konsepti içindeki en zeki düşmanı.Adam her durumu lehine çeviriyor
ama ne hazindir ki son iki bölümdür en düşük reytinglerimizi alıyoruz 😡

usta evet sahalara dönmeli aga bunun tartışılcak hiçbir şeyi yok , yalnız bu sistemde cidden verilen emekler zayi oluyor
Farkındaysanız geçen sene Vadi paralele giydirdiği bölümden beri reytingleri düşük gidiyor.Acaba tns de paralel mi var diye düşünmüyor değilim bilmiyorum @china_shangai abi ne der

Kadir tahtada yazan ayrinti ne merak ettim:)

Hakikaten o bolumlerden sonra vadi tepetaklak oldu
Samuel yazıyordu abi, samuel vanunu ile ra nın bağlantısı var yani , yıllar önce samuel e bir kaset gelmişti polat ın kimliğiyle ilgili işte şimdi o kasedin nerden geldiği anlaşılıyor @china_shangai

Son düzenleme:
Samuel yazıyordu abi, samuel vanunu ile ra nın bağlantısı var yani , yıllar önce samuel e bir kaset gelmişti polat ın kimliğiyle ilgili işte şimdi o kasedin nerden geldiği anlaşılıyor
Senaryo inanılmaz bir hal aldı.Yine bazı konularda kafa yoruyoruz tıpkı eski günlerdeki gibi.Hanedanlar konusu ilgi çekici.Selman Kayabaşı`nın senaryodan ayrılmaması çok iyi olmuş

Farkındaysanız geçen sene Vadi paralele giydirdiği bölümden beri reytingleri düşük gidiyor.Acaba tns de paralel mi var diye düşünmüyor değilim bilmiyorum @china_shangai abi ne der
aga çok doğru söyledin tam ordan biz sıçrama beklerken ondan sonra bir daha reytingler yükselmedi bence bu iş kesinlikle böyle yoksa reytinglerin bir anda tepe taklak gitmesinin bir izahı yok

aga çok doğru söyledin tam ordan biz sıçrama beklerken ondan sonra bir daha reytingler yükselmedi bence bu iş kesinlikle böyle yoksa reytinglerin bir anda tepe taklak gitmesinin bir izahı yok
Aynı durum Reaksiyonun başına da geldi.Reaksiyon ilk bölümlerde paralel yapıyı fazla işlemiyordu reytingleri yüksekti sonra ne zaman ki paraleli dizide işlediler reytingler bir anda dibe vurdu.Bu söylediklerim dizinin yorumlarıyla ilgili.Diziyi izlediğim anlaşılmasın.

Demem o ki tns de kim paralele çakıyor o dizi tepetaklak oluyor.Tesadüfün böylesi de varmış

Aynı durum Reaksiyonun başına da geldi.Reaksiyon ilk bölümlerde paralel yapıyı fazla işlemiyordu reytingleri yüksekti sonra ne zaman ki paraleli dizide işlediler reytingler bir anda dibe vurdu.Bu söylediklerim dizinin yorumlarıyla ilgili.Diziyi izlediğim anlaşılmasın.

Demem o ki tns de kim paralele çakıyor o dizi tepetaklak oluyor.Tesadüfün böylesi de varmış
olabilir aga ama ben onla ilgilenmiyorum reaksiyonu kim ne takar burda amaç hep vadiye vurmaktır çünkü etki alanı çok çok fazla ,

Bence reytinglerin Akifle ilgisi yok ona bakarsak geçen sezon da Akif ön plandaydı ama buna rağmen 14 15 alıyorduk.218.bölümden sonra reytingler olarak dibe vurduk.Şu saatten sonra tns de 15 de alsak bu sistem bana göre şüphelidir

238.Bölümün en etkili sahnesi bayrak sahnesi olmus gercekten.. belki on kez izledim.. "Vatan Nedir" sahnesinden sonra bence en etikili sahnelerden bir tanesi.. secilebilecek en uygun müzik secilmis.. Gökhan Kirdar'a helal olsun..

çok iyi bir sahneydi işte buna biz vadi farkı diyoruz milli ve dini değerlerimize sahip çıktığı için seviyoruz